Učitelky - jiné uplatnění?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
No, že mám ještě mezinárodní zkoušku z angličtiny…jestli mi to k něčemu pomůže…
no, a co bys chtela delat? mas predstavu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra právě proto sem píšu…jestli mě díky Vám něco nenapadne…co potom, když obejdu všechny školy nebo školky v okolí a pokud nikde nic nebude ani výhledově… ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejidealneji je umet jazyky 2 a mit přitom vystudovanou ekonmom.ci technickou skolu…včera jsem to zrovna na netu zkoumala a dala si za úkol oprasit anglinu…taky se mi moc vracet nechce po rodicovske
Ale zase jako pro matku učitelku s malymi dětmi je to idealni práce - pracovni doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, ja teda mam pruznou prac. dobu, vrhni se do technickeho oboru.zkus treba nakup, s jazykem idealni…ale musis vedet, co chces.bud vic penez a neucit, coz znamena treba sluzebnic esty atd. Necekej, ze bude nekoho zajimat moc to, ze mas deti. nebo jdi ucit a mas benefit prazdnin.
Me treba ve skole vadi nesvoboda. V soucasne praci mam svobodu, ale nikdy si neberu paragraph, a vubec se nevymlouvam na deti… proste neco za neco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra manžel dělá dlouho, často má služebky…potřebuju něco, aby se to dalo skloubit s dětma. Odcházela jsem ze školy na mateřskou se smlouvou na neurčito, jenže se snížil počet dětí a začalo se vyhazovat - nejvíc matky, co se chtěly po mateřské vrátit ![]()
no uvidíme…
- Citovat
- Upravit
No, tak to hledej ve skolstvi… ja treba odlitala I kdyz jsem mela zvracici dite atd. jako mimo skolstvi obecne moc pochopeni pro deti necekej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle mě zajímá, mám český a německý jazyk pro střední školu, tady a v okolí nechytačka na mou aprobaci. Po rodičáku nemám kam nastoupit, tak koukám. Přemýslím nad jazykovkou (s tou mám zkušenost, ale bohužel ve větším městě než tady, tady chcíp pes) nebo kdo ví - než jsem šla na rodičák, psala jsem všude možně. A nejvíc mě dojímaly věci typu - prodavačka v knihkupectví, požadujeme přehled v literatuře - a na můj životopis odepsali, že nevyhovuji jejich požadavkům. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@abbee a učila jsi před mateřskou?
Když nepočítám záskok na DPP za učitelku v lázních, tak ne. Dělala jsem 7 měsíců lektorku NJ, ale přestěhovali jsme se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, jsem taky učitelka a momentálně bez práce. Po každé mateřské jsem v pohodě našla práci (a mohla jsem si i vybírat), teď po té třetí nejsou vůbec žádné nabídky a když už se nějaká najde, tak se na ni hlásí moc lidí…
Manžel taky pracuje od nevidím do nevidím, jezdí na služebky, babičky bydlí daleko, takže volnější odpoledne a prádniny potřebuju. Bohudík, mám výhodu, že můj plat v domácnosti nechybí. Jsem stará puška a po RD jsem už dva roky v domácnosti, takže už moc optimistická nejsem…
Moje aprobace M-Z
- Citovat
- Upravit
@abbee no tak to jsem zvědavá, co najdeš, když tak tu pak napiš - třeba mě inspiruješ…je to bída, že nám němčinu téměř zrušili
si připadám jak ruštinářka po roce 1989
ale kdo to mohl tušit.
Teď není nic moc ani poptávka po doučování, právě proto, že se tak málo němčina ve školách učí a hodně středních nemá dva jazyky…
- Citovat
- Upravit
@abbee mám taky takový problém. Snažím se po RD sehnat práci mimo obor, ale vypadá to, že čtyřletá praxe ve školství není moc velkou výhodou.
A nediv se, na prodavačku jsi s titulem prostě překvalifikovaná a raději dají opět předdnost prodavačce, i když zájem o místo z tvé strany by byl velký. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@vetřelec vítej v klubu![]()
Dík
Čekám, až se silné ročníky přesunou ze školky a z prvního stupně na druhý stupeň ZŠ, pak přijde moje šance
, akorát, že bych radši učila na SŠ, ta základka je fakt na nervy…
- Citovat
- Upravit