Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Teda podle textu jsem čekala, že budeš mít velkou nadváhu, ale 160/67 není až taková katastrofa
.. Hubni pro sebe, kašli na ostatní. Když něco nechceš, tak si to přece nedáš, ne? To jejich posmívání by Tě mělo hnát k tomu abys zabrala, zamakala a pak se smála Ty jim ![]()
Já mám taky 160 cm a 67kg, žádná modelka, ale že bych měla ze své postavy mindráky, to tedy ani zdaleka ne.. Nebudeš mít spíš větší problém se sebevědomím, když tě ostatní schazují? Možná bude lepší nejdřív zapracovat na tom, než na postavě. A na to, co si myslí ostatní, na to se zvysoka vy..
Je to tvůj život a tvoje tělo, můžeš si dělat co chceš.
Zkus třicetidenní výzvu na břicho, cvič tak, aby tě nikdo neviděl (je to jen pár minut), a uvidíš, jestli na oblečení pocítíš rozdíl. Já to teda cítila už po deseti dnech, a po měsíci už to bylo jasně znát na oblečení.
Motivace je vnitřní záležitost, takže nesváděj selhání na ostatní. Jestli jsi Ty sama rozhodnutá, tak nikomu nic neříkej, cvičení i změnu jídelníčku si drž v tajnosti (dortík třeba odmítni se slovy „bolí mě žlučník“), a počkej si až na první úspěchy, ty tě nakopnou dál.
Dobré jsou i stránky www.kaloricketabulky.cz, tam si můžeš tajně psát jídelníček.
Nikomu neříkej, že hubneš a že se snažíš, evidentně máš kolem sebe kazišuky, co ti to nepřejí, cvič si pro sebe a sama. Když ti někdo donese dortík, tak řekni, že si ho dáš večer po kafi a dej ho příteli, nebo tak něco, to půjde.
@Dojcanis Co takhle přestat plevelit diskuzi?? Dva příspěvky a ani jeden k tématu…
@Pajka89 No jo ale když je veškerý tuk jen kolem boků zadku a břicha jinak tak to je vážně hnus..kdybych tuhle oblast dokázala zmenšit..byla bych štíhlá. Mé míry: stehna 54cm, zadek 108, boky a břicho 112cm…ruce štíhlé, obličej štíhlý, prostě v pase jsem jak uplně jiný člověk a skoro každej kdo mě nezná si myslí že jsem těhotná a to vážně nejsem…
to sebevědomí je pravda že mám narušený a to dost, právě kvuli tomu že jsem se tak moc změnila a nedokážu se s tím smířit.
@Anonymní píše:
Maminky i nemaminky, omlouvám se za anonym ale tak nějak se v tom stále potácím a ne a ne zhubnout, když se odhodlám cvičit nebo držet dietu, vždy mě příbuzenstvo začne shazovat řečmi typu- vždyť je to zbytečný kupovat tyhle,,drahé" zdravé věci když za pár dní na to hodíš bobek, nebo -ty cvičíš? Ježiši proč, vždyť tobě to stejně nepomůže. Místo aby mě někdo kdokoli podpořil tak se mi vysmějí a dělají vše pro to abych to vzdala. Cvičila jsem třeba s Jillian Michaels 30day shreed a to jsem se držela ale prostě se mě všichni snažili srazit třeba tchýně mi nosila schválně dortíky a tak a když jsem to odmítla tak bylo zle.
Takže jsem pak opravdu podlehla, nevydržela to a tím pádem se mi objevila i deprese že jsem selhala a připadám si neschopná, nepřitažlivá, nemožná…a tim víc se zase cpu jak mám tu depku. Už vážně nevím…potřebuju nakopnout, motivovat, napadlo mě, kdo by se nestyděl jestli by jste neukázaly i fotky jak se vám podařilo zhubnout a za jakých podmínek…Jsem malá mám 160cm a vážím 67kg, a bohužel to nemám tak nějak rozlezlé po celém těle ale..mám to vše jen v bocích, zadku a břiše..mám štíhlé nohy ale přes kalhoty mi přetékají boky vážně hodně..vždy jsem byla štíhlá, 50kg na 160cm ale v těhotenství s dcerou jsem se „vyžrala“
No, asi bych se vykašlala na to co říká okolí a začala dělat co chci a vyhovuje mně, tchýni bych za dortík poděkovala ale nejedla ho, to stojí a čeká až ho sníš nebo co? Je to tvůj život a jim do toho nic není. Tak se nevymlouvej na okolí a začni jednat, zas tak ohromnou nadváhu nemáš, uprav jídelníček, začni cvičit a okolí si může trhnout čím chce. ![]()
@Anonymní píše:
Maminky i nemaminky, omlouvám se za anonym ale tak nějak se v tom stále potácím a ne a ne zhubnout, když se odhodlám cvičit nebo držet dietu, vždy mě příbuzenstvo začne shazovat řečmi typu- vždyť je to zbytečný kupovat tyhle,,drahé" zdravé věci když za pár dní na to hodíš bobek, nebo -ty cvičíš? Ježiši proč, vždyť tobě to stejně nepomůže. Místo aby mě někdo kdokoli podpořil tak se mi vysmějí a dělají vše pro to abych to vzdala. Cvičila jsem třeba s Jillian Michaels 30day shreed a to jsem se držela ale prostě se mě všichni snažili srazit třeba tchýně mi nosila schválně dortíky a tak a když jsem to odmítla tak bylo zle.
Takže jsem pak opravdu podlehla, nevydržela to a tím pádem se mi objevila i deprese že jsem selhala a připadám si neschopná, nepřitažlivá, nemožná…a tim víc se zase cpu jak mám tu depku. Už vážně nevím…potřebuju nakopnout, motivovat, napadlo mě, kdo by se nestyděl jestli by jste neukázaly i fotky jak se vám podařilo zhubnout a za jakých podmínek…Jsem malá mám 160cm a vážím 67kg, a bohužel to nemám tak nějak rozlezlé po celém těle ale..mám to vše jen v bocích, zadku a břiše..mám štíhlé nohy ale přes kalhoty mi přetékají boky vážně hodně..vždy jsem byla štíhlá, 50kg na 160cm ale v těhotenství s dcerou jsem se „vyžrala“
Ahoj, přidej se k nám do skupiny, cvičíme podle Tiffany Rothe
na příbuzenstvo s*r, evidentně jsou to magoři. Cvič a hubni pro sebe, ne pro ostatní ![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/27/
Jako 67kg pri 160cm mne neprijde tak hrozne
mne tohle delal manzel, taky si ze me delal srandu - no jsem zvedavy jak dlouho ti to vydrzi
A ja se jednou fakt nastvala a rekla si, ze musim. Zacala jsem si hlidat jidelnicek, 2× tydne na HEAT, 2× tydne na TRX a za 5 mesicu bylo dolu 10kg
Ted jsem tehotna, takze zase nabiram a uz se tesim az budu po porodu zase shazovat
Takze me treba tyhle reci spis nakoply, ze mu ukazu, ze to fakt dokazu.
Jak ti tady pisi holky, nikomu nic nerikej. Pohlidej si trochu jidelnicek, zacni se vic hybat (ja treba musela cvicit 4× tydne, abych zacala shazovat, 2× tydne se mnou nehlo) a vsem to natri
Hodne stesti! ![]()
Jinak ted se neuraz, ale dle toho co pises si myslim, ze to sama nezvladnes, ze to vzdy po par dnech vzdas. Takze si myslim, ze v tvem pripade by ti pomohl jen nejaky instruktor, ktery te bude hlidat jak v jidle, tak ve cviceni.
Příspěvek upraven 29.02.16 v 13:59
Sundala jsem 12 kg pod původní váhu, šlo to, jen se člověk fakt musel zakousnout - u mne hlavně to pravidelné jídlo
já cvičila na začátek Jill, ale to mi pak už nebavilo, takže běhání, orbitrek, teď chodim na zumbu, tančit s mrnětem a jak bude pěkně, tak zase běhat. mmchdm, pokud Tě někdo shazuje, nestojí Ti za odpověď, kašli na takové lidi ![]()