Úder do hlavy v těhotenství, má to vliv na plod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.11.25 07:23

Úder do hlavy a jsem těhotná

Ahoj, jsem plašan ale teď prosím bez legrace. Hledala jsem diskuze ohledně toho samého a bohužel nenašla tak se ptám tady.
Před pár dny nevim přesně kdy ale pár dni to bude jsem se praštila do hlavy vepředu, když jsem se zvedala z gauče o sešikmené střešní okno o takový neni to roh, prostě tvrdší lišta na sešikmeném okně nevím jak to popsat. Nevýhoda těchto oken prostě člověk si to hned neuvědomí a rána je na světě. Docela dost to bolelo protože to byla docela silná rána.
A ted k věci, hlava mě po tom nějak nebolela, ani jsem neměla závrať ani zvracení takže snad moje hlava to snesla. Ale hlava jako taková sama od sebe nebolí ale pořád to bolí na tom místě kde jsem se praštila když na to sáhnu.
A ještě jedna věc, jsem krátce těhotná zhruba 6+1 tt. Chtěla jsem se zeptat nemá to vliv na plod? K doktorovi jsem nešla, nechtěla jsem zase zbytečně plašit já vím jsem hrozná. Občas mě pobolívá hlava, ale to už bylo i předtím než jsem se praštila. Díky :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.11.25 07:26

Ne, uder do hlavy rozhodne nema vliv na plod ve tve deloze 😶

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.25 07:30

Děkuji fakt mě to uklidnilo ;) Jsem prostě plašan ale potřebovala jsem to vědět

• Citovat
  • Upravit
3043
16.11.25 07:44

Ne, neplaš a buď úplně v klidu. Vůbec nic se plodu stát nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
16.11.25 07:57

Je to stejné, jako když by ses třeba kopla do stolu.. při kopnutí se ti zdá, zřejmě ti odpadl prst.. po nějaké době už to skoro necítíš, ale jak si na prst sáhneš, tak se to hned připomene 😁 proto tě to tam bolí. Budeš tam mít určitě modřínu 🙂 s dělohou to nemá nic společného, neboj.. ta ještě ani neví, co je v sázce 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33225
16.11.25 08:01

Ne, na plod to vliv nemá klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5647
16.11.25 08:04

No, možná bude ten plod praštěnej po tobě ;) (vtip). Ne, neboj, nic se mu nestalo. Někdy je ta hlava fakt iracionální, to dělají ty hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8354
16.11.25 08:06

Bouchla ses, proto tě to místo bolí, to je normální. A prckovi se opravdu nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
16.11.25 08:11

No tak jasné že v místě kde ses bouchla té to pořád ještě bolí..máš tam zhmoždění tkáně (prostě bouli)
Rána do hlavy by měla vliv na plod jediné v případě že by došlo k poskozeni mozku a ztrátě vědomí potažmo zástavě životních funkcí…obyčejné ducnutinplod opravdu nijak neovlivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
16.11.25 08:26

Tak jasně že to na dotek bolí, je to místo prostě naražený. Otřes mozku očividně nemáš, má dítě to určitě vliv nemělo. Buď klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10590
16.11.25 09:18

Podle názvu diskuse jsem si myslela, že jsi otěhotněla z té rány do hlavy. :mrgreen:
Být tebou tak se bojím, že to dítě nebude mít v hlavě úplně v pořádku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
16.11.25 09:40

Jaký by mělo mít vliv bouchnutí do hlavy na plod?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79784
16.11.25 09:43

Ono je spíš naopak, zdá se. Existence plodu způsobuje odumírání mozkových buněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák