Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
proč si stoho takova špatná
to jste se pohadali poprve nebo co?
Klid, dej si vanu…Prostě občas ujedou nervy to je normální…A přirozený, prostě si to nevyčítej…
![]()
Ahoj,
tak tak, nevyčítej si to, to se někdy stává. Mimčo je zdravé nechat chvíli pobrečet a s přítelem to bude také dobré..
Raduj se z toho, že máš miminko, my snažilky po miminku zatím marně toužíme… ![]()
Ja taky kdyz jsem nevyspala a je toho na me moc, tak jsem na chlapa hnusna jak p… A pak je mi to lito. Ale obcas je ta pece o mimi fakt na mozek ![]()
Klasicke rodinne peklo, tech jeste bude ![]()
Nic si nevycitej, deti nekdy placi, i kdyz se stavime na usi. Rodicum to rve srdce, nebo jsou unaveny a zpruzeny a rvou taky. To je normalka.
Dnes máme večer v podobném duchu
A jestli brzo ten náš čtyřleťák nepřestane skákat po posteli a nenechá usnout sestřičku, tak sežeru veškerou čokoládu ze stromku
![]()
To bude dobrý
![]()
dětský pláč bývá pro člověka strasne stresující, takže bohužel občas reaguje neadekvatne k nastalé situaci ![]()
Jak jsem to četla tak jsem myslela že jsi fakt udělala něco hrozného že jsi ji třeba bouchla nebo něco
ale takhle to je normální já se tolikrát chytla s mužem kvůli malému ten by ho zase nechal vřískat i 2 hodiny ale já ne
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se vypsat. Male zacly rust zuby…no zadna velka tragedie, nicmene uz tak jsem si posledni mesic zacla pripadat jak zombie. Dneska jedno spani k vceru vynechala uplne a ukladani k nocnimu spanku uz byla hotova tragedie. Tak jsem proste stala u postylky, pridrzovala ji rucky, vracela dudlika, no chvilkama usinala, ale mezi tim plakala. Partner me dorval, ze to je hrozny, ze ji bude nosit, no po par minutach zacal na me at donesu ty kapky, ze si mala mne oci(uz jsem nemela na to mu vysvetlovat, ze to je unavou a tak jsem ji nakapala a tim zpustila jeste vetsi hysterak, no a uz jsem ji mela na rukach. Tak jsem mu rekla at roztahne tu zavinovacku(no je to jen latka, obcas zavinujeme podle karpa, ale nekdy to nejde), no a uz rev, ze nevi jak to ma roztahnout a ze co po nem jako chci. No nic, oba uz spi a ja jsem pekne v prdeli. za prve, ze jsem malinkou nechala plakat a za druhe, kvuli hadce s pritelem. ach jo
nějak sem nepostřehla co se stalo kvuli čemu jsi v pr?
nic tam kvuli čemu dělat si těžkou hlavu nepíšeš, oba spí tak bud ráda ![]()
Ja nevim, proste ji brecet normalne nenechavam, dneska mi to nejak cvaklo a jela jsem. Jako nic jsem ji neudelala, to ne, ale normalne bych ji vzala a chovala a dneska jsem ji proste chtela nechat rvat a ted me to mrzi…asi blbost
ale vsem diky
mě ty uspávací nervy teprve čekají, můj drahoušek, rostou jí stoličky, všechny 4, chodí spát až kolem deváté, usíná přes hodinu, to se stihnem s manželem pohádat i 2×.
Klid to je normalni, obcas sem na chlapa hnusna a co, sme jnom lidi a ne roboti
@Anonymní píše:
Ja nevim, proste ji brecet normalne nenechavam, dneska mi to nejak cvaklo a jela jsem. Jako nic jsem ji neudelala, to ne, ale normalne bych ji vzala a chovala a dneska jsem ji proste chtela nechat rvat a ted me to mrzi…asi blbost
ale vsem diky
kolik malé je? možná jsem to jenom přehlédla
Ahoj, jdu se vypsat. Male zacly rust zuby…no zadna velka tragedie, nicmene uz tak jsem si posledni mesic zacla pripadat jak zombie. Dneska jedno spani k vceru vynechala uplne a ukladani k nocnimu spanku uz byla hotova tragedie. Tak jsem proste stala u postylky, pridrzovala ji rucky, vracela dudlika, no chvilkama usinala, ale mezi tim plakala. Partner me dorval, ze to je hrozny, ze ji bude nosit, no po par minutach zacal na me at donesu ty kapky, ze si mala mne oci(uz jsem nemela na to mu vysvetlovat, ze to je unavou a tak jsem ji nakapala a tim zpustila jeste vetsi hysterak, no a uz jsem ji mela na rukach. Tak jsem mu rekla at roztahne tu zavinovacku(no je to jen latka, obcas zavinujeme podle karpa, ale nekdy to nejde), no a uz rev, ze nevi jak to ma roztahnout a ze co po nem jako chci. No nic, oba uz spi a ja jsem pekne v prdeli. za prve, ze jsem malinkou nechala plakat a za druhe, kvuli hadce s pritelem. ach jo