Účtenkovka - rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@saadet píše:
Nebudumusela bych se ze sebe
pro me to skutecne je neprekousnutelne. V tomto pripade opravdu muj moralni/eticky kompas nema cenovku
Hele, tolik věcí na světě je nemorálních a neetických ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Hele, tolik věcí na světě je nemorálních a neetických
Pokud by takto uvazovali vsichni, pak potes koste…tohle je dalsi neysmysl, ale hlavne hloupy alibismus. Vsak vseci kradnu, ze
klidne si bonzhraj, je to tvuj problem, me to vadi a podporovat to nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty výhry jsou za moje peníze, tak si jen při troše štěstí vezmu, co je mé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Můj morální kompas nemá problém s vyžádání si účtenky. Všechny normální obchody je vydávaly i před EET. Co je zvláštní je že u nás v městysu bylo 5 větnamských večerek. Jedna už zavřela a další dvě mají tak polovinu zboží než měli předtím nez začali vydávat na všechno účtenky a vypadají na brzký krach.
Můj morální kompas se „směje“, protože na tom vydělají ty zbývající tři české obchody, které účtenky vydávaly už dávno předtím a zaměstnávají místní ženské.A že nikdo neprotestoval před zavedením kontrolního hlášení, vždyť to je EET jen pro faktury.
Zde se primarne resi bonzhra, ne eet. Ta je k
EET mi vadi z jinych duvodu nez zavist. Nemam chut a nema myslim zde moc smysl to vypisovat, ale muzes si to docist v diskuzi komu babis nevadi, tam jsme to vysvetlovali nekolikrat a pomerne jednoduse, ze to pochopi temre kazdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:řekla bych 12.12.
Neví někdo do kdy se dají registrovat účtenky z kterých se bude losovat 15.12?mají se registrovat do konce listopadu nebo do 12 listopadu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet píše:
Zde se primarne resi bonzhra, ne eet. Ta je kEET mi vadi z jinych duvodu nez zavist. Nemam chut a nema myslim zde moc smysl to vypisovat, ale muzes si to docist v diskuzi komu babis nevadi, tam jsme to vysvetlovali nekolikrat a pomerne jednoduse, ze to pochopi temre kazdy
Moc to prožíváš
já když vyhraju budu ráda a nějaký Babiš je mi ukradenej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sepulkruta píše:
Holky a vyhrál na to někdo něco?
Další stovku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Halo halo, existuje nějaká inteligentní aplikace v telefonu, že by si jen přečetla kód? nechce se mi to vypisovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucie.krajcarova píše:
Halo halo, existuje nějaká inteligentní aplikace v telefonu, že by si jen přečetla kód? nechce se mi to vypisovat..
Existuje, ale asi moc nefunguje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit