Ufo či co ??

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
9.9.10 23:12

Ufo či co ??

1,Je to asi tak 3 týdny co jsem byla s kamarádkou venku a okolo půl druhé v noci se na čisté obloze kde byly pouze hvězdy z ničeho nic objevila nějaká oranžová koule ve tvaru hvězdy,akorát s tím že to nestálo na místě ale letělo to jako by od shora k zemi a problikávalo to ,tak jako by se to snažilo zadat morzeovku a jak to letělo níže tak to přestávalo být vidět tak až se to z té oblohy zase někam ztratilo.
2, A dnes okolo 10 večír jsem viděla na čisté obloze mezi hvězdama jednu která mi nejdříve přisla normalni az do ty doby nez to zaclo poletovat z prava doleva a nahoru a pak to asi po pul hodine zmihlo.
3,Sice se to týká něčeho jiného ale když už jsem v tom psaní tak to jsem písnu. Občas když jsem u rodicu doma je zamkli cely barak proste vsechno a najednou slisim jit nekoho po schodech a pak ho chodit po pude i presto ze se tam nikdo nemuze dostat .Hodně me to desi takze tam uz skoro radsi ani nespim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
9.9.10 23:28

Tak s tim ufem nevim, neviděla jsem. Ale s těmi kroky po baráku…to je normoš…u nás po baráku taky choděj duchové (barák je z roku tuším 1870 plus mínus pár let). No a vedle mužskýho si sedaj na postel v noci…jednou za čas…povídal. jsme na to citliví, dřív mě to děsilo, ale dneska se spíš bojim živejch nezvanejch hostů, než těch co tu bydlí už století a půl :-D

Ba né hele, nevim jestli posmrtnej život existuje a jestli jsou to duše zemřelých, nikdo mi to nepotvrdil ani nevyvrátil. Každopádně tu něco je a zatím je to hodný, tak myslím že není čeho se bát. Jinak mám trošku reálnější vysvětlení, dřevo v barácích pracuje a někdy to může znít jako kroky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.9.10 23:36

S ufem neporadím. Čistě logicky, kdybychom byli ve Vesmíru sami, tak by to bylo nehorázné plýtvání místem, ale na druhou stranu, že by byli tady? To spíš optický klam, reflektor z helikoptéry, co já vím…

Ohledně kroků. Nežijeme ve starém domě, ale v 5 let staré novostavbě. Vrzání židlí a kroky slýcháme nad hlavou často (jsme v posledním patře, nad námi je už jen střecha). Ale vím storpocentně, že je to od sousedů pod náma či od vedle, přestože ten zvuk jde naprosto jasně a zřetelně zvrchu (ale tam je jen 50cm mezera mezi naším stropem a střechou). Prý je to způsobem položení zdí, stropů a co já vím čeho, že se ten zvuk nese po té zdi a je pak slyšet z jiného místa. Tak třeba dole chodí rodiče a ono se to nese jako z vrchu… A to s tím dřevem je také pravda. Máme dřevěná střešní okna a občas vydají takovou ránu, jako když někdo vedle tebe vystřelí! Když je to v noci, tak je to mazec (většinou v létě, když chládne rozpálená střecha ve které ta okna jsou…). Hlavně klid, když bude nejhůř vzpomeň si na film Šestý smysl a uvědom si, že ti nic nechce ublížit, možná si to chce jen postěžovat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.9.10 23:36

Tak to samé jsme vidělai také na obloze a bylo to 21.8 když jsme byli venku do noci a přesně jsme viděli jak něco letí oranžové a problikávalo to letělo to k zemi a pak to zmizelo.
S těmi krokami můj manžel a tchýně potom co zemřel jeh tatínek tak po nějaký době slyšel kroky po schodech přesně jaké dělal táta,když šel nahoru a pak slyšeli vrznout lednici ,ale nikdo tam nebyl.
Věřím,že něco tady je s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.9.10 23:54

ahoj s ufem nevím…21.8. má tchýně narozky :-)))

ale přes 4roky řeším u nás v bytě, otvírání a zavírání ledničky v noci. a kroky. přítel přišel před sedmi lety tragicky o tatínka, který čeká na odpuštění, které mu nikdo z rodiny zatím nedal.

jsem věřící, opravdu stačí se za duše pomodlit jako na dušičky 1,11 a 2,11 nebo kdyby ti to bylo moc nepříjemné pozvi si kněze a ten prostor vysvětí /tedy pomodlí se za ty uvízlé duše v očistci)…zkusila jsem i druhou variantu na vyhínění duchů a to moc nefungovala, oni mají pomáhat, proto vrzají po schodech, nebo nám něco zapomněli říct…

pevné nervy, ja už se po 5letech neměnné situace stěhujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.9.10 23:58

U nás to bylo letos 8 let co zemřel nečekaně nedožitých 60 let a manžel říkal,že cítí,že je s námi.A i kartářka mi řekla,že nad námi bdí božský oko tatínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.9.10 00:09

trošku navážu, ale přitom odbočím od původního tématu. Před 12ti lety mi náhle zemřel tatínek. Bylo mi 16 a díky mé pubertě jsme si přestali rozumnět. Ten den jsme se zhádali, on pak odjel na kole a už nepřijel…akutní infarkt. Nedokázala jsem mu celá léta odpustit, že si jen tak odešel a opustil mámu se třemi dětmi (nemoh za to, já vím, ale nemohla jsem se s tím smířit). Celých těch 12 let za mnou chodil a snažil se o kontakt…kolikrát jsem se probudila a byla šťastná že jsem ho zase viděla, ale zklamaná, že už tu neni. Těsně před těhotenstvím jsem to pochopila…potřeboval smíření a já taky…stalo se a od té doby jsem ho neviděla. Je ovšem zajímavý, že zavřu oči a vidím jeho obličej tak zřetelně, jako bych ho viděla denně a pořád, ale babičky obličej která zemřela před rokem si už nevybavuju…

To bylo trochu mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.9.10 08:26

holky, tak v UFO asi věřím, protože je opravdu nelogické myslet si, že jsme vcelým vesmíru sami. Kolega od manžela z práce něco jako UFO viděl jednou takhle v noci na dálnici, když stáli na odpočívadle.
Jinak duchové a tak…na to je odbornice moje máti. Před 12 lety nám umřel děda, mámin nevlastní otec. Já byla v té době venku u kamarádky. Mamka pořád slyšela, že někdo otvírá a zavírá dveře a slyšela to opravdu zřetelně, protože máme staré dřevěné zasunovačky v hale a nikdo tam nebyl, pořád si totiž myslela, že jsem to já, že se vracím od kamarádky. Pak jsem přišla domů a zapomnělo se na to, ale ráno jsme zjistili, že se nám zastavili hodiny v 21:30 a přesně v tu dobu slyšela mamka ty dveře. No a za pár hodin přišel babičce telegram, že dědeček umřel v nemocnici a to přesně v době, kdy se nám zastavili hodiny a kdy mamka slyšela ty zvuky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
10.9.10 08:40

Tak, tohle jsem neměla číst, už takhle nejsem schopna být přes noc sama v bytě, teď už to nepůjde ani přes den :D
V UFO nevěřím, protože se nechci stresovat, ale myslím si, stejně jako Wiolla (a tvůrci filmu Contact ;) ), že kdyby nikde mimo naši planetu život nebyl, že by to bylo nehorázné plýtvání místem. A hodně doufám, že je nikdy nenapadne letět k nám a už vůbec ne ke mně :D
Posmrtný život, tak v ten nevěřím vůbec, jsem od přírody spíš racionální člověk a i když občas zažiju něco divného, snažím se to vysvětlit rozumově… jsem totiž fakt hroznej strašpytel a kdybych jen na chvilku připustila existenci něčeho takového, tak bych umřela strachy. A je jedno, jestli by TO bylo zlé nebo hodné, bojím se prostě toho neznámého.
Taky máme v rodině pár duchařských historek, ale nemůžu je psát, znamenalo by to jejich připomenutí a tím pádem pár bezesných nocí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.9.10 08:48

Tohle jsou zajímavé příběhy.
Ufo: určo je, ale ty cvítící oranžová světla, co se zvláštně pohybují, bych tipla na takové ty létající lampiony. Lidi si to dosta často pletou s UFO. Ale my viděli dost zvláštní jasná světla, jako reflektory,ale hodně vysoko a přesto strašně zářící, neblikali a letěli strašně rychle a ani nic slyšet nebylo, že by letadlo. Prostě jiný. A pak zmizeli. Za jeden večer jsme jich viděli xxx.

K těm příběhům.. Kamarádka mi taky říkala, že slyšela kroky, zřetelné, taky kroky a jen v místnosti v baráku, ve které nikdo ještě nebydlel, zařizovali. Ale věděla, že tam před lety bydlel jeden osamělý starý pán. Ona se s tím taky smířila.
Já mám taky jednu historku. Když jsem byla v šestinedělí, umřela nám naše milovaná babička. Já jsem byla na nervy z toho, že nešlo kojení a vůbec to šestinedělí bylo plné emocí. Tak jsem se rozhodla a všichni mi to doporučovali, ať nechodím na obřad. Oficiálně jsem se tedy s babičkou nerozloučila. No a od té doby jsem v noci viděla rozsvícenou televizi. Jasně svítí třeba 3 minuty. Dlouho jsem to viděla jen já. Manžel spal. Časem, když mi to pořád nevěřil, tak to viděl taky a teď už se to stává, i když on je vzhůru. Myslím, že je to signál od babičky, že na nás myslí. Jinak si to nedovedu představit, jak by se televize sama takhle rozsvítila. Buď by se zapnula a hrála by, ale takhle „napůl“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.9.10 10:13
  1. To je stoprocentně ISS a její přelety. Tím, jak je Země kulatá, tak se vždy zničehonic zjeví (=začne odrážet sl. světlo) a stejně tak zmizí (v tomto případě zmizela za horizontem). Její jasnost je jako nejjasnějších hvězd, ne-li více.

A to, že problikávala, když se blížila k horizontu, to je dáno fyzikálním jevem (lom světla). Světlo vstupuje do atmosféry pod nižším úhlem a vzhledem k hustotě a heterogenitě atm. má „problém udržet konstatní jasnost“ a proto problikává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.9.10 10:14

K tomu problikávání, to je více či méně vidět u každé hvězdy nízko nad horizontem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.9.10 10:44

Já prostě věřím,že tady něco je ,ale né ufo.Věřím v posmrtný život.Vždycky když se dostsneme do sraček jako by nám tatínek pomohl.Pokračujeme v jeho práci co dělal celý život vnuka se nedožil.Stejně si všichni myslíme,že se nám táta vrátil zpět do rodiny narozením syna.Nás celou dobu provázejí 7.A i to,že mi kartářka říkala,že nás ochraňuje božské oko aniž by věděla,že někdo už nežije z rodiny.Když jsem to vše říkala manželovi nevěřil,ale co se týkala jeho otce tak začal věřit a pak to spojil s tím co viděla a zažil v jejich domě,že viděl tátu slyšel ho atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.9.10 12:16

Ahojky,
jestli tohle bylo zrovna ufo nevim,ja pochybuju,ale verim,ze nejsme rozhodne na svete sami.I kdyz si preju,aby ten kontakt radeji brzo neprobehl,pac si myslim,ze pro nas to rozhodne nebude ruzove..
Co se tyce duchu a pod.Vedle naseho realneho sveta existuje ten druhy,tzv.jemnohmotny svet a jeho bytosti se nas snazi velmi casto kontaktovat.To jsou vsechny ty historky o krocich a pod.Stary nabytek taky vrze,ale s retelnymi kroky to nema nic spolecneho.Zastaveni hodin a bouchani v samy cas,kdy nas blizky zemre je docela casty jev,prichazi se rozloucit,taky kdyz se s osobou nedokazeme smirit a rozloucit,drzime ji zde a nedovolime odejit.Taky to sedani na postel,rosveceni televize..to je realne a vcelku bezne.Lze najit tisice podobnych pribehu,vnimavy lide maji mraky zkusenosti.
Strach neni namiste(i kdyz to se snadno rekne,vim),protoze skutecne jde o komunikaci a oni kontaktuji,kdyz je clovek pripraven,„spravne“naladen na stejnou vlnu..Muzou ochranovat,vetsinou po nas neco chteji,i kdyz sami ani nemusi vedet(potrebuji „vyprovodit“ „domu“)..
Jo a narozeni do stejne rodiny,tak to se deje taky casto,vetsinou se duse rodi do stejne rodiny a vztahy jsou provazane.Kdo veri na posmrtny zivot,reinkarnaci,jemnohmotny svet zrejme vi a zna..
Omlouvam se,ze nereaguji jednotlive,pisu k tomu,co jsem si zapamatovala tak nejak dohromady.

Mejte se pekne a nebojte se „nocnich kroku“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.9.10 12:39

Any: je pravda, že já jsem se nějak nechtěla smířit s tím, že tu babička není. Nerozloučila jsem se a ani nechci. Ta televize mi nevadí, vždy si na babičku vzpomenu a v hlavě mi bleskne, co asi tak by říkala na ty naše děti. Verunku viděla jednou, když jsme za ní přijeli do nemocnice a pak asi dva dny na to umřela. Určitě na ni čekala, aby ji viděla a pak měla asi nějak „splněno“…

A co se týče kartářky, ráda bych vyzkoušela, ale zatím nemám dobrý typ kam a která je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová