Účtenkovka - rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Uctenkovka rada
Ahoj pochopil z vas nekdo zda se maji zaregistrovane uctenky i schovavat pro pripadne overeni pri vyhre? A nebo staci zaregistrovat a vyhodit? Dekuji za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jen se prihlaste do Uctenkovky ![]()
Dobrovolne poskytnout svoje udaje statu, co kde nakupujete… Neni to nic vic, nez smirovani obyvatel statem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zvědavá, kolik lidí si ty účtenky začne brát, zatím je to cca 20% zákazníků, zbytek házím do koše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jééé, už to začíná. Blbec přijde s hovadinou a všichni hrrrr
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rikali, ze schovavat.
ALE- na jednu stranu se Andrejko kasa, kolik ze vybere od tech „zlodeju“, druhou stranou to bude vynakladat na uplaceni bonzaku a jak pise @magdickakocicka, kontrola musi byt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna.tyna píše:
Ahoj pochopil z vas nekdo zda se maji zaregistrovane uctenky i schovavat pro pripadne overeni pri vyhre? A nebo staci zaregistrovat a vyhodit? Dekuji za radu
Stačí vyhodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna.tyna píše:
Ahoj pochopil z vas nekdo zda se maji zaregistrovane uctenky i schovavat pro pripadne overeni pri vyhre? A nebo staci zaregistrovat a vyhodit? Dekuji za radu
Normálně to vyhazuj. Oni si tě najdou, neboj!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Jasně, na každou účtenku jistě někdo vyhraje aspoň milión.
Ale což, ono i takové kilečko potěší.
Kam kráčíš, český člověče?
Účet si beru jen v případě, že bych potřebovala věc reklamovat. Hanba by mě fackovala se přihlásit do té špinavosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gába27 píše:
Ale což, ono i takové kilečko potěší.Kam kráčíš, český člověče?
Účet si beru jen v případě, že bych potřebovala věc reklamovat. Hanba by mě fackovala se přihlásit do té špinavosti.
Příspěvek upraven 27.03.19 v 23:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress nemusíte se registrovat, jde to i bez, pokud nevyhrajete. V případě výhry registraci udělat musíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
nškteří to tam asi fakt chtěj posílat, mam každej den plnej koš učtenek, chce je někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady nic jineho nejde dat. Mozna jeste
Ja fakt nechapu, ze nejaky zoufalec se tam skutecne prihlasi a jeste se k tomu prizna.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit