Učitelství pro 1. stupeň ZŠ - dálkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den všem.Zvažuji dálkové studium učitelství pro 1. stupeň. Pokud se někdo letos také hlásíte na stejný obor, podělíte se, prosím, kam podáváte přihlášky a případně další informace o tomto typu studia na dané škole?
Mám na mysli především jak často dojíždíte, jak je to pokud nemůžete přijet, je možná určitá individuální domluva s učiteli co se docházky týče, je možné uznání předmětů z předchozího studia VŠ (třeba tělocvik nebo cokoli jiného). A další dotaz je ohledně poplatků… přesněji tedy je mi už více než 26 a navíc nemám dokončené předchozí Bc. studium (přesněji hotové, ale bez státnic, které už nemůžu opakovat, takže nedokončené).Teď jsem první rok na RD
.
Budu ráda za každý postřeh, radu či doporučení
Děkuji.
Ahoj, letos se hlásím také na VŠ - dálkově…Učitelství pro 1. stupeň do Brna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny
Já se letos hlásím taky dálkově na učitelství 1.stupeň do Brna i Olomouce. Co jsme slyšela, tak v Brně bývá studium pátky a soboty a v Olomouci pátky. Známá studuje v Olomouci a je tam moc spokojená. Jinak je mi 34 let a už jednu vysokou školu mám vystudovanou, ale učitelství je můj sen a chtěla bych to prostě zkusit..Holky, jak a z čeho se připravujete na přijímačky? Já ješte nezačla
Díky za odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím všechnyJá se letos hlásím taky dálkově na učitelství 1.stupeň do Brna i Olomouce. Co jsme slyšela, tak v Brně bývá studium pátky a soboty a v Olomouci pátky. Známá studuje v Olomouci a je tam moc spokojená. Jinak je mi 34 let a už jednu vysokou školu mám vystudovanou, ale učitelství je můj sen a chtěla bych to prostě zkusit..Holky, jak a z čeho se připravujete na přijímačky? Já ješte nezačla
Díky za odpověď
Ahoj, i já se hlasim do Brna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den všem.
Zvažuji dálkové studium učitelství pro 1. stupeň. Pokud se někdo letos také hlásíte na stejný obor, podělíte se, prosím, kam podáváte přihlášky a případně další informace o tomto typu studia na dané škole?
Mám na mysli především jak často dojíždíte, jak je to pokud nemůžete přijet, je možná určitá individuální domluva s učiteli co se docházky týče, je možné uznání předmětů z předchozího studia VŠ (třeba tělocvik nebo cokoli jiného). A další dotaz je ohledně poplatků… přesněji tedy je mi už více než 26 a navíc nemám dokončené předchozí Bc. studium (přesněji hotové, ale bez státnic, které už nemůžu opakovat, takže nedokončené).
Teď jsem první rok na RD
.
Budu ráda za každý postřeh, radu či doporučení
.
Děkuji