Ukažte jak jste zhubly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18136
29.2.16 15:19

@markyj díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.2.16 16:38

Jestli chceš motivaci v podobě fotek, mrkni se na www.theweighwewere.com - je tam sekce SUCCESS STORIES - super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
29.2.16 16:39
@Anonymní píše:
@carsa děkuji za fotku, po 3 dětech? Vážně dobrý… @guanaco za tento příspěvěk velice děkuji :kytka: když oni to na mě všichni hned poznaj protože před nikým nic nejím krom ovoce, zeleniny a tak…nejhorší je pak letní grilování…u nás neexistují víkendy, ob den se v létě v našem RD sejde rodina (Hujerovi) a griluje se, machá v bazénu a tak…takže to moc nejde ututlat :roll: ale diky! Dělám to přece pro sebe takže jejich keci budu ignorovat a když mě někdo do něčeho bude nutit tak na něj klidně i vystartuju :cert: no a mít tchýni ob den v baráku je taky na diskuzi…ale to až jindy :mrgreen:

Tak to máš docela náročné, v jednom kuse pod dohledem okolí… to chce se pořádně obrnit. Neboj, zvyknou si, i když se zkraje možná konfliktu nevyhneš. Zkus být asertivní, prostě to bude takhle a tečka. Hlavně nikomu nic nevysvětlovat, protože to se akorát zabředne do nekonečné debaty, která nikam nevede. A doporučuju na podobné akce donést vlastní jídlo, upéct třeba něco zdravého, co si pak dáš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
3.3.16 07:15
@Anonymní píše:
@Pajka89 No jo ale když je veškerý tuk jen kolem boků zadku a břicha jinak tak to je vážně hnus..kdybych tuhle oblast dokázala zmenšit..byla bych štíhlá. Mé míry: stehna 54cm, zadek 108, boky a břicho 112cm…ruce štíhlé, obličej štíhlý, prostě v pase jsem jak uplně jiný člověk a skoro každej kdo mě nezná si myslí že jsem těhotná a to vážně nejsem…
to sebevědomí je pravda že mám narušený a to dost, právě kvuli tomu že jsem se tak moc změnila a nedokážu se s tím smířit.

Nedalo mi to a po dlouhé době jsem se změřila. Teda měla jsem v plánu se změřit hned, jak diskuze začala, ale až dneska ráno jsem měla chvilku klid a narazila na metr. Největší problém asi u tebe je to, že jsi byla zvyklá na to, jak jsi vypadala a teď je vše jinak. Před x lety jsem byla nemocná a přibrala jsem s lékama - nebylo to o moc - o 10 kg, vlastně o 5 kg nad mojí nejvyšší váhu. Musela jsem ale nakoupit nové oblečení a nemohla jsem si na to zvyknout - nebyla jsem to já. Aspoň já to tak vnímala. Spousta lidí mi říkala, že to není tak hrozný, ale bylo to o mém pocitu. Není to u tebe stejné? Měla jsi 50 kg a to jsi byla hodně hubená. Po té nemoci jsem přestala brát léky, váha se zastavila a už nestoupala, ale žádným způsobem ani neklesala. Po prvním porodu jsem zhubla a vrátila se na svoji původní váhu - před onemocněním. Po druhém otěhotnění se tělo zbláznilo a přibrala jsem hned na začátku 2 kg během prvního týdne - pas a břicho - a to mi zůstalo doteď. Mám úplně jinou postavu a taky si na to nemůžu zvyknout. Ale nemám pevnou vůli, takže se občas zvážím, vidím, že váha nestoupá - to mě uklidní. Teď jsem se změřila a byla jsem mile překvapena. Stehna mám stejná, zbytek míň. Ale taky jsem mívala přes boky přes 100 cm a nepřipadala jsem si tak hrozně a vážila jsem i míň než teď. Možná mi to uteklo, ale jak dlouho jsi po porodu? To je hodně důležitý. Cvičení Ti pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.3.16 10:27

Škoda že se nemůžu změřit, ale mám pocit, že jsem docela zhubla - snaha je zhubnout do léta.

Můj jídelníček většinou:

ráno: vaječná omeleta s houbami a zeleninou
svačina: velká hrst kešu ořechů
oběd: vývar, maso, zelenina nebo třeba proteinové těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřetem
svačina: tvaroh s mandlemi a nepraženým kakaem
věčeře: dýňová polévka + mozzarella s rajčaty nebo třeba salát s uzeným lososem a opečeným lilkem…

3× týdně se hýbu, ale jsem hrozně líná :oops: někdy to 3× týdně nedávám, a je to spíš lehčí cvičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.3.16 10:29

Jinak váha není moc vypovídající, mně při cvičení spíš stoupá (svaly jsou těžké), ale naposledy jsem vážila nějak 55 kg a měřím 165 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková