Účtenkovka - rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
1.10.17 22:02
@Emimin7 píše:
To jako když má někdo rakovinu plic z kouření, tak si musí platit léčbu sám? :mrgreen:

No zatím ještě neee. :) Ale jednou to přijde.

@Blahuše píše:
Byla jsem lehce v soku, kdyz mi v bance nabizeli nejakou novou sluzbu a vyjeli mi komplet graf, za platby kartou rozdelene do polozek drogerie, kultura, obcerstveni apod. Manzel se mi porad divi, ze kartou platim malokdy, ale ted vim, ze paranoidni fakt nejsem :-(

Ty bláho, tak to je k :poblion: Já mám taky raději prachy v ruce, takže o mě toho moc nezjistí. Přijde to, vyberu to a nazdar. Proto asi se objevují ty hloupé nápady na zrušení hotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
2.10.17 14:12

:D :D :D Tak good luck všem, kteří soutěží.

Účtenkovka šmíruje uživatele. Podle ministerstva financí jde o chybu
 https://www.novinky.cz/…o-chybu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
4.10.17 11:48
@Vrtul píše: :mrgreen: :mrgreen:
nškteří to tam asi fakt chtěj posílat, mam každej den plnej koš učtenek, chce je někdo? :lol:

no jo ale od jednoho prodejce jde zaregistrovat denně jen jedna účtenka takže taška papírků je k ničemu.
Mě by zase zajímalo co by se stalo kdyby jednu účtenku zaregistrovali dva lidi.
losuje se účtenka? nebo ten kdo ji tam zaregistroval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
4.10.17 14:29
@jakanas píše:
no jo ale od jednoho prodejce jde zaregistrovat denně jen jedna účtenka takže taška papírků je k ničemu.

Nedá se registrovat jedna účtenka 2×. Byla by na toho, kdo ji tam dal dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
4.10.17 18:23
@jakanas píše:

Jednu účtenku lze registrovat jen jednou. Ale když si vezmeš od jednoho prodejce víc účtenek, tak si je taky můžeš zaregistrovat. Jen je nemůžeš všechny registrovat po přihlášení ke svému účtu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.10.17 08:09

Tak co hrajete účtenkovku? popravdě systém je tak složitý že je to spíš zábava na dlouhý večery až budu v důchodu.
Zkusil jsem naskenovat svoji účtenku. Dokonalý tisk, dobré světlo, velmi kvalitní foťák a nenašlo mi to ani jedno čáslo, navíc apka neoznamuje jestli teda něco našla nebo ne. Teda že to bude až taková katastrofa jsem nečekal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.10.17 08:41
@jakanas píše:
Tak co hrajete účtenkovku? popravdě systém je tak složitý že je to spíš zábava na dlouhý večery až budu v důchodu.
Zkusil jsem naskenovat svoji účtenku. Dokonalý tisk, dobré světlo, velmi kvalitní foťák a nenašlo mi to ani jedno čáslo, navíc apka neoznamuje jestli teda něco našla nebo ne. Teda že to bude až taková katastrofa jsem nečekal.

To myslis vazne? Ja vazne doufala, ze nikdo tak zoufaly se nenajde. A jeste se tady k tomu radostne hlasit…to mi hlava nebere, ze nekde vazne klesne tak nizko… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
5.10.17 08:44
@saadet píše:
To myslis vazne? Ja vazne doufala, ze nikdo tak zoufaly se nenajde. A jeste se tady k tomu radostne hlasit…to mi hlava nebere, ze nekde vazne klesne tak nizko… :?

To myslíš vážně? Vždyť už první den byl stotisíc registrovaných účtů. Jakto, že sis dodnes myslela, že to nikdo nehraje? :-D Já taky hraju, ale aplikaci do mobilu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.10.17 08:47
@enyf píše:
To myslíš vážně? Vždyť už první den byl stotisíc registrovaných účtů. Jakto, že sis dodnes myslela, že to nikdo nehraje? :-D Já taky hraju, ale aplikaci do mobilu nemám.

Neboj, zas tak naivni nejsem ;) stbaku a zoufalcu je tu porad dost, to vim. Jen me vzdy dokaze prekvapit, ze se k tomu jeste nekdo hlasi. Me to prijde tezce nemoralni, ubohe…vlastne jako vse s miniputinem spojene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
5.10.17 08:50

Jako mě nějak nepřekvapuje, že se tam někdo přihlásí, nějáký šmírování by mi bylo putna, ale spíš kdo má na to čas tam tohle vypisovat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.10.17 09:08

Tak zkusil jsem oskenovat všechny svoje ( mnou vydané) účtenky a ani jednu mi to nevzalo. Takže úspěšnost 0%

V roce 2002 jsem používal SW který uměl bezchybně skenovat staré knihy a převedl je do textového editoru. Ten umělec co dělal SW pro účtenkovku by zasloužil rákoskou na holou a vedle něho ten co to přebral, ten co to platil, ten co to objednal… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.10.17 09:33
@saadet píše:
To myslis vazne? Ja vazne doufala, ze nikdo tak zoufaly se nenajde. A jeste se tady k tomu radostne hlasit…to mi hlava nebere, ze nekde vazne klesne tak nizko… :?

předpokládám že minimálně polovina těch co tu vyřvávají o udavačství, klesnutí až na dno atd už mají v telefonu appku a vesele datlujou :lol:
Jinak samo udavačské je od základu EET takže kvičet teď už je pozdě, kvičet se mělo před jeho zavedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.10.17 09:38

Tak další pokus a zjistil jsem že z termopapíru to bere dobře ( je hladkej a lesklej) já tisknu na kancelářskej a z toho to není schopno vůbec číst. Takže už vidím že do půl roku přijde zákon že musíme všici tisknout na lesklý křídový papír :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
5.10.17 10:28
@jakanas píše:
předpokládám že minimálně polovina těch co tu vyřvávají o udavačství, klesnutí až na dno atd už mají v telefonu appku a vesele datlujou :lol:
Jinak samo udavačské je od základu EET takže kvičet teď už je pozdě, kvičet se mělo před jeho zavedením.

Takto hluboko nikdy neklesnu, ani kdyby slibovali modré z nebe. Musela bych se ze sebe :poblion:. Ad EET - však ti, kterých se to týkalo, kvičeli. Bohužel, práskači a bonzáci nadšením pištěli, že konečně na ty zloděje podnikatelský dojde. To věděl už Hitler, co je toto za národ. Sám řdekl, že by se nikdy u nás tak daleko nedostal, kdyby tu nebylo tolik udavačů. EET s sebou přineslo jen problémy, práce a náklady navíc. Aplikace na daňovém portálu je naprosto k ničemu. Sestava, o kterou si musím po skončení měsíce požádat, abych viděla denní tržby rozdělené podle skupin DPH, je příšerná. Navíc jí nemám ihned, ale musím milostivě čekat, až jí vygenerují. :roll: Stejně je jen pro kontrolu a díky Bohu aspoň za SW k EET, i když taky žádná sláva. Nedejbože, že se něco pokazí. Nikoho to netrápí. Ano ano, takto vypadá podpora MSP v praxi. :lol: Kdo jednou tu verbež úřednickou bude živit, to fakt netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.10.17 13:59
@jakanas píše:

kvicet? :roll: to je presne na urovni koblihy…kazdopadne ja a ani nikdo v mem nejblizsim okoli nastesti ubohy bonzak neni, tudiz me zadne bonzovyhry nezajimaji, je mi z toho :poblion: a ano dle meho jsi na dne (minimalne tom moralnim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat