Účtenkovka - rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kristyn.g píše:
My se doma účastníme a rádi, přijde nám to lepší než aby ty peníze za výhry si rozdali mezi sebou, že finančák bude vědět že chodím do tesca nakupovat je mi fakt ukradený
Ja bych teda radsi vudela mnou vydelane penize (no jo, ony se tam nezjevily samy od sebe, ale museli jsme na ne vsichni vydelat) utracene radeji smysluplneji nez debilni hru, ktera ma za cil jen zavrit lidem pusu. Protoze to EET je prece taaak skvely, kdyz muzeme vyhrat ze jo? ![]()
A uplne nejlepsi je, kdyz u kazde reklamy na Sazku apod. v radiu nezapomenou hlasat „Ministerstvo financi varuje, ucast na loterijnich hrach muze zpusobovat zavilost“. Hmm, zajimavy, tady to najednou vadi.
To je konec fakt, na co vsechno lidi Buresovi skoci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KateDRINKa píše:
@jakanas Rozumim, ale ty jsi psal, ze jsi vyhral stovku (na svou uctenku) a ted pises ze je to pri vyhre tisic a pritom jsi musel na postu. To mi nejde do hlavy…jinak ja zadavam vse rucne, pac pri OCR se stejne zada jen DIC a BKP a jen nektere uctenky jdou a kdyz uz jdou, tak se ty cisla nezapisi uplne spravne. MF by to melo jeste doladit…
Ano v té době jsem to ještě nevěděl. psalo mi to že musím mít moje ID a když jsem ho udělal tak to zase psalo že není validní a musím na poštu s dokladama. A jakmile se do tohoto místa dostane většina lidí tak se na to vyprdnou. Zdálo se mi to divný a přečetl jsem si tedy celý herní plán, protože nikde jinde toto uvedeno není (asi ví proč).
Jinak stovka mi ještě nepřišla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suvik píše:
Ja bych teda radsi vudela mnou vydelane penize (no jo, ony se tam nezjevily samy od sebe, ale museli jsme na ne vsichni vydelat) utracene radeji smysluplneji nez debilni hru, ktera ma za cil jen zavrit lidem pusu. Protoze to EET je prece taaak skvely, kdyz muzeme vyhrat ze jo?![]()
A uplne nejlepsi je, kdyz u kazde reklamy na Sazku apod. v radiu nezapomenou hlasat „Ministerstvo financi varuje, ucast na loterijnich hrach muze zpusobovat zavilost“. Hmm, zajimavy, tady to najednou vadi.
To je konec fakt, na co vsechno lidi Buresovi skoci…
Hele vztekat se dnes už nemá cenu, bitvu jsme projeli a teď je potřeba jen přežít do dalších voleb. Jen EEL mělo být zavedeno už dáávno v 90 letech, teda asi ne EET ale registrační pokladny. Protože když se dnes podívám do katastru kdo vlastní nejlukrativnější nemovitosti u nás ve městě tak je to buď magistrát, nebo nějakej Nguen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas proc by mi nemohlo vadit, kdyz uz principelne neberu EET, aby se k tomu jeste hrala loterie? Na co jako? A nevztekam se, konstatuju… snad muzu nahlas rict, ze je to hovadina na n-tou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suvik je to zbytecny
jednak konecne prece nekdo tem podnikatelum utnul tipec! A jeste muzeme vyhrat! Vseci kradnu a on rozdava koblihy. Ja nevim, ale mam pocit ze hloupeji uz to ani neslo a absolutne to nedokazu vstrebat (zamerne uz nepisu pochopit, neb volici miniputina nemysli, nedomysli a hlavne nechapou). Proste eet je super
vsak bures v TV rikal, ze se v prosinci vybralo o toooolik vic
bonzsoutez je super a pro 100 ze sebe udelam ubozaka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet píše:
@suvik je to zbytecnyjednak konecne prece nekdo tem podnikatelum utnul tipec! A jeste muzeme vyhrat! Vseci kradnu a on rozdava koblihy. Ja nevim, ale mam pocit ze hloupeji uz to ani neslo a absolutne to nedokazu vstrebat (zamerne uz nepisu pochopit, neb volici miniputina nemysli, nedomysli a hlavne nechapou). Proste eet je super
vsak bures v TV rikal, ze se v prosinci vybralo o toooolik vic
bonzsoutez je super a pro 100 ze sebe udelam ubozaka
No jo, ale kdybys vyhrála ten milion tak by ti bonzáctví nevadilo viď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neví někdo do kdy se dají registrovat účtenky z kterých se bude losovat 15.12?mají se registrovat do konce listopadu nebo do 12 listopadu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
vysvetlis mi to prosim? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet píše:
vysvetlis mi to prosim?
A co se vte větě vylučuje? že to nehraješ no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
A co se vte větě vylučuje? že to nehraješ no
coz je tak trochu zaklad, ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Tak hraj
Nebudu
musela bych se ze sebe
pro me to skutecne je neprekousnutelne. V tomto pripade opravdu muj moralni/eticky kompas nema cenovku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet píše:
Nebudumusela bych se ze sebe
pro me to skutecne je neprekousnutelne. V tomto pripade opravdu muj moralni/eticky kompas nema cenovku
Můj morální kompas nemá problém s vyžádání si účtenky. Všechny normální obchody je vydávaly i před EET. Co je zvláštní je že u nás v městysu bylo 5 větnamských večerek. Jedna už zavřela a další dvě mají tak polovinu zboží než měli předtím nez začali vydávat na všechno účtenky a vypadají na brzký krach.
Můj morální kompas se „směje“, protože na tom vydělají ty zbývající tři české obchody, které účtenky vydávaly už dávno předtím a zaměstnávají místní ženské.
A že nikdo neprotestoval před zavedením kontrolního hlášení, vždyť to je EET jen pro faktury.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Můj morální kompas nemá problém s vyžádání si účtenky. Všechny normální obchody je vydávaly i před EET. Co je zvláštní je že u nás v městysu bylo 5 větnamských večerek. Jedna u![]()
ž zavřela a další dvě mají tak polovinu zboží než měli předtím nez začali vydávat na všechno účtenky a vypadají na brzký krach.
Můj morální kompas se „směje“, protože na tom vydělají ty zbývající tři české obchody, které účtenky vydávaly už dávno předtím a zaměstnávají místní ženské.A že nikdo neprotestoval před zavedením kontrolního hlášení, vždyť to je EET jen pro faktury.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit