Účtenkovka - rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3327
15.11.17 21:49

Tak co, kdo jste vyhráli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.11.17 21:51

My ale ani jednu z prvních ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.11.17 09:07

Holky a jak najdu jestli jsme vyhráli? Táta chtěl soutěžit tak jsem mu to tam zapisovala ale když si na ministerstvu stáhnu tu výherní listinu, tak to tam je jen podle těch kodu účtenek, to mám těch xxx kodu projet s tema jeho účtenkama??? to bych asi i ten milion obetovala a vykaslala se na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
16.11.17 09:10
@wildcat8 píše:
Holky a jak najdu jestli jsme vyhráli? Táta chtěl soutěžit tak jsem mu to tam zapisovala ale když si na ministerstvu stáhnu tu výherní listinu, tak to tam je jen podle těch kodu účtenek, to mám těch xxx kodu projet s tema jeho účtenkama??? to bych asi i ten milion obetovala a vykaslala se na to :lol:

To by mělo být vidět přímo v té aplikaci u každého. Nikdo to nehledá jak popisuješ, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.11.17 09:25

Ano ano, už se mi rozsvítilo :mrgreen: přihlásila sem se tam a našla to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.11.17 12:08

Tak co kolik jste vyhráli? Já mám 100Kč :mrgreen: a vyhrál jsem ji na svoji (mnou vydanou) účtenku když jsem testoval appku v mobilu.
Jinak nebyl jsem registrován, takže mi to přišlo jen do emailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.11.17 19:04

Tak jo abych si mohl vybrat svoji úžasnou výhru tak jsem se musel zaregistrovat, musel jsem si udělat moje ID a teď ho ještě musím ověřit na poště s dokladama aby bylo validní… no to si snad dělají srandu.
Takže se zařadilo asi 3% účtenek, a dost by mě zajímalo kolik výher bude vybráno. Protože prostě spousta lidí vůbec nezvládnou registraci a další spousta lidí se na to prostě vyprdne tak jako já v tuto chvíli. ¨
Předpokládám že do dalšího kola se zařadí asi polovina ( 1,5% účtenek) a do půl roku to zruší úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
20.11.17 21:36

Já jsem si právě zaregistrovala 2 účtenky. A teď budu čekat na ten milion :D Úplně zírám kolik lidí to odsuzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.11.17 22:32

Za Říjen jsem zaregistrovala 46 účtenek, z toho 4 nezaregistrovány a vyhrála jsem 100,–Kč.
Není to žádná velká výhra, ale potěší a motivovalo mě to k dalšímu registrování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.11.17 22:35
@KateDRINKa píše:
Za Říjen jsem zaregistrovala 46 účtenek, z toho 4 nezaregistrovány a vyhrála jsem 100,–Kč.
Není to žádná velká výhra, ale potěší a motivovalo mě to k dalšímu registrování :lol:

46?to jsi dobrá. Já mám teď 14 nově registrovaných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.11.17 16:02

@GabinkaCh Děkuji :) snažím se…tenhle měsíc jsem se rozjela, momentálně mám 74 účtenek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.11.17 16:04

@jakanas zajímavý, já nic takového podstupovat nemusela a stovku už mám na účtě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.11.17 21:41
@KateDRINKa píše:
@jakanas zajímavý, já nic takového podstupovat nemusela a stovku už mám na účtě…

je to trošku jinak. Při výhře nad 1000kč musíš mít ověřené moje ID na čekpointu s dokladama totožnosti. Je to celé uvedeno přímo v herním plánu účtenkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.11.17 21:43
@jakanas píše:
je to trošku jinak. Při výhře nad 1000kč musíš mít ověřené moje ID na čekpointu s dokladama totožnosti. Je to celé uvedeno přímo v herním plánu účtenkovky.

jinak nezaregistrovaných máme asi 15% při ručním 100% správným zadávání. Při auto OCR je to přes 50%. Prostě je to šmejd nefunkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.11.17 06:02

@jakanas Rozumim, ale ty jsi psal, ze jsi vyhral stovku (na svou uctenku) a ted pises ze je to pri vyhre tisic a pritom jsi musel na postu. To mi nejde do hlavy…jinak ja zadavam vse rucne, pac pri OCR se stejne zada jen DIC a BKP a jen nektere uctenky jdou a kdyz uz jdou, tak se ty cisla nezapisi uplne spravne. MF by to melo jeste doladit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat