Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Asi bych zbytečně nevyjížděla, ale normálně ze srandy tak prohodila, že alkoholik nejsem. A teda já bych asi nešla už víckrát na pivko tam…
Tyhle drbárny miluju… ![]()
Je jí sympatické, že máte podobný životní styl. Rozhodně v oblasti, ve které se pravidelně potkáváte.
No co, tak se vymez. Řekni, že nechodíš za ní a že jsou věci, do kterých ji nic není.
Myslet si něco o zadeli, usmívat se a jedním uchem tam, druhým ven. Já tenhle typ „jeduvek“ znám a ať se ohradis jakkoli, stejně nakonec se to nějak otočí proti tobě.
To jsou problemy
Ty asik budes peknej morous, bez vtipu. Vzdyt to nemysli zle, dela si legraci, proste aby nestala rec, o nic nejde. Zbytecne se toho chytas a resis kraviny.
Myslím, že se snaží být jen vtipná. Jestli vám to je nepříjemne, tak bych jí něhak slušně odpálkovala.
Nepřipadá mi to jako něco, co by bylo nutné řešit..spíš jedním uchem sem, druhým ven. Ale klidně na ní můžeš jít i jinak..příště začni jako první „Tak co paní učitelko, potkáme se dneska v hospodě?“ Nějaký vítr bych ve školce nedělala..už vůbec ne u ředitelky.
@lauraka píše:
To jsou problemyTy asik budes peknej morous, bez vtipu. Vzdyt to nemysli zle, dela si legraci, proste aby nestala rec, o nic nejde. Zbytecne se toho chytas a resis kraviny.
Tak to pozór. Ja jsem vesela kopa a mam rad srandu. Mozna proto je v hovoru se mnou taková zovialni, i kdyz se vubec nezname..
Zakl.
Tak to já bych ji odvětila " jeje naše paní učitelka z výčepu ". A pak bych mimochodem požádala zda by si své výcepni poznámky nenechala pro manžela.
Ahoj, tak titulek je trochu přehnanej „dělá ožralu“. Ale jinak by mi to taky vadilo a asi bych zkusila při vhodné příležitosti dámě na rovinu říct, že jsou mi „ty řeči o pivku“ nepříjemné a hlavně furt na jedno brdo.. Jako vhodné prostředí na tento hovor vidím spíše hřiště než školku.. Ale je dost možné, že to nebude k ničemu.. ![]()
Asi bych jí začala zdravit: „Dobrý den, paní výčepní.“
Buď by jí to došlo anebo ne, ale byli byste si kvit.
To bych jí usadila okamžitě
Tohle by mě taky vadilo
řekla bych jí že práce v hospodě na ní zanechává následky
. Tohle totiž nebylo vtipné ale trapné ![]()
To je v pohodě. Normálně jí odpověz, moje nejoblíbenější paní učitelko, ať tam mám odpoledne jedno roztočený.. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Prosim o vas nazor.
Bydlime na vesnici, chodime s 2r synkem jednou tydne na hodku do skolky. Aby si deti zvykly na prostredi a jeden na druheho. Vetsinou chodipartnerka, a kdyz nemohla, tak jsem sel ja. A byl jsem prekvapenej, protoze ucitelka je zaroven pani, ktera u nas prilezitostne pracuje v hospode na hristi, kterou vede jeji chlap.Hned vedle je detske hriste, kam casto s malym zajdu, ma to tam rad. Bud dopoledne, kdyz zena vari, nebo odpo, kdyz je hezky a nechce se nam byt doma. No a kdyz je hezky, teplo, tak si tam vetsinou koupim pivko, sedim ve stinu, maly si hraje na pisku. Pohoda. Jindy sem skocime vecer s zenuskou sednout na jidlo, pivko atd. Da se rict ze v prumeru tam behem leta zavitam, at uz sam nebo s nekym, tak trikrat tydne.
A ted k veci. Pani ucitelka-vycepni me privitala slovy:„Jéé, to je náš pivní taťka!“ Obratila se na plnou tridu mamins detmi a pokracovala v predstavování:„No vite, my se s panem zname, chodi casto za MNOU k nam na hriste.“
Jindy zase:„Dneska je krasne, to pujdete rovnou k nam jedno, ne?“ „To abych tam nakoupila nanuky, kdyz tam jste s Fildou jak doma“
„A ze mate tolik casu na prochazky a pivecka, kdyz jsou normalni lidi v praci“ ATD ATD
Jen pro vysvetleni:Ja nejsem zadnej pupkatej fotr, co vysedava na kauci s gambacem v ruce. Ale rad si to pivko dam, treba kdyz jdeme ven po obede. Netaham malyho do hospody, ale je hned u hriste, tak proc ne? Stara se o mou praci, ackoliv je ji po tom prd (obchoduju se zbranemi, doplnky atd, z velke casti z domova, takze nemam pravidelnou prac. dobu. I kdyz casto vyjizdim na nekolik dni pryc-obchody, vystavy, zavody atd).
Proste ma porad debilni poznamky, snad i aby jako zavedla rec, kolikrat se u toho na me culi, nevim co si o tom mam myslet. Kdyz tam prijde pritelkyne, tak se hned vyptava:„Kde je tatka, na pivu?“
A me to proste rozciluje. Co je ji po tom?
Mam na ni vyjet, at se stara o sebe? Nebo to resit s reditelkou?
Ja nechci zbytecne delat vitr, kdyz tam maly bude chodit.
Co si o tom myslite?