Učitelství na gymnáziu - poraďte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@matkabagristy píše:
mozna jo, jen bych dodala, ze nejde o aprobaci, ale o kvalifikaci
I já bych byla pro výuku Čj na SŠ kvalifikovaná, protože mám na diplomu tu kouzelnou formulku učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů pro SŠ. A to mám vystudovaný dvouoborový magisterský stupeň skoro bez pedagogických a didaktických předmětů a nemám z nich ani státnice.
Ale aprobovaná bych nebyla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
I já bych byla pro výuku Čj na SŠ kvalifikovaná, protože mám na diplomu tu kouzelnou formulku učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů pro SŠ. A to mám vystudovaný dvouoborový magisterský stupeň skoro bez pedagogických a didaktických předmětů a nemám z nich ani státnice.Ale aprobovaná bych nebyla.
ha, ja jsem kvalifikovana pro vsechny predmety na 2. stupni i na ss. Si to nekdy muzeme prohodit se sazkou, ktera ze tridy utece pozdeji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
ha, ja jsem kvalifikovana pro vsechny predmety na 2. stupni i na ss. Si to nekdy muzeme prohodit se sazkou, ktera ze tridy utece pozdeji
Třídu bych ukočírovala, jenže bych nezvládla učivo, twl, vždyť si z gymplu z češtiny už nic nepamatuju a neumím ani pády.
A pikoška, na ZŠ kvalifikaci nemám ani ve své aprobaci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Třídu bych ukočírovala, jenže bych nezvládla učivo, twl, vždyť si z gymplu z češtiny už nic nepamatuju a neumím ani pády.A pikoška,na ZŠ kvalifikaci nemámani ve své aprobaci.
je to jina prace. Ucit na zs je tezsi nez na ss.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
je to jina prace. Ucit na zs je tezsi nez na ss.
Po didaktické stránce určitě. Po odborné nikoli, speciálně v mém předmětu musíš znát mnohem víc mezioborových souvislostí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Po didaktické stránce určitě. Po odborné nikoli, speciálně v mém předmětu musíš znát mnohem víc mezioborových souvislostí.
na gymplu jsem musela mit v maliku literaturu, takze chapu, jak to myslis. Cim nizsi stupen, tim vice didaktiky, pedagogiky, psychologie… Kluci na gymplu meli/maji na moje predmety mou spoluzacku, ta si stale vystaci s diktovanim. Ja ucim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit