Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
lleennttiillkkaa píše:Michaelakkk píše:Pamatuju si, že to kdysi bylo ve večerníčku. Byla z toho aféra, že je to pro děti nevhodný.Mirii píše:Na tom podle mého není nic špatného
Ja ted nedavni male pustila krtka dvd z obchodu za tech 29,– a sama jsem cumela jak tam pani kralikova rodila
Upřímně si myslím, že na tom nic špatnýho není. Taky tám mohla být hromada krve, každý králíče obalený v plodových obalech.
Lepší než dětem tvrdit, že je přinesl čáp.
Přesně ![]()
Tak ten krteček mě docela šoknul, vůbec jsem o tomhle dílu nevěděla. Ale je fakt, že na první seznámení dětí s tématem je to asi daleko nejvhodnější formát. ![]()
Proti klasice nic nemám, ale v týhle formě ji děcku cpát nehodlám. Teď jsem si ještě vzpomněla - pamatujete tu animovanou televizní pohádku o čarodějnici z lesa, možná to bylo podle bratří Grimmů, už nevím, a namluvila to tuším Rosůlková. Mě ještě dneska mrazí, když si vzpomenu na tu čarodějnici „Kdo to tu bdííí, kdo to nespíííí..?“ nebo jak to bylo, takovej fakt jako horor.
lleennttiillkkaa píše:
Bersabo dostala jsem jednou u dětské doktorky kartičku s datem další kontroly a byla na ní básnička.
Chameleon jménem Leon měnil barvu k prostředí,
nebyl vidět na silnici, teď už nikam nechodí.
No mala dostala od tchyne knizku Pernikova chaloupka. Jsou to pohadky prelozene puvodem z Anglie. Nic horsiho co se pohadek tyce jsem jeste necetla a nevim, ci dceri vubec cist budu. Ve vetsine pohadek je konec stejny- smrt
![]()