Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi ![]()
Já se dneska ke cvičení nedostanu.
Vlastně budu cvičit. Ale s žehličkou. ![]()
Ahoj holky, dneska jsem si dala posilování na břicho a potom Valentýnskou protahovačku https://www.youtube.com/watch?… a zjistila jsem, jak jsem na tom špatně
a to jsem si myslela, že jsem apoň trochu ohebná!
Pak jsem taky narazila na jógové cvičení od Tiff
https://www.youtube.com/watch?…
Ahoj holky, já už 3 dny nic
máme tady návštěvu přes víkend, ale zítra se na to určitě vrhnu.
@Lizzi alespoň že nás tu držíš
![]()
@ElisC musíme! já to tento měsíc děsně flákala, raději se ani nebudu měřit
břicho katastrofa, jediný co mám snad lepší jsou stehna.
Já nejen flákala cvičení, ale strašně jsem se cpala
prcek má za měsíc rok, zařekla jsem se, že budou 3kg dole, na oslavu ( k večeři 5ks buchty tomu zatím neodpovídá ) ![]()
Já taky o víkendu necvičila. Jsem nachlazená. ![]()
@Lizzi jogu mám moc ráda ale raději na živo. Takhle přes net se nemůžu nidky pořádně soustředit
Já jsem vynechala v sobotu - mimčo mělo hroznej kašel, skončili jsme na pohotovosti se zánětem průdušek, malá byla protivná chtěla pořád kojit a chovat takže jsem to nedala. Ale včera se jí po lékách malinko/ulevilo, usnula na hodinu a půl v posteli, tak jsem to napravila ![]()
@Lizzi
díky za odkazy ta valentýnská protahovačka - ta ženská je fakt ďáblice
, jak se usmívá v červených šatečkách a já jsem na chcípnutí i v polovičním rozsahu pohybu.
Já mám problém s tím, že od nového roku jsem víc nemocná než zdravá, pořádně se z toho nemůžu vyhrabat. Cvičení z těchto důvodů nic moc, s jídlem se jakž takž držím a zlepšila jsem pitný režim.
Kdysi jsem viděla od Tiff takové cvičení na ztuhlá ramena a krční páteř, ale nemůžu to najít. To bylo prima. tradičně to bylo na pláži a s květinkou ve vlasech
, věnovala to své mamince, která má sedavé zaměstnání. Nemáte někdo odkaz?
@lamicina není to jak sedí na židlých a mají všechny bílé šaty?
@lamicina píše:
@Lizzi
díky za odkazy ta valentýnská protahovačka - ta ženská je fakt ďáblice![]()
, jak se usmívá v červených šatečkách a já jsem na chcípnutí i v polovičním rozsahu pohybu.
@Kacik1988 píše:
Já jsem vynechala v sobotu - mimčo mělo hroznej kašel, skončili jsme na pohotovosti se zánětem průdušek, malá byla protivná chtěla pořád kojit a chovat takže jsem to nedala. Ale včera se jí po lékách malinko/ulevilo, usnula na hodinu a půl v posteli, tak jsem to napravila
jejda, to je vždycky hrozné
ale hlavně, že léky zabraly! naši kluci taky děsně kašlou, Toník prokašlal teďka dvě noci a mladší Štěpa se kašle a zahlenění taky nemůže pořád zbavit. Já se budím každé ráno s knedlíkem v krku, ale do večera se to vždycky nějak ztratí, naštěstí.
Dnes odcviceno 35 minut.. ale holky, nejak se mi ta chut do cviceni i do hubnuti ne a ne vratit
Potrebuju nejak nakopnout a vubec nevim jak ![]()
Ahoj holky, dneska odcvičeno