Suché a polámané vlasy

579
12.10.15 21:17

Suché a polámané vlasy

Holky, prosím co na suché a polámané vlasy, minulý rok jsem šla z černé na platinu, odbarvování, do toho žehlička…šla je zpátky na hnědou a chci si dlouhé, ale mám je fakt vysušené a zlámané konce…poradí některá z vlastní zkušenosti co ji pomohlo? nejlépe nějaké babské rady…děkujuu…jo a ještě k tomu kojím, takže mi šíleně padají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1952
12.10.15 21:38

Chudaci vlasy, ani se nedivim, ze je mas takto znicene :-( Doporucuji o kus ustrihnout, prestat zehlit, max. foukat…pouzivat olivovy olej nanest na vlasy nechat pusobit co nejdele…ja chci taky dlouhe po porodu priserne padaly, prestala jsem zehlit, hodne ustrihla, zacala brat vitaminy Donna Hair-to je neskutecny zazrak, pravidelne zastrihuji a chodim na melir…po umyti dam olej do koncu a ochranu pred foukanim a vlasy mam za rok z kratkeho mikada pod ramena…co nejmin je zatezovat a pujde to samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
12.10.15 21:41

Dřív jsem dala vlasům taky zabrat, na vypadávání mi nejvíc pomohl Biohar (koupíš v lékárně a stojí okolo 100 - 150 Kč), je to kyselina hylauronová a já si to vmasírovala do kořínků a nevypadlo už nic.. Na suché vlasy se mi nejvíc osvědčil olivový olej, vetřít do konců a zapnout fén na vyšší teplotu a vyfoukat. Zkus to nechat na hlavě klidně celý den a až budeš chtít tak umýt. Pro mě nejlevnější a nejlepší způsob jak na suché konce. Jestli ani to nepomůže tak pak nejvíc pomůžou nůžky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
12.10.15 21:42

Jojo, dostaly zabrat, ostřít to nejde, mám je dost krátké a nechci ještě kratší :lol: oliváč nanesu, děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
12.10.15 21:44

Hlavní je tam ten fén, aby se ti otevřel vlas a ta mastnota z oleje se dostala dovnitř :) pak ale můžeš mít mastnější vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
12.10.15 21:45

Vyzkouším, díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
12.10.15 22:29

Tak zkus mejt jen zitnou moukou a nic dalsiho na to nepatlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.10.15 22:48

Mám zelenou řadu od Kérastase pro velmi poničené vlasy a je nepřekonatelná ( pro moje vlasy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
12.10.15 22:49

Kup si lněné semínko, mají je všude DM, nebo v nějaké Natuře, musíš si ho ale rozdrtit, ja si ho drtim v mlynku na kavu :-), nebo koupit rovnou drcené, jinak projde jenom traktEm. Doporučila mi ho kadeřnice jim ho už půl roku a vlasy zesílily a při česání či mytí mi vypadne pár vlasů, dřív byly po celém bytě, na polštáři prostě všude. Každý den si dej dvě polévkové lžíce do jogurtu, opravdu je to úžasná věc, je to zdravé, krásně si dojdes na wc a dá ti to i spoustu vitamínů. Doporučila mi to prave, kvůli porodu, páč u prvního jsem 3 měsíce po porodu začala doslova pelichat, takže teď to bastim od 3 měsíce a už teď vidím, že je to dobré. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
12.10.15 23:39

Udělej si zábal z olivového oleje, to by ti mělo pomoct.
Vlasy natři olejem, zakryj sáčkem, zabal do teplého ručníku cca 1/2hodiny nech působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.10.15 00:19

Ja mam nejhezci vlasy co jsem kdy mela hlavne diky tomu, ze ted uz na ne nic moc nepouzivam, chodim pravidelne ke kadernici a zastrihavam. Na to, ze tak 3× tydne zehlim a foukam a mam hoodne hustej melir, vypadaj fakt dobre. Pouzivam sampon od kadernice (+ na stridacku s Balea samponem), kondicioner jen na rozcesani, no a serum do konecku, taky od kadernice. Takze ve tvym pripade bych skocila ke kadernici a navstevovala ji pravidelne (zastrizeni koncu, ja chodim tak jednou za tri mesice, bohate staci). Jednou za cas udelat zabal z nejakyho oleje, ja pouzivam kokosovej. A co mi fakt pomaha, sprchovat vlasy vyrazne studenejsi vodou nez jakou se sprchujes na telo. Tam vidim velkej rozdil - jestli je oplachnu horkou nebo studenou. Je to blbost, ale fakt jsou pak lesklejsi a hezci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.10.15 00:24
@babyblue píše:
Hlavní je tam ten fén, aby se ti otevřel vlas a ta mastnota z oleje se dostala dovnitř :) pak ale můžeš mít mastnější vlasy…

Ja to delam treba tak, ze si dam fakt velky mnozstvi kokosaku (ale jedno jakej olej pouzijes) do vlasu, promasiruju, procesu, dam pod igelit a mam to tam treba hodku, dve, tri, jak se mi chce. Pak jdu rovnou pod sprchu a smeju to. Takhle jsem to teda jeste neslysela, podle me ten fen by se zbytecne na poskozeny vlasy pouzivat nemel, ale jestli to pomaha, proc ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.10.15 06:55

Tak já mám naprosto ten stejný problém, jen teda nepoužívám fén ani žehličku a na barvení jsem byla asi před rokem. Vlasy mám pod lopatky a naprosto příšerný. I když použiju balzám, tak pak na omak jsou ty konce stejně takový suchý. Zatím sbírám odvahu na nějaký pěkný krátký střih, protože mám ty vlasy opravdu zničený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
13.10.15 09:35

Holky a neuvažovaly jste o henně? ;) Kromě té „barevné“ existuje samozřejmě i bezbarvá – jen na regeneraci, ta opravdu vůbec nebarví. Já na hennu nedám dopustit, já se i barvím, ale pokud nechcete barvit, tak zkusit tu bezbarvou nebo výborná je i „vitamínová“ henna od Henné Color – fialová krabička. Je to pouze směs rozemletých bylinek bez dalších přidaných látek – rozmarýn, kopřiva, bříza, chinin, tymián a půl procento henny. Do rozmíchané směsi přidávám 2 lžíce oleje (makadamiový, meruňkový nebo arganový – od Saloos) a oříšek kondicionéru taky od Henne Color (líp se to nanáší) a šup na umyté vlasy jako zábal na 3 hodiny a víc. V životě jsem neměla tak krásné vlasy – před víc než rokem jsem šla do dlouhých a mám háro skoro do půli zad, fakt neuvěřitelné, chce to výdrž a trpělivost – to teda především. 8)

Jo a já měla tenkrát v podstatě spálené konečky od dennodenního kulmování – a to teda nespravilo nic, jak to postupně odrůstalo, tak to bylo ještě horší a to fakt muselo pod nůžky….Používat bezsilikonové šampony (výborný je Urterkram, ale i Alverde) a do konečků klidně ty silikony naprat (např. nějaký olejíček od Matrixu apod…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková