Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zaprvé možná ji ani nespolklo, ty gumičky se dost blbě polykají
A kdyby náhodou ano, nic se nestane a vyjde.
@KKK85 píše: Více
Ne, ale umím si to představit, možná dávná zkušenost
Jako gumová a kroutící se věc malému kojenci úplně do krku nepoleze. Korálek, hrášek, fazole možná.. Když vidím, jaký mají problém děti i s malou tabletkou Paralenu nebo Dithiadenu.. Ne všechny, ale dobrovolně do sebe něco soukat, co nechce a ani nechutná sladce..
Spíš někam zapadla, tohle dítě dobrovolně polykat nebude - to není maličký kamínek apod., i kdyby, je to tak malé, že to bude v pohodě, nepanikařila bych, sledovala vylučování a její stav a dle toho se uvidí…
Dcera je teda nepolykala, ale když se k nějaké dostala tak je cucala nebo kousala jako zvejku. obecně ráda žužla nejedlé předměty
ještě ani po 4 letech iinto nepřešli ![]()
Každopádně jedná mrňavá gumička vpohode projde…
Taky pochybuju, že to vůbec spolkla. Omylem se mi jedna dostala na okraj krku a měla jsem problém naopak spolu s ní nevyhodit i snídani. Fakt by se blbě polykala.
A jestli to zvládla spolknout, tak se nic neděje. Neřeš to.
Gumička je cajk, projde i LEGO kostička bez újmy. Problem jsou syrové luštěniny a baterie
@hospodki píše: Více
Ne všechny syrové luštěniny jsou jedovaté. To jsou hlavně fazole.
To bude v cajku. Dcera dala kdysi synovi tři bukvice. Našla jsem je až v plínce. A to mu byly teprve dva měsíce ![]()
Dobrý den,
. Šla jsem luxovat a když jsem se vrátila viděla jsem je rozsypané na zemi.
malá má 10 měsíců a možná spolkla tuto gumičku do vlásků. Nechala jsem to na gauči, ale asi ne dost daleko na to, aby na to nedosáhla
Mam zavolat doktorce nebo?