Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
24.2.16 14:42

@Lizzi My jsme byli u dr dneska. Naštěstí to není na atb. Teď jsem si asi na půl hoďky lehla se starším a ta únava je snad ještě horší. :-D Návštěva dr nám vždycky zabere půl dne a rozhodí režim, tak letím něco dělat ať mám čas na cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.2.16 14:50

@trybitka jo to znám, taky když si lehnu a neusnu, nebo usnu jen na chviličku, tak jsem pak unavená ještě víc a dlouho se z toho sbírám :zed:

• Citovat
  • Upravit
3198
24.2.16 14:59

@Lizzi už jsem si udělala kafé, tak snad se proberu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.2.16 19:06

Ahoj holky :mavam:
Tak hlásím, odpoledne 1,5 hod. s kočárem (rychlou chůzí ) a teď 40 min. Tiffany :pankac:
@trpaslinka tyjo, já klepu kosu, když máme v ložnici 21°C :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.2.16 19:11
@trpaslinka píše:
@trybitka ja zase sezrala pul manga. Sice se to tvari zdraveji, ale mango je zrovna ten druh ovoce, ktere neni zrovna nejlehci :mrgreen:

nedávno jsem četla, že mangové smoothie je dobré na špek na břiše, protože urychluje zažívání :pankac:
kdybys chtěla vyzkoušet:
125 g manga
70 g mrkve
70 g bezpec. hr. vína
1 lžíčka citron. šťávy
40 ml vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
24.2.16 20:15

@ElisC to bych si mela zapsat, zni zajimave. A krome vody, ktera mi v tomto pripade vadit nebude :mrgreen: mam vse ostatni rada :mrgreen:
Jinak ja nevim, co me to dneska popadlo, ale sezrala jsem, na co jsem prisla… vubec nevim, co to se mnou je, ale furt prolezam, co bych jeste snedla a vubec se nedokazu kontrolovat. Napadlo mne, jestli nema prijit menstruace, ale podle kalendare tak nejdrive asi za 4 ci 5 dni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.2.16 20:38

@trpaslinka tyhle stavy mívám taky. Většinou z únavy, takže cca 4× týdně :mrgreen: Pak splácám vše, na co narazím. Klidně půl litru zmrzliny zajím sáčkem chipsů :zed: Musím se hodně hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.2.16 20:42

@ElisC přesně mám to taky tak. :D Akorát jsem spíš na sladký. Chipsy jsem neměla ani nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.2.16 21:12

@trybitka já normálně taky, ale když není čokoláda, nepohrdnu ani chipsy :mrgreen:
Teď strašně ujíždím na arašídech v čokoládě, v lidlu mají sáček asi za 15Kč. Koupím si 2 a za hodinu nemám nic :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.2.16 20:07

Ahoj holky, tak konečně dneska odcvičeno :dance: Booty Shaking 1 a 2 a Swirl Girl :) a potom jsem si dala za odměnu chilli pizzu :oops: aby se to spálilo i zevnitř :lol:

• Citovat
  • Upravit
12185
25.2.16 20:16

@Lizzi ja dneska odcviceno zhruba 25 minut. Nevim, co to se mnou je v posledni dobe. Na cviceni se tesim, ale zaroven ho nedavam a pak z toho mam akorat blbej pocit a nebavi mne to. Do toho ty chute na sladke (tak preci jen dorazila menstruace, takze to je snad docasne a brzy to prejde)… potrebovala bych nejak zase nakopnout, aby to slo jako na zacatku roku. Jak radost ze cviceni, tak to hubnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.2.16 20:30

@trpaslinka ta menstruace dělá hodně, já to vždycky blbě snášela. Jednak bolesti, pak jsem byla nafouklá a taky prostě lítaj hormony, tak je to všechno jako nahoupačce. To bude zase v pohodě :hug:

• Citovat
  • Upravit
3198
26.2.16 13:48

Ahoj holky, já mám dneska odcvičeno. Dala jsem asi 30min. Včera jsem nevcičila, protože jsem neměla ani chvilku pro sebe. Syn už je pěkně protivný z toho že nemůže ven. Co máte v plánu na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.2.16 14:21

@trybitka Ahoj, jsi dobrá. Mě teďka jedno mládě usnulo, ale druhé nespí, tak snad budu mít čas navečer.
O víkendu nic moc, manžel půjde se synem na squash a já musím na hodinu zpěvu. Jinak asi nějaký malý výlet nebo aspoň rodinná procházka :-) Co vy?

• Citovat
  • Upravit
12185
26.2.16 16:38

@trybitka ja necvicila dneska. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat