Účinný gel na prořezávání zubů

60
11.4.24 08:56

Účinný gel na prorezavani zubu

Holky co vám fakt pomohlo u miminek na zoubky? Už skoro 14 dnů jede v noci s pláčem. Nahoře se klubou jednicky už jsou vidět v dásní zespoda ale zatím se neprorezaly. Psychicky ani fyzicky už to nedavame. Je něco co by trosku pomohlo? Děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5154
11.4.24 09:01

U nás calgel po 2,5 hodinách a viburcol čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21769
11.4.24 09:01

No a co jste zkoušeli? U nás měla úspěch chladivá kousátka, jedno jsme měli i vybrační, ale nevím, jestli bude stále na trhu. A v nejhorším období jsem dala Panadol, aby se dítě aspoň trochu vyspalo. S gely na zuby neporadím, už mám doma puberťáky a názvy si nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.4.24 09:02

Nurofen, pokud je to bolest a pláč v noci. Vůbec se toho neboj.
Přes den chladit (kousátka, studená okurka, nachlazená lžička apod.). Ty gely jsou spíš taková berlička, na chviličku ochladí a znecitliví, ale dítěti je často od zoubků špatně celkově (teplota, průjem), takže to až tak terno není podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
11.4.24 09:32

Nám pomáhá spíš kombinace - čípek Viburcol, gel od Dr.Maxe a v nejhorší chvíli dáváme Calgel (tam je věkové omezeni). Pokud je i průjem, tak Camilia.
Syna zuby trápí od prosince a teď od Velikonoc ve velkém. Byli jsme na očkování a doktorka nám potvrdila, že to bude ještě trvat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.4.24 09:48

@unuděná Vůbec nurofen ani žádný lék nepomáhá. Budí se s pláčem ale Zoubek má natekly hele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.4.24 09:48

Kdy myslíte ze vyleze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.4.24 10:03
@Martina355 píše: Více

A dáváš správnou dávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.4.24 10:27

@unuděná Jojo dávala jsem 3.5 ml a čípek i jeden a nic nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
11.4.24 11:53
@Martina355 píše: Více

Tak takhle to už má syn asi týden…podle doktorky to ještě bude trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.4.24 21:36

Marti a jak uspávání u vás vypadá? A kolik je miminku? A proč myslíš, že je to vlastně zubama? U nás je posledních 14 dní šílene uspávání ze dne na den. Male jsou 4 a půl měsíce. Nejde uspat, je histerická, křičí, usne až vyčerpáním v náruči. Nevim čim to je, napadlo mě že by to mohly být zuby. Slintá už dlouho, davá si ruce i věci do pusy, ale to dělá už od doby co si ruce objevila.. Jsem z toho už zoufalá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí