Ukázka z pohádkové knížky - pro pobavení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
3.11.10 18:57
lleennttiillkkaa píše:
Michaelakkk píše:
Mirii píše:
Ja ted nedavni male pustila krtka dvd z obchodu za tech 29,– a sama jsem cumela jak tam pani kralikova rodila 8-o
Na tom podle mého není nic špatného :-)
Pamatuju si, že to kdysi bylo ve večerníčku. Byla z toho aféra, že je to pro děti nevhodný.
Upřímně si myslím, že na tom nic špatnýho není. Taky tám mohla být hromada krve, každý králíče obalený v plodových obalech.
Lepší než dětem tvrdit, že je přinesl čáp.

Přesně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.11.10 06:31

Tak ten krteček mě docela šoknul, vůbec jsem o tomhle dílu nevěděla. Ale je fakt, že na první seznámení dětí s tématem je to asi daleko nejvhodnější formát. :palec:
Proti klasice nic nemám, ale v týhle formě ji děcku cpát nehodlám. Teď jsem si ještě vzpomněla - pamatujete tu animovanou televizní pohádku o čarodějnici z lesa, možná to bylo podle bratří Grimmů, už nevím, a namluvila to tuším Rosůlková. Mě ještě dneska mrazí, když si vzpomenu na tu čarodějnici „Kdo to tu bdííí, kdo to nespíííí..?“ nebo jak to bylo, takovej fakt jako horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.11.10 06:32
lleennttiillkkaa píše:
Bersabo dostala jsem jednou u dětské doktorky kartičku s datem další kontroly a byla na ní básnička.
Chameleon jménem Leon měnil barvu k prostředí,
nebyl vidět na silnici, teď už nikam nechodí.
:D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
4.11.10 22:53

No mala dostala od tchyne knizku Pernikova chaloupka. Jsou to pohadky prelozene puvodem z Anglie. Nic horsiho co se pohadek tyce jsem jeste necetla a nevim, ci dceri vubec cist budu. Ve vetsine pohadek je konec stejny- smrt :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí