Učitelství pro 1. stupeň ZŠ - dálkové studium

Anonymní
9.2.20 23:01

Učitelství pro 1. stupeň ZŠ - dálkové studium

Dobrý den všem.

Zvažuji dálkové studium učitelství pro 1. stupeň. Pokud se někdo letos také hlásíte na stejný obor, podělíte se, prosím, kam podáváte přihlášky a případně další informace o tomto typu studia na dané škole?
Mám na mysli především jak často dojíždíte, jak je to pokud nemůžete přijet, je možná určitá individuální domluva s učiteli co se docházky týče, je možné uznání předmětů z předchozího studia VŠ (třeba tělocvik nebo cokoli jiného). A další dotaz je ohledně poplatků… přesněji tedy je mi už více než 26 a navíc nemám dokončené předchozí Bc. studium (přesněji hotové, ale bez státnic, které už nemůžu opakovat, takže nedokončené).

Teď jsem první rok na RD :).

Budu ráda za každý postřeh, radu či doporučení ;).

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
29.3.20 17:48
@Anonymní píše:
Dobrý den všem.

Zvažuji dálkové studium učitelství pro 1. stupeň. Pokud se někdo letos také hlásíte na stejný obor, podělíte se, prosím, kam podáváte přihlášky a případně další informace o tomto typu studia na dané škole?
Mám na mysli především jak často dojíždíte, jak je to pokud nemůžete přijet, je možná určitá individuální domluva s učiteli co se docházky týče, je možné uznání předmětů z předchozího studia VŠ (třeba tělocvik nebo cokoli jiného). A další dotaz je ohledně poplatků… přesněji tedy je mi už více než 26 a navíc nemám dokončené předchozí Bc. studium (přesněji hotové, ale bez státnic, které už nemůžu opakovat, takže nedokončené).

Teď jsem první rok na RD :).

Budu ráda za každý postřeh, radu či doporučení ;).

Děkuji

Ahoj, letos se hlásím také na VŠ - dálkově…Učitelství pro 1. stupeň do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.20 14:02

Zdravím všechny :mavam: Já se letos hlásím taky dálkově na učitelství 1.stupeň do Brna i Olomouce. Co jsme slyšela, tak v Brně bývá studium pátky a soboty a v Olomouci pátky. Známá studuje v Olomouci a je tam moc spokojená. Jinak je mi 34 let a už jednu vysokou školu mám vystudovanou, ale učitelství je můj sen a chtěla bych to prostě zkusit..Holky, jak a z čeho se připravujete na přijímačky? Já ješte nezačla :think: Díky za odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit
169
19.6.20 15:42
@Anonymní píše:
Zdravím všechny :mavam: Já se letos hlásím taky dálkově na učitelství 1.stupeň do Brna i Olomouce. Co jsme slyšela, tak v Brně bývá studium pátky a soboty a v Olomouci pátky. Známá studuje v Olomouci a je tam moc spokojená. Jinak je mi 34 let a už jednu vysokou školu mám vystudovanou, ale učitelství je můj sen a chtěla bych to prostě zkusit..Holky, jak a z čeho se připravujete na přijímačky? Já ješte nezačla :think: Díky za odpověď ;)

Ahoj, i já se hlasim do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko