Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jestli chceš motivaci v podobě fotek, mrkni se na www.theweighwewere.com - je tam sekce SUCCESS STORIES - super ![]()
@Anonymní píše:
@carsa děkuji za fotku, po 3 dětech? Vážně dobrý… @guanaco za tento příspěvěk velice děkujikdyž oni to na mě všichni hned poznaj protože před nikým nic nejím krom ovoce, zeleniny a tak…nejhorší je pak letní grilování…u nás neexistují víkendy, ob den se v létě v našem RD sejde rodina (Hujerovi) a griluje se, machá v bazénu a tak…takže to moc nejde ututlat
ale diky! Dělám to přece pro sebe takže jejich keci budu ignorovat a když mě někdo do něčeho bude nutit tak na něj klidně i vystartuju
no a mít tchýni ob den v baráku je taky na diskuzi…ale to až jindy
Tak to máš docela náročné, v jednom kuse pod dohledem okolí… to chce se pořádně obrnit. Neboj, zvyknou si, i když se zkraje možná konfliktu nevyhneš. Zkus být asertivní, prostě to bude takhle a tečka. Hlavně nikomu nic nevysvětlovat, protože to se akorát zabředne do nekonečné debaty, která nikam nevede. A doporučuju na podobné akce donést vlastní jídlo, upéct třeba něco zdravého, co si pak dáš sama.
@Anonymní píše:
@Pajka89 No jo ale když je veškerý tuk jen kolem boků zadku a břicha jinak tak to je vážně hnus..kdybych tuhle oblast dokázala zmenšit..byla bych štíhlá. Mé míry: stehna 54cm, zadek 108, boky a břicho 112cm…ruce štíhlé, obličej štíhlý, prostě v pase jsem jak uplně jiný člověk a skoro každej kdo mě nezná si myslí že jsem těhotná a to vážně nejsem…
to sebevědomí je pravda že mám narušený a to dost, právě kvuli tomu že jsem se tak moc změnila a nedokážu se s tím smířit.
Nedalo mi to a po dlouhé době jsem se změřila. Teda měla jsem v plánu se změřit hned, jak diskuze začala, ale až dneska ráno jsem měla chvilku klid a narazila na metr. Největší problém asi u tebe je to, že jsi byla zvyklá na to, jak jsi vypadala a teď je vše jinak. Před x lety jsem byla nemocná a přibrala jsem s lékama - nebylo to o moc - o 10 kg, vlastně o 5 kg nad mojí nejvyšší váhu. Musela jsem ale nakoupit nové oblečení a nemohla jsem si na to zvyknout - nebyla jsem to já. Aspoň já to tak vnímala. Spousta lidí mi říkala, že to není tak hrozný, ale bylo to o mém pocitu. Není to u tebe stejné? Měla jsi 50 kg a to jsi byla hodně hubená. Po té nemoci jsem přestala brát léky, váha se zastavila a už nestoupala, ale žádným způsobem ani neklesala. Po prvním porodu jsem zhubla a vrátila se na svoji původní váhu - před onemocněním. Po druhém otěhotnění se tělo zbláznilo a přibrala jsem hned na začátku 2 kg během prvního týdne - pas a břicho - a to mi zůstalo doteď. Mám úplně jinou postavu a taky si na to nemůžu zvyknout. Ale nemám pevnou vůli, takže se občas zvážím, vidím, že váha nestoupá - to mě uklidní. Teď jsem se změřila a byla jsem mile překvapena. Stehna mám stejná, zbytek míň. Ale taky jsem mívala přes boky přes 100 cm a nepřipadala jsem si tak hrozně a vážila jsem i míň než teď. Možná mi to uteklo, ale jak dlouho jsi po porodu? To je hodně důležitý. Cvičení Ti pomohlo?
Škoda že se nemůžu změřit, ale mám pocit, že jsem docela zhubla - snaha je zhubnout do léta.
Můj jídelníček většinou:
ráno: vaječná omeleta s houbami a zeleninou
svačina: velká hrst kešu ořechů
oběd: vývar, maso, zelenina nebo třeba proteinové těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřetem
svačina: tvaroh s mandlemi a nepraženým kakaem
věčeře: dýňová polévka + mozzarella s rajčaty nebo třeba salát s uzeným lososem a opečeným lilkem…
3× týdně se hýbu, ale jsem hrozně líná
někdy to 3× týdně nedávám, a je to spíš lehčí cvičení
Jinak váha není moc vypovídající, mně při cvičení spíš stoupá (svaly jsou těžké), ale naposledy jsem vážila nějak 55 kg a měřím 165 cm