Udání na sociálce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5932
7.12.21 17:07

A nemohl tě někdo udat že se třeba nestaráš o dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.12.21 20:12

Co mi bylo řečeno, teď píšu co řekla máma, tak chodím často večer ven a vracím se pozdě cca 11 takže mě někdo udal tady kvůli tomu že si „někdo“ myslí že se nestarám o svého syna. Jen pro informaci když už jsem tu vše napsala tak jak to je tak jsem venku před barákem aby jste si nemysleli že někde lítám nebo něco podobného.
Další ven maličký spinká když jdu ven a přítel je doma! Prostě je problém že chodím ven asi nebo já nevím nedokážu vam říct mám z toho hlavu vedle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.12.21 20:14

Také teda u mě viděli občas víno co jsme si dali s kamarádkou tak asi kvůli tomu a hlučné fakt nejsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
7.12.21 20:21

Nebo udání podala matka, proto to ví. Jinak o tom, že někdo je rodič, co je před barákem a děcko “spí” doma, o tom si myslím svoje. Měla jsem jako děcko takovou sousedku. Sociálka tam byla furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
7.12.21 20:37
@Adel1510 píše:
Co mi bylo řečeno, teď píšu co řekla máma, tak chodím často večer ven a vracím se pozdě cca 11 takže mě někdo udal tady kvůli tomu že si „někdo“ myslí že se nestarám o svého syna. Jen pro informaci když už jsem tu vše napsala tak jak to je tak jsem venku před barákem aby jste si nemysleli že někde lítám nebo něco podobného.
Další ven maličký spinká když jdu ven a přítel je doma! Prostě je problém že chodím ven asi nebo já nevím nedokážu vam říct mám z toho hlavu vedle :zed:

Asi tě má máma plný zuby, protože se nestaráš o dítě.

• Citovat
  • Upravit
4248
7.12.21 20:42

@Adel1510 a co pred tim barakem delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
7.12.21 20:52
@Adel1510 píše:
Také teda u mě viděli občas víno co jsme si dali s kamarádkou tak asi kvůli tomu a hlučné fakt nejsme

Takže před půlnocí popíjíte před barákem s kámoškou víno? Nic ve zlým, ale normální to není. A už vůbec ne v situaci, kdy bereš lexaurin a zoloft (jak píšeš v jiných diskuzích).

• Citovat
  • Upravit
12
7.12.21 21:11

Ty léky neberu když se kouknete tak jsem je musela vysadit. Co tam dělám? Povídám si, co bych tam jiného dělala jako? Není to každý den a hlavně tohle dělám tak 14 ani ne. A hnes sociálka?
Pro někoho je to nepochopitelné každý máme svůj názor já to chápu ale nevíte co bylo předtím a co je teď. A prostě musím si s někým popovídat o svým problémech
Děkuji všem co mi odpověděli pořád jsem z toho zdrcená, nějaké správy mi nepřijdou vhodné ale jak říkám každá máme svůj názor já jsem zase upřímný člověk takže jsem ráda že jsem napsala vše tak jak je. O malýho se starám hodně dobře až lidi říkají že to přehráním což by jsme tady otevřeli další dizkuzi protože někdo je pro nechat třeba dítě vybrečet nebo ne no je toho mraky tak ještě jednou děkuju holky. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.12.21 21:13

Hlavně v baráčku bydlíme cca 4 měsíce, chodím ven sama a už jsem měla prestřizené světýlka, ukradené květináče atd atd prostě mě tady asi nikdo nemá rád nebo nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.12.21 21:16
@ontarova.stara píše:
Takže před půlnocí popíjíte před barákem s kámoškou víno? Nic ve zlým, ale normální to není. A už vůbec ne v situaci, kdy bereš lexaurin a zoloft (jak píšeš v jiných diskuzích).

Ona bude matka k pohledání. Nedivím se tomu udání na sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
7.12.21 23:00

No, a co zkusit nějaký měsíc vynechat alkohol? Jen tak pro sebe? Třeba aspoň měsíc?
Zvládla by jsi to? :nevim:

Na tom celém se mi nezdá, že by se ti tvá mamka dozvěděla jen tak čistě z nebes, že se něco řeší na ospod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
8.12.21 11:21

@Arianna007 pokud by informátor znal i její matku, tak úplně klidně.

• Citovat
  • Upravit
4248
9.12.21 20:07

@Adel1510 a proc nejdete s kamoskou k ni nebo ona k tobe? Nejak nechapu mrznout venku pred barakem. Mozna nekoho i stve ze tam krafete a rusite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat