Účtenkovka - rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jakanas píše:
předpokládám že minimálně polovina těch co tu vyřvávají o udavačství, klesnutí až na dno atd už mají v telefonu appku a vesele datlujou
Jinak samo udavačské je od základu EET takže kvičet teď už je pozdě, kvičet se mělo před jeho zavedením.
kvicet?
to je presne na urovni koblihy…kazdopadne ja a ani nikdo v mem nejblizsim okoli nastesti ubohy bonzak neni, tudiz me zadne bonzovyhry nezajimaji, je mi z toho
a ano dle meho jsi na dne (minimalne tom moralnim).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet píše:
kvicet?to je presne na urovni koblihy…kazdopadne ja a ani nikdo v mem nejblizsim okoli nastesti ubohy bonzak neni, tudiz me zadne bonzovyhry nezajimaji, je mi z toho
a ano dle meho jsi na dne (minimalne tom moralnim).
To říkáš teď, až jakanas nebo já vyhrajeme stovku, tak zapláčeš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@enyf píše:
To říkáš teď, až jakanas nebo já vyhrajeme stovku, tak zapláčeš![]()
jakou stovku? Milion, ne? Proč troškařit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet já nechápu proč zrovna nějaká hra budí tolik emocí. Stejně se posílají pouze data která už na fú jsou. Ve fik dič ani částce nikdo nezjistí ( v tuto chvíli) co daný člověk kupoval. Takže stát má nákupní fa, kontolní hlášení a EET takže krom řemeslníků kteří stejně vždy budou dělat jen na ruku, by jim nic moc nemělo utéct. Já prostě nechápu co je na té hře (až na to že někdo zase rozdává naše daně) tak hrozného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@enyf píše:
To říkáš teď, až jakanas nebo já vyhrajeme stovku, tak zapláčeš![]()
no kdybych na tu jedinou účtenku co mi prošla vyhrál, tak by to byla mega haluz:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se doma účastníme a rádi, přijde nám to lepší než aby ty peníze za výhry si rozdali mezi sebou, že finančák bude vědět že chodím do tesca nakupovat je mi fakt ukradený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A udavačské to být ani nemůže… protože kdo dostane účtenku tak ty data už od obchodníka musí dávno být na FÚ, to na to nemá vliv jestli někdo podvádí nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kristyn.g píše:
My se doma účastníme a rádi, přijde nám to lepší než aby ty peníze za výhry si rozdali mezi sebou, že finančák bude vědět že chodím do tesca nakupovat je mi fakt ukradený
Myslíš že ty výhry ještě jsou? Pokud nějaké byly tak věř že už své majitelé mají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bože lidi, vy nejste normální. Obávám se čím dál více, že ANO vyhraje..Se z toho pak pos. erete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No předpokládám že letošní volby vyhraje Babiš a Zeman… a na to co se bude dít dál jsem taky zvědavej. Zlatej Klaus s modrou planetou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevíte v jakých zemích byla nebo je podobná účtenkvá loterie?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit