Učitelka z MŠ ze mě dělá ožralu

Anonymní
11.6.17 18:20

Učitelka z MŠ ze mě dělá ožralu

Prosim o vas nazor.
Bydlime na vesnici, chodime s 2r synkem jednou tydne na hodku do skolky. Aby si deti zvykly na prostredi a jeden na druheho. Vetsinou chodipartnerka, a kdyz nemohla, tak jsem sel ja. A byl jsem prekvapenej, protoze ucitelka je zaroven pani, ktera u nas prilezitostne pracuje v hospode na hristi, kterou vede jeji chlap.Hned vedle je detske hriste, kam casto s malym zajdu, ma to tam rad. Bud dopoledne, kdyz zena vari, nebo odpo, kdyz je hezky a nechce se nam byt doma. No a kdyz je hezky, teplo, tak si tam vetsinou koupim pivko, sedim ve stinu, maly si hraje na pisku. Pohoda. Jindy sem skocime vecer s zenuskou sednout na jidlo, pivko atd. Da se rict ze v prumeru tam behem leta zavitam, at uz sam nebo s nekym, tak trikrat tydne.
A ted k veci. Pani ucitelka-vycepni me privitala slovy:„Jéé, to je náš pivní taťka!“ Obratila se na plnou tridu mamins detmi a pokracovala v predstavování:„No vite, my se s panem zname, chodi casto za MNOU k nam na hriste.“
Jindy zase:„Dneska je krasne, to pujdete rovnou k nam jedno, ne?“ „To abych tam nakoupila nanuky, kdyz tam jste s Fildou jak doma“
„A ze mate tolik casu na prochazky a pivecka, kdyz jsou normalni lidi v praci“ ATD ATD

Jen pro vysvetleni:Ja nejsem zadnej pupkatej fotr, co vysedava na kauci s gambacem v ruce. Ale rad si to pivko dam, treba kdyz jdeme ven po obede. Netaham malyho do hospody, ale je hned u hriste, tak proc ne? Stara se o mou praci, ackoliv je ji po tom prd (obchoduju se zbranemi, doplnky atd, z velke casti z domova, takze nemam pravidelnou prac. dobu. I kdyz casto vyjizdim na nekolik dni pryc-obchody, vystavy, zavody atd).
Proste ma porad debilni poznamky, snad i aby jako zavedla rec, kolikrat se u toho na me culi, nevim co si o tom mam myslet. Kdyz tam prijde pritelkyne, tak se hned vyptava:„Kde je tatka, na pivu?“
A me to proste rozciluje. Co je ji po tom?
Mam na ni vyjet, at se stara o sebe? Nebo to resit s reditelkou?
Ja nechci zbytecne delat vitr, kdyz tam maly bude chodit.
Co si o tom myslite?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
11.6.17 18:23

Asi bych zbytečně nevyjížděla, ale normálně ze srandy tak prohodila, že alkoholik nejsem. A teda já bych asi nešla už víckrát na pivko tam… :D Tyhle drbárny miluju… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
11.6.17 18:27

Je jí sympatické, že máte podobný životní styl. Rozhodně v oblasti, ve které se pravidelně potkáváte.

No co, tak se vymez. Řekni, že nechodíš za ní a že jsou věci, do kterých ji nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
11.6.17 18:28

Myslet si něco o zadeli, usmívat se a jedním uchem tam, druhým ven. Já tenhle typ „jeduvek“ znám a ať se ohradis jakkoli, stejně nakonec se to nějak otočí proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
11.6.17 18:30

To jsou problemy :-) Ty asik budes peknej morous, bez vtipu. Vzdyt to nemysli zle, dela si legraci, proste aby nestala rec, o nic nejde. Zbytecne se toho chytas a resis kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.17 18:33

Myslím, že se snaží být jen vtipná. Jestli vám to je nepříjemne, tak bych jí něhak slušně odpálkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
11.6.17 18:35

Nepřipadá mi to jako něco, co by bylo nutné řešit..spíš jedním uchem sem, druhým ven. Ale klidně na ní můžeš jít i jinak..příště začni jako první „Tak co paní učitelko, potkáme se dneska v hospodě?“ Nějaký vítr bych ve školce nedělala..už vůbec ne u ředitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.17 18:38
@lauraka píše:
To jsou problemy :-) Ty asik budes peknej morous, bez vtipu. Vzdyt to nemysli zle, dela si legraci, proste aby nestala rec, o nic nejde. Zbytecne se toho chytas a resis kraviny.

Tak to pozór. Ja jsem vesela kopa a mam rad srandu. Mozna proto je v hovoru se mnou taková zovialni, i kdyz se vubec nezname..
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
1675
11.6.17 18:41

Tak to já bych ji odvětila " jeje naše paní učitelka z výčepu ". A pak bych mimochodem požádala zda by si své výcepni poznámky nenechala pro manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
11.6.17 18:41

Ahoj, tak titulek je trochu přehnanej „dělá ožralu“. Ale jinak by mi to taky vadilo a asi bych zkusila při vhodné příležitosti dámě na rovinu říct, že jsou mi „ty řeči o pivku“ nepříjemné a hlavně furt na jedno brdo.. Jako vhodné prostředí na tento hovor vidím spíše hřiště než školku.. Ale je dost možné, že to nebude k ničemu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
11.6.17 18:44

Asi bych jí začala zdravit: „Dobrý den, paní výčepní.“
Buď by jí to došlo anebo ne, ale byli byste si kvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.17 18:47

Snaží se flirtovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.6.17 18:57

Taky bych řekla, že chtěla být vtipná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59408
11.6.17 19:16

To bych jí usadila okamžitě :jazyk: Tohle by mě taky vadilo :? řekla bych jí že práce v hospodě na ní zanechává následky :jazyk:. Tohle totiž nebylo vtipné ale trapné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.6.17 19:18

To je v pohodě. Normálně jí odpověz, moje nejoblíbenější paní učitelko, ať tam mám odpoledne jedno roztočený.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin