Učitelka smrdí potem

65
7.11.14 13:52

Učitelka smrdí potem

Ahoj holky. Prosím poraďte. Dochází za mnou jednou týdně do kanceláře lektorka angličtiny, mladá holka, odhaduji tak na 26-28, mám s ní soukromé hodiny. Jenže problém je v tom, že strašně smrdí potem. Sedím s ní v malé kanceláří mého šéfa a hned až tam vstoupí je tam smrad k nevydržení, na hodině se nemohu soustředit a je mi na omdlení. Po hodině se po každé modlím, aby šéf nedorazil do práce dříve :) Možná to je tím, že má nadváhu, ale chodím cvičit na aerobik, tam chodí také holky s nadvahou a žádný problém. Ta moje už smrdí v 7 ráno :) Přemýšlím, že jí to řeknu ale jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.11.14 13:54

@Irča81 asi bych zvolila formu anonymu :think: tohle je hodně nepříjemná situace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.11.14 13:56

Asi jí smrdí už hadry a deodorant je asi sprosté slovo. Neporadím, nezávidím, cizím lidem se tohle říká dost špatně.
Vyměnit lektorku nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
7.11.14 13:56

Tohle je docela ošemetné téma… já se teda potím jako prase, ale vždy dělám vše proto, abych tím netýrala okolí a nepřiváděla sebe do trapných situací. Ovšem někdo holt může mít natolik agresivní pot, že mu nepomohou ani antiperspiranty. Jako sama nevím jak bys jí to chtěla či měla říct. Další možnost je…nekoupit voňavky do kanclu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
7.11.14 13:58

Napadlo mě dát jí na Vánoce balíček se sprchovým gelem a deodorantem. Ale můžu říct, že jedna naše kolegyně taky smrdí potem a to se v podstatě neustále matlá deodorantem a přes to. Tlustá není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.11.14 13:59

@Irča81 otevri okno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
7.11.14 14:00

Já bych se asi neodvážila ji to říct. To bych spíš změnila lektorku. Nezávidím

• Citovat
  • Upravit
6525
7.11.14 14:02

Ja bych se ji neodvazilo tohle rict… Zmenila bych lektorku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101601
7.11.14 14:02
@svycarka píše:
@Irča81 otevri okno?

Jo taky mě napadlo udělat tam tak 14 na nulou, to by mohlo dojít… i když on je problém, že člověk sám sebe většinou necítí a cizímu se to taky říká blbě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.11.14 14:04

Jako lektorka je moc dobrá. Ale jako ženská je taková zvláštní, celkem chodí dost neupravená na to, že doučuje ve firmách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
7.11.14 14:04

Ono pokud se jeden den spotí, druhý den se okoupe, dá si deodorant a obleče ty hadry ze včerejška, tak to je konec :lol: pomůže jedině každý den čisté oblečení. Ale asi jak u koho. Jedině nechat otevřené okno dokořán, třeba ji to dojde.

• Citovat
  • Upravit
65
7.11.14 14:05

@svycarka otevírám, ale moc to nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.11.14 14:06

Já přemýšlím, že to narovinu řeknu, ale hezké aby se neurazila. Ale nemůžu najit slova :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.11.14 14:07

@j.a.n.i1 co takhle kulantne, ale na rovinu. napr.: nêzlobte se, nam dneska lakovali kabinet, citite ten smradek? ja se radeji prefiknu at vas nerusim..co? mozna by vam to tez bodlo.on ten den je dlouhy, clovek beha jak sileny. neni fajn se navonet a citit se zase fit?" tos asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.11.14 14:09

@svycarka Jenze on takovej ten stiplavej pot zadnou vonavkou neprerazis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová