Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi My jsme byli u dr dneska. Naštěstí to není na atb. Teď jsem si asi na půl hoďky lehla se starším a ta únava je snad ještě horší.
Návštěva dr nám vždycky zabere půl dne a rozhodí režim, tak letím něco dělat ať mám čas na cvičení.
@trybitka jo to znám, taky když si lehnu a neusnu, nebo usnu jen na chviličku, tak jsem pak unavená ještě víc a dlouho se z toho sbírám ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak hlásím, odpoledne 1,5 hod. s kočárem (rychlou chůzí ) a teď 40 min. Tiffany ![]()
@trpaslinka tyjo, já klepu kosu, když máme v ložnici 21°C ![]()
@trpaslinka píše:
@trybitka ja zase sezrala pul manga. Sice se to tvari zdraveji, ale mango je zrovna ten druh ovoce, ktere neni zrovna nejlehci
nedávno jsem četla, že mangové smoothie je dobré na špek na břiše, protože urychluje zažívání ![]()
kdybys chtěla vyzkoušet:
125 g manga
70 g mrkve
70 g bezpec. hr. vína
1 lžíčka citron. šťávy
40 ml vody
@ElisC to bych si mela zapsat, zni zajimave. A krome vody, ktera mi v tomto pripade vadit nebude
mam vse ostatni rada ![]()
Jinak ja nevim, co me to dneska popadlo, ale sezrala jsem, na co jsem prisla… vubec nevim, co to se mnou je, ale furt prolezam, co bych jeste snedla a vubec se nedokazu kontrolovat. Napadlo mne, jestli nema prijit menstruace, ale podle kalendare tak nejdrive asi za 4 ci 5 dni ![]()
@trpaslinka tyhle stavy mívám taky. Většinou z únavy, takže cca 4× týdně
Pak splácám vše, na co narazím. Klidně půl litru zmrzliny zajím sáčkem chipsů
Musím se hodně hlídat.
@ElisC přesně mám to taky tak.
Akorát jsem spíš na sladký. Chipsy jsem neměla ani nepamatuju
@trybitka já normálně taky, ale když není čokoláda, nepohrdnu ani chipsy ![]()
Teď strašně ujíždím na arašídech v čokoládě, v lidlu mají sáček asi za 15Kč. Koupím si 2 a za hodinu nemám nic
![]()
Ahoj holky, tak konečně dneska odcvičeno
Booty Shaking 1 a 2 a Swirl Girl
a potom jsem si dala za odměnu chilli pizzu
aby se to spálilo i zevnitř ![]()
@Lizzi ja dneska odcviceno zhruba 25 minut. Nevim, co to se mnou je v posledni dobe. Na cviceni se tesim, ale zaroven ho nedavam a pak z toho mam akorat blbej pocit a nebavi mne to. Do toho ty chute na sladke (tak preci jen dorazila menstruace, takze to je snad docasne a brzy to prejde)… potrebovala bych nejak zase nakopnout, aby to slo jako na zacatku roku. Jak radost ze cviceni, tak to hubnuti.
@trpaslinka ta menstruace dělá hodně, já to vždycky blbě snášela. Jednak bolesti, pak jsem byla nafouklá a taky prostě lítaj hormony, tak je to všechno jako nahoupačce. To bude zase v pohodě ![]()
Ahoj holky, já mám dneska odcvičeno. Dala jsem asi 30min. Včera jsem nevcičila, protože jsem neměla ani chvilku pro sebe. Syn už je pěkně protivný z toho že nemůže ven. Co máte v plánu na víkend?
@trybitka Ahoj, jsi dobrá. Mě teďka jedno mládě usnulo, ale druhé nespí, tak snad budu mít čas navečer.
O víkendu nic moc, manžel půjde se synem na squash a já musím na hodinu zpěvu. Jinak asi nějaký malý výlet nebo aspoň rodinná procházka
Co vy?