Ujely mi nervy, malé rostou zuby

Anonymní
2.1.13 19:43

ujely mi nervy

Ahoj, jdu se vypsat. Male zacly rust zuby…no zadna velka tragedie, nicmene uz tak jsem si posledni mesic zacla pripadat jak zombie. Dneska jedno spani k vceru vynechala uplne a ukladani k nocnimu spanku uz byla hotova tragedie. Tak jsem proste stala u postylky, pridrzovala ji rucky, vracela dudlika, no chvilkama usinala, ale mezi tim plakala. Partner me dorval, ze to je hrozny, ze ji bude nosit, no po par minutach zacal na me at donesu ty kapky, ze si mala mne oci(uz jsem nemela na to mu vysvetlovat, ze to je unavou a tak jsem ji nakapala a tim zpustila jeste vetsi hysterak, no a uz jsem ji mela na rukach. Tak jsem mu rekla at roztahne tu zavinovacku(no je to jen latka, obcas zavinujeme podle karpa, ale nekdy to nejde), no a uz rev, ze nevi jak to ma roztahnout a ze co po nem jako chci. No nic, oba uz spi a ja jsem pekne v prdeli. za prve, ze jsem malinkou nechala plakat a za druhe, kvuli hadce s pritelem. ach jo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
2.1.13 19:46

:D proč si stoho takova špatná :D to jste se pohadali poprve nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.1.13 19:46

Klid, dej si vanu…Prostě občas ujedou nervy to je normální…A přirozený, prostě si to nevyčítej… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 19:50

Ahoj,
tak tak, nevyčítej si to, to se někdy stává. Mimčo je zdravé nechat chvíli pobrečet a s přítelem to bude také dobré..
Raduj se z toho, že máš miminko, my snažilky po miminku zatím marně toužíme… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
2.1.13 19:52

Ja taky kdyz jsem nevyspala a je toho na me moc, tak jsem na chlapa hnusna jak p… A pak je mi to lito. Ale obcas je ta pece o mimi fakt na mozek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
2.1.13 19:53
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.1.13 19:55

Klasicke rodinne peklo, tech jeste bude :hug:

Nic si nevycitej, deti nekdy placi, i kdyz se stavime na usi. Rodicum to rve srdce, nebo jsou unaveny a zpruzeny a rvou taky. To je normalka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
2.1.13 19:58

Dnes máme večer v podobném duchu :hug: :mavam: :mavam: :mavam: A jestli brzo ten náš čtyřleťák nepřestane skákat po posteli a nenechá usnout sestřičku, tak sežeru veškerou čokoládu ze stromku :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.1.13 20:06

To bude dobrý :hug: :hug:
dětský pláč bývá pro člověka strasne stresující, takže bohužel občas reaguje neadekvatne k nastalé situaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.1.13 20:08

Jak jsem to četla tak jsem myslela že jsi fakt udělala něco hrozného že jsi ji třeba bouchla nebo něco :oops: ale takhle to je normální já se tolikrát chytla s mužem kvůli malému ten by ho zase nechal vřískat i 2 hodiny ale já ne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.1.13 20:10
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se vypsat. Male zacly rust zuby…no zadna velka tragedie, nicmene uz tak jsem si posledni mesic zacla pripadat jak zombie. Dneska jedno spani k vceru vynechala uplne a ukladani k nocnimu spanku uz byla hotova tragedie. Tak jsem proste stala u postylky, pridrzovala ji rucky, vracela dudlika, no chvilkama usinala, ale mezi tim plakala. Partner me dorval, ze to je hrozny, ze ji bude nosit, no po par minutach zacal na me at donesu ty kapky, ze si mala mne oci(uz jsem nemela na to mu vysvetlovat, ze to je unavou a tak jsem ji nakapala a tim zpustila jeste vetsi hysterak, no a uz jsem ji mela na rukach. Tak jsem mu rekla at roztahne tu zavinovacku(no je to jen latka, obcas zavinujeme podle karpa, ale nekdy to nejde), no a uz rev, ze nevi jak to ma roztahnout a ze co po nem jako chci. No nic, oba uz spi a ja jsem pekne v prdeli. za prve, ze jsem malinkou nechala plakat a za druhe, kvuli hadce s pritelem. ach jo

nějak sem nepostřehla co se stalo kvuli čemu jsi v pr? :think: nic tam kvuli čemu dělat si těžkou hlavu nepíšeš, oba spí tak bud ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 20:15

Ja nevim, proste ji brecet normalne nenechavam, dneska mi to nejak cvaklo a jela jsem. Jako nic jsem ji neudelala, to ne, ale normalne bych ji vzala a chovala a dneska jsem ji proste chtela nechat rvat a ted me to mrzi…asi blbost
ale vsem diky

• Citovat
  • Upravit
69235
2.1.13 20:15

:D mě ty uspávací nervy teprve čekají, můj drahoušek, rostou jí stoličky, všechny 4, chodí spát až kolem deváté, usíná přes hodinu, to se stihnem s manželem pohádat i 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
2.1.13 20:17

Klid to je normalni, obcas sem na chlapa hnusna a co, sme jnom lidi a ne roboti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.1.13 20:17
@Anonymní píše:
Ja nevim, proste ji brecet normalne nenechavam, dneska mi to nejak cvaklo a jela jsem. Jako nic jsem ji neudelala, to ne, ale normalne bych ji vzala a chovala a dneska jsem ji proste chtela nechat rvat a ted me to mrzi…asi blbost
ale vsem diky

kolik malé je? možná jsem to jenom přehlédla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí