Kadeřnice a Kosmetička v Brně

21
7.10.15 11:35

Kadeřnice a Kosmetička v Brně

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, moje kadeřnice a pár měsíců na to i kosmetička otěhotněli a přestali „pracovat“. Potřebovala bych poradit, kam zajít za opravdu šikovnou kosmetičkou, už jsem jednu vyzkoušela a byla jsem nespokojená. A taky sháním šikovnou kadeřnici, co umí, poradí atd. Za rady budu ráda, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1499
7.10.15 11:38

Já chodím do Salonu Elli a jsem spokojena http://www.studioelli.cz/
Kadeřnice Andrea Pavlátová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.10.15 12:32

Děkuji, mrknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.10.15 13:33

Záleží kdo má jakou představu, ne vždy má kadreřnice stejný vkus jako zákaznice. Já jsem několik let chodila na stříhání a melíry k učňům, líbí se mi, že bývám ostříhaná pokaždé trošku jinak :-) Teď vzhledem k malému dítku chodím ke kadeřnici kousek od nás jen co dítko povyroste zase zajdu k učňům!-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.10.15 14:32

To je pravda, každý má jiný nároky na kadeřníka, já mám kamarádku, moc šikovná, stříhá hezky, ale člověk jí prostě vždycky musí říct přesně co chce. A ona to tak udělá, ale když chci aby mi ona poradila co a jak, tak tudy cesta nevede. Řeknu jí, a co třeba ofinu a ona, to by šlo, já a co mikádo, ona to by šlo a já dohola a ona to by šlo :D :D takže je super, ale ne pro někoho, kdo sám neví. A nějakou tu kosmetičku holky nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
12.10.15 21:04

@telu to prave ta „moje“ je super, kdyz prijdu s necim, co se ji nepozdava, rekne to rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
17.3.21 11:39

@jatujsem smaž si ty příspěvky, je to nepovolená reklama, nespamuj tady, a nepiš na příspěvky staré x let, navíc jsou salóny zavřené z rozhodnutí vlády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková