Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To se mi občas stane. Tak jednou za 3 měsíce. Naposledy asi před 15 minutami. Žádný úraz jsem neměla. Je to hrozná bolest, ale stačí přestat klečet a přejde to. Nevím, čím to je.
@Anonymní píše: Více
Z té fotky nepoznám, kde je spodek kolene.
Mě se takhle projevuje artritida (zánět kloubů), trpím na to docela často, bolí to teda hrozně, občas to i oteče.. já tomu předcházím, tím že nejsem nejmladší tak doplňkem Bormag Osteo +. Ten je skvělý na křeče, ztuhlost, bolest, má fajn složení a mě pomohl dost od bolestí a křečí, tím že na to trpím. Kupuji to na stejnojmenném e-shopu bormag.cz. Je tam i konzultace s zdarma, s paní Bodákovou, které se v tom pohybuje a poradí vám co nejlépe a do ničeho vás netlačí. ![]()
Vůbec nevím jak to popsat..včera jsem tahala z auta více věci, noo uklouzla jsem na schodu… ale nic hrozného. Když chodím, sedím, i dřepy cokoliv nic necítím ani nejmenší bolest, ani píchnutí.. nic… Ale když si kleknu, ale jen na jedno místo jakoby těsně pod kolem napravo… projede mi ale jen kůži bych řekla šílená štípavá „bolest“ celou nohou… ale začíná to od toho místa.. něco tak divného jsem nikdy neměla, necítíla… jak by to jen v té kůži bylo… nechápu to vůbec… Na noze ani nic červené, ani spálené, nic tam nevidím…