Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Čekala jsem, že máš aspoň 120 kilo, tohle není tak strašná váha. Proč to vůbec s někým řešíš? Já se nikomu nezpovídám z toho, co jím nebo nejím, jestli sportuje nebo nesportuji. Moje tchyně třeba vůbec neví, že jsem vegan
a to se vídáme často. Proč si vůbec něco děláš z nějaké tchýně s dortíkem? Prostě řeknu, že nechci a ať se postaví na hlavu, co jako? Tvůj problém je, že si všechno moc bereš a moc to řešíš. Najdi sport, který tě bude bavit, ne nárazové aktivity.
Jinak to chce hlídat živiny, jíst menší porce víckrát denně, sportovat a zároveň podle mě, nemučit se zákazy jako - sladké už nikdy a smažák taky ne… to tě bude jen víc a víc nutit ten svůj zákaz porušit, jednou za čas nějaká prasárnička neuškodí a i ve zdravé formě najdeš spoustu ňaminek.
@zrcadlo Prosím kde stáhnout výzvu na břicho? Já cvičila jillian ale oddelala jsem si achilovky…a potřebovala bych právě jen břicho zpevnit…
@radkka píše: Čekala jsem, že máš aspoň 120 kilo, tohle není tak strašná váha. Proč to vůbec s někým řešíš? Já se nikomu nezpovídám z toho, co jím nebo nejím, jestli sportuje nebo nesportuji. Moje tchyně třeba vůbec neví, že jsem veganÁména to se vídáme často. Proč si vůbec něco děláš z nějaké tchýně s dortíkem? Prostě řeknu, že nechci a ať se postaví na hlavu, co jako? Tvůj problém je, že si všechno moc bereš a moc to řešíš. Najdi sport, který tě bude bavit, ne nárazové aktivity.
Jinak to chce hlídat živiny, jíst menší porce víckrát denně, sportovat a zároveň podle mě, nemučit se zákazy jako - sladké už nikdy a smažák taky ne… to tě bude jen víc a víc nutit ten svůj zákaz porušit, jednou za čas nějaká prasárnička neuškodí a i ve zdravé formě najdeš spoustu ňaminek.
Tak buď máš za příbuzné jen nepřející a zákeřný bl.ce (což mi nepřijde moc pravděpodobné) nebo si ty problémy způsobuješ sama. Zapracuj nejdřív na sebevědomí, pokud nedokážeš odmítnout dortík, protože se bojíš, že bude zle, tak na tom asi nejsi moc dobře. Především přesvědč sama sebe, že to dokážeš. To ostatní pak přijde samo
přeji hodně sil ![]()
161cm 56kg, mam trochu vytahanej pupek, prijde mi ze i prsa, stitim se sama sebe. Sice 3m po porodu, ale chci se citit jako pred tim. Cvicim doma, zatim tyden. Kdybych byla se sebou spokojena, tak na vse prdim, ale kvuli svymu sebevedomi pohnout musim, jinak nevylezu ani v sortkach k popelnicim
@Fonty píše:
@zrcadlo Prosím kde stáhnout výzvu na břicho? Já cvičila jillian ale oddelala jsem si achilovky…a potřebovala bych právě jen břicho zpevnit…
buď na FB, nebo zadej do googlu 30ti denní výzva, vyskočí Ti něco jako plakáty a tam najdeš jednotlivé počty cviků. ![]()
Jak už bylo výše zmíněno - v první řadě zapracuj na svém sebevědomí. Je to tvoje rozhodnutí, že budeš jíst zdravě a cvičit, ostatním do toho nic není. Je to škoda, že nemáš ve svém okolí nikoho, kdo by tě podpořil. Takhle bude lepší nikomu se extra nesvěřovat, tím se vyhneš zbytečným kecům. Já ti držím palce, aby sis to své rozhodnutí uhájila a nedala se zviklat.
Já na tom byla podobně, pár kil navíc, nic výrazného, ale štvalo mě to a chtěla jsem to sundat. Manžel byl absolutně v pohodě, ale oboje rodiče to nemohli pochopit. Takže zkraje bylo občas zle, musela jsem si vyslechnout plno řečí o tom, jak se má jíst všechno, že pro jednou se nic nestane, že já cukr potřebuju, protože lítám kolem dvou dětí, atd… Ale časem si taky zvykli. Takže rozhodně vytrvej, stojí to za to.
A co se mi nejvíc osvědčilo - zjistit z internetu kolik mám za den sníst bílkovin, tuků a sacharidů, to jsem rozpočítala do pěti přibližně stejných dávek a zkraje jsem opravdu poctivě vážila a měřila porce. Začala jsem posilovat, vždycky po obědě, když šly děti spát. Občas jsem si dala kardio (Jillian, Casey Ho, případně běhání o víkendu). A tělo se vytvarovalo během pár měsíců. Bohužel mám z prvního těhotenství diastázu břišních svalů, takže břicho je furt vypouklé a nevypadá to dobře. Ale to se dá maskovat vhodným oblečením.
Doporučuju na Facebooku skupnu Fitness CZ/SK, lidi tam posílají svoje fotky před a po ![]()
Za chvíli to smažu. Rodila jsem vždycky s 90kily. Z porodnice odcházela s 80. Začala jsem běhat, když nejmladší měla 3 měsíce. Teď mám 55 kilo a vypadám
nějak takhle:
Příspěvek upraven 29.02.16 v 18:49
@Kikuška90 prosimte kristýno, nebo jak se jmenujes. Máš tu spoustu diskuzi, a pod nimi spoustu komentářů co nejsou k věci. Ačkoliv můj komentář k věci je, zmiňovala se tam o fotkach, zmiňovala. Tak jsem jen napsala, že jsem na to zvědavá. Mimochodem sem ani tebe neoznacovala, ale někoho jiného. Ty zrovna mě neprekvapujes, ale prosimte, hled si svého, a neres zase mě ![]()
@carsa děkuji za fotku, po 3 dětech? Vážně dobrý… @guanaco za tento příspěvěk velice děkuji
když oni to na mě všichni hned poznaj protože před nikým nic nejím krom ovoce, zeleniny a tak…nejhorší je pak letní grilování…u nás neexistují víkendy, ob den se v létě v našem RD sejde rodina (Hujerovi) a griluje se, machá v bazénu a tak…takže to moc nejde ututlat
ale diky! Dělám to přece pro sebe takže jejich keci budu ignorovat a když mě někdo do něčeho bude nutit tak na něj klidně i vystartuju
no a mít tchýni ob den v baráku je taky na diskuzi…ale to až jindy ![]()