Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja dneska odcviceno.. Dala jsem neco malo pres polovinu ctvrtecniho workout. Prvni 3 desetiminutovky v pohode, ale pri ctvrte (balerina) po mne uz lezla mala a uz se fakt nedalo s ni visici na mych kalhotech
Ale i tak mam dost. Sice bych jeste vydrzela, ale se zavazim na nohavici se to fakt neda ![]()
@Kacik1988 Ahoj
vítej mezi námi.
Holky, tak dnes odcvičeno. Bohužel úterý a středa jsem měla pauzu. Syn teď večer hrozně špatně usíná a já obvykle usnu s ním
Sice se budí často, ale jen mu vrazím prso a spím dál. Kolem 2-3 se vykopu do sprchy a vyčistit si zuby ![]()
Dneska na mě dolehla nějaká depka. Už jsem měla mít 3kg dole a mám pořád jen jedno
Ale vím, že je to jídlem, jsem jak urvaná ze řetězu a vůbec se nedokážu ovládat
![]()
@trpaslinka Jsi dobrá, že ses do toho pustila naplno po takové pauze ![]()
@ElisC úplně naplno ne. Ale opravdu mi to chybělo. Cvičení každý druhý či třetí den je super. Vydržím víc. Jen je škoda, že mě malá nenechá. Když cvičím denně, nebaví mě to a s přemáháním dám jen 20 min. Už před nemoci jsem si toho všimla, že cvičení denně beru jako „musím“, takže cvičím hodně málo, zatímco ob den jako „opravdu se na to těším“ a vydržím tak více.
Tak ja dneska odcviceno patecni workout krome posledni petiminutovky. Uprimne priznavam, ze jsem to uz nedala a tak kdyz po mne zacalo lezt dite, tak jsem to s radosti uvitala, jako znameni, ze to nemam prehanet
Jinak dneska v noci odjizdim do Londyna a budu tam nejmene do stredy do rana. Vikend mam pro sebe, jeden den musim na ambasadu a jeden den k pravnikovi. Takze minimalne 4 dny cvicit nebudu. Urcite mi to bude zase chybet.
Holky, já to cvičení teďka trochu flákám
nemám čas, manžel chodí z práce večer a cvičit po osmé, na to už nemám sílu. S dětma to nedávám, max. když se dívají na pohádku, tak na půl hodinky posiluju, ale už bych se zase potřebovala vrátit k Tiff! ![]()
Příspěvek upraven 12.02.16 v 14:43
@Lizzi dobra prave vubec nejsem. Zrovna dneska se mi potvrdilo, jak spatne na tom jsem. Pri kardio (box) jsem machala rukama a skakala jak tajtdrlik, chvilema to ani zdalene nepripominalo jeji predcvicovani a kdyz jsem se konecne chytila, tak zase zmenila cvik
Co se bicepsu a tricepsu tyce, tak proste ruce nahore neudrzim ani par vterin, takze jsem je vubec neudrzela nahore po celou dobu a nakonec to bricho jsem byla tak hotova, ze jsem ani ten prvni cvik neudelala. Takze jsem Melisu na mem brichu uvitala jako super konec cviceni ![]()
Tak jsem byla vyslyšena, přišla si babička pro staršího syna a mladší usnul, tak jsem si dala 45 minut Tiffany a jsem spocená a spokojená ![]()
Ahoj holky, po 2 denní pauze jsem si dala 50 min. ![]()
Zkoušela jsem nové video https://www.youtube.com/watch?…
a jsem fakt ráda, že trvá jen 5 minut ![]()
@Lizzi také musím využít, že mám chlapa doma a ten hlídá. Dřív mi to cvičení po osmé nevadilo, ale teď se nějak nedokážu dokopat
![]()
@ElisC Ahoj, to vypadá vražedně
Koukám na Tiff, jak je zase spocená, tak to musí být fakt sada!
My byli dneska na 10km vycházce, já mám dost, tříletý syn to ujel na odrážedle, takže dneska jsme si dali kardio celá rodinka ![]()
To cvičení vyzkouším, až se vrátím domů. Syn má prázdniny a tak nebude moc času na cvičení. Takže zkusím něco kratšího, i když to asi bude maso.
Já jsem se včera ke cvičení nedostala, poprvé jsem vynechala… Prostě nebyl čas
a teď bych si za to nafackovala
no nic, musím to napravit.
@Lizzi jste dobří
A syn je fakt borec, já neukecám chlapa ani ke 2km ![]()
@Kacik1988 kdybych si měla nafackovat pokaždé, když vynechám, jsem samá modřina ![]()
@Kacik1988 jo to jsem si taky koupila a přijde mi to ještě horší, zvlášť když jsem viděla, kolik to mlíko obsahuje parabenů a ropných derivátů
manžel mi pak koupil přírodní mléko z Francie, růžový a to už mi přijde lepší. Ta kosmetika, to je taky kapitola sama pro sebe