Účtenkovka - rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
28.11.17 13:44
@saadet píše:
Nebudu ;) musela bych se ze sebe :poblion: pro me to skutecne je neprekousnutelne. V tomto pripade opravdu muj moralni/eticky kompas nema cenovku :kytka:

Hele, tolik věcí na světě je nemorálních a neetických :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.11.17 13:49
@GabinkaCh píše:
Hele, tolik věcí na světě je nemorálních a neetických :roll:

Pokud by takto uvazovali vsichni, pak potes koste…tohle je dalsi neysmysl, ale hlavne hloupy alibismus. Vsak vseci kradnu, ze ;) klidne si bonzhraj, je to tvuj problem, me to vadi a podporovat to nebudu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
28.11.17 13:50

Ty výhry jsou za moje peníze, tak si jen při troše štěstí vezmu, co je mé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.11.17 13:53
@jakanas píše:
Můj morální kompas nemá problém s vyžádání si účtenky. Všechny normální obchody je vydávaly i před EET. Co je zvláštní je že u nás v městysu bylo 5 větnamských večerek. Jedna už zavřela a další dvě mají tak polovinu zboží než měli předtím nez začali vydávat na všechno účtenky a vypadají na brzký krach.
Můj morální kompas se „směje“, protože na tom vydělají ty zbývající tři české obchody, které účtenky vydávaly už dávno předtím a zaměstnávají místní ženské.A že nikdo neprotestoval před zavedením kontrolního hlášení, vždyť to je EET jen pro faktury.

Zde se primarne resi bonzhra, ne eet. Ta je k :poblion: EET mi vadi z jinych duvodu nez zavist. Nemam chut a nema myslim zde moc smysl to vypisovat, ale muzes si to docist v diskuzi komu babis nevadi, tam jsme to vysvetlovali nekolikrat a pomerne jednoduse, ze to pochopi temre kazdy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
28.11.17 14:55
@GabinkaCh píše:
Neví někdo do kdy se dají registrovat účtenky z kterých se bude losovat 15.12?mají se registrovat do konce listopadu nebo do 12 listopadu?
řekla bych 12.12.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
28.11.17 15:53
@vokishka píše: řekla bych 12.12.

Jo už jsem to taky našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
28.11.17 15:55
@saadet píše:
Zde se primarne resi bonzhra, ne eet. Ta je k :poblion: EET mi vadi z jinych duvodu nez zavist. Nemam chut a nema myslim zde moc smysl to vypisovat, ale muzes si to docist v diskuzi komu babis nevadi, tam jsme to vysvetlovali nekolikrat a pomerne jednoduse, ze to pochopi temre kazdy :kytka:

Moc to prožíváš :) já když vyhraju budu ráda a nějaký Babiš je mi ukradenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.12.17 22:09

Holky a vyhrál na to někdo něco? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.12.17 12:57
@sepulkruta píše:

Další stovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
20.12.17 15:14

Já nic. A už na to kašlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
20.12.17 15:16

Losovalo se ze 14 a půl milionu účtenek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.19 09:00

Halo halo, existuje nějaká inteligentní aplikace v telefonu, že by si jen přečetla kód? nechce se mi to vypisovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61089
24.5.19 09:17
@lucie.krajcarova píše:
Halo halo, existuje nějaká inteligentní aplikace v telefonu, že by si jen přečetla kód? nechce se mi to vypisovat..

Existuje, ale asi moc nefunguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
24.5.19 09:35
@sepulkruta píše:

stovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit