Ufo či co ??

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
10.9.10 13:17

Lakynko-chapu te,ja mela taky se svou babickou velmi blizky vztah a nechtela jsem se smirit s jeji smrti.Ale ona i tak odesla..Jenze nekdy to tem dusickam nejde,i kdyz by meli..jit „domu“,ocistit se a pokracovat..

Co se tyce kartarek-mnohym neverim,protoze jen opravdu malo z nich jsou „opravdove“ Cist z karet je vcelku jednoduche,ale vetsinou jsou to zenske,co za to berou penize,vyuzivaji moc psychologie..Nerikam,ze par jich nezistne dokaze pomoci,nahlednout pod povrch,ale jejich malo a vetsinou pouzivaji karty jako jeden z vice prostredku pro komunikaci.Proto je opravdu treba dobre vybirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.9.10 13:41

Co je to ISS???

Jinak jsme taky kdysi davno s kamaradkami videla neco „jako UFO“ strasne dlouho to kolem cesty plulo s nama, byly jsme z toho uplne vydeseny, kdyz jsme potakli nejaky chatare, tak na tom byli podobne. Co to bylo, dodnes nevim.

A duchove.. Televize se nam zapina doma neustale, ale tak nejak naplno. Ale to bude spis nejaka porucha. Jinak jsem tu mela taky asi 8 let babicku. Byla to spis moje chyba, nehodlala jsem se smirit s jeji smrti a pekne jsem si ji tu drzela. Citila jsem ji a obcas mi zavanul vzduch kolemtela, jakoby pruvan. Nakonec jsem ji s pomoci „carodejnice“ pomohla odejit a musim rict, ze od te doby se citim mnohem lip a byt se jakoby vycistil. Osobne si myslim, ze duse nemaji tady mezi nama moc co delat, takze byt vama, pomohla bych jim odejit tam, kam patri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.9.10 13:55

Alenko- :palec: moje slova..
az na tu poruchu u TV.Neverim na nahody a o elektrice doma bych mohla psat obr story :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
10.9.10 14:22

No to UFO by mohli být ty lampiony přání co se vypouští k obloze, už jsem jich pár viděla a chovají se stejně jak popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.9.10 14:31

Alenka
ISS=International Space Station
Mezinárodní vesmírná stanice-ta věc, co bejvá často ve zprávách, že jim vypadlo kladivo nebo rozbil záchod. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.9.10 19:00

No tak mohu ti říci ža iss to určitě není neboť to vidím každý den na obloze ve stejný čas ale tohle to vypadalo uplně jinač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.9.10 19:47

Tak ta kartářka u které jsem byla já byla dost stará paní nejdříve mi četla z dlaně a pak přinesla staré karty schované v dřevěná krabičce ovázané stužkou a na nich křížek a začla mi vykládat a musím říct,že věděla úplně vše aniž bych jí cokoliv řekla i to,že byl v mém životě člověk,kteréo jsem moc milovala a zemřel tragickou nehodou už to je 11 let a i to tam viděla.Právě,že nad námi jsou 2 boží oči jeden je ten člověk kterého jsem milovala a druhý tchán a řekla,mi že nás hlídají a,že až příjdu domů mam za ně zapálit svíčku a to mi kladla na srdce ať na to nezapomenu.A za výklad nechtěla nic jen nějaké suché rohlíky pro zvířata ty jsem neměla tak jsem jí dala peníze sama si o nic neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.9.10 21:20

Jj, to jsem taky slyšela, že ty opravdové kartářky a věštkyně za to nic nechtějí, nebo jen symbolickou částku, kterou dá člověk sám podle uvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.9.10 21:40

Tak kaatia to velice dobře vystihla, co se týká poletování umělých nebeských objektů i tzv. „neklidu vzduchu“. Pokud něco letí po nebi, svítí to a je to dost rychlé, tak je to výrobek lidských rukou. I když třeba může vypadat strašidelně…
Když jsem byl před skoro dvaceti lety na návštěvě u babičky, jeli jsme domů až posledním autobusem - takzvaným „divadelním“. Ten přijížděl před devátou večer. No a když jsme se před domkem loučili, najednou se něco rozsvítilo na nebi. Hořící těleso s ohnivým ohonem, který přecházel přes modrou do fialové až skoro hnědočerné. Pamatuju si na to dodneška. Pak se „ohnivák“ rozpadl na několik kusů a postupně zhasínal.
Druhý den jsem se v televizním zpravodajství dozvěděl, že nad střední Evropou zanikala ruská „telekomunikační a výzkumná družice GORIZONT“, která byla spojená s posledním stupněm rakety, v této sestavě vážila skoro třicet tun a až na pár šupinek popela všechno shořelo díky tření o vzduch. Celé se to odehrávalo ve výšce okolo 60-80 kilometrů. No a já bych tehdy skoro přísahal, že jsem to viděl ve výšce kolem 1-2 kilometrů, tak jak létají sportovní letadla. Tak dokáže lidské oko klamat… Taky jsem tehdy čekal nějaký zvuk, ale všechno probíhalo naprosto neslyšně. Bodejť, v takové výšce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.9.10 21:57

sexyfraga-tak to byl dobry vyber kartarky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.9.10 22:34

Any na doporučení známe chtěla jsem k ní jít pak ještě jednou,ale je dost nemocná a byla zrovna v nemocnici.Možná,že už ani nežije,ale od ní co řekla vše sedělo do puntíku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
10.9.10 23:22

Ahoj,
je to tak dva roky zpátky, co jsme na obloze viděli několik desítek svítících objektů. Všechny letěly z našeho fotbalového hřiště nahoru. Byly to lampiony s ohníčkem (jsou buď čínské, nebo thajské, nebo nevím, z jaké země). Ale mají snad přinést oslavenci štěstí.
Za dva dny o tom mluvili na Nově, že to bylo UFO. Houby UFO, byly to lampiony :lol: .

• Citovat
  • Upravit
195
10.9.10 23:41

Ad ISS
To nevím, určitě není vidět každý den a určitě ne ve stejný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.9.10 20:18

Ad ISS - tato stanice oběhne kolem Země za 95 minut, ale jak často je vidět nad naším územím, to si netroufám tvrdit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.9.10 11:10

Ohledně domnělého UFO tady padlo dost věrohodných „technických“ vysvětlení.
Co se týká duchů, tak na seminářích o praktickém šamanismu jsme se nějaké rituály na jejich odvádění učili, ale ještě se mi nepoštěstilo mít možnost je zkusit v praxi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová