Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Help!
Poradí někdo nějakou jinou pomoc než Zvíře v nouzi? Mám tady holuba, čekáme už 2 a půl hod. a mlátí se mi tu v malém plastboxu. Už mě to vážně nebaví, prý musí počkat. Minule jsem zachraňovala ptáčka, odvezli ho sice brzy a že se ozvou, nikdo nic, po mém zavolání jen suše, že zemřel… Nevím, co holubovi je, může mít nějakou nemoc, nebo jestli křídlo, nejsem si jistá, adresu a vše si psali hned na místě 🙁 Dovést jim ho nemohu, jsem invalidní a jsem ráda, když občas někdo odveze mě a to za peníze, většinou Bolt a oni sídlí na pha 5 🙁
Tak si asi zkus najít nějakou záchrannou stanici, buď to vyřeší nebo ti poradí. V tom boxu se ti umlátí.
@Monchichik píše: Více
No to mi našel pán na ulici, nemám chytrý telefon, tak tam jsme volala vše si zapsali, pak znovu a že mají jen jedno auto a že musí počkat ![]()
@Monik29 Tak máš internet, ne? Když sem píšeš, tak to pohledej na pc.
EDIT: Holoubek právě odvezen, prý mladý, trochu pohublý, takže chybí síly k létání, tak snad bude ok.
Jsou jen dvě organizace, čekali jsme tři hoďky, snad už je v dobrých rukách, pán vypadal, že se vyzná ![]()
Ale holub je skodna ne? To uz je v podstate jak kdyz zachranujes potkany. Lide je chovaji ale, samozrejme ze se deratizuji.
@Monik29 píše: Více
Hlavně že to dobře dopadlo…
Pohublého holuba jsem dlouho neviděla, u nás máme samé hodně vykrmené ![]()