Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, tak nějak potřebuji po porodu zhubnout a jednalo by se o dost kilo.To co na mě fungovalo před několika lety, nefunguje už nyní a váha mi prostě nejde dolu ať se snažím sebevíc - o to je to možná ještě horší. Proto bych ráda našla nějakou odbornou pomoc, někoho kdo by na mě dohlédl a pomohl mi s jídelníčkem atd. např. nějaký výživový poradce. Jenže na netu je toho velice mnoho a nechci zrovna něco, kde si musíš kupovat nějaké koktejly a jejich produkty. Prostě hledám někoho, kdo mě naučí správnou skladbu jídla. Samozřejmě si jsem vědoma, že nejvíc bude záležet na ně, ale takové to nakopnutí by se hodilo
Pokud by jste o někom veděly a je cenově dostupný nebo měly třeba i vlastní zkušenost, budu moc ráda za jakoukoliv radu. Předem díky
@Betusak Ahoj Bětko, psala jsem sarse SZ, že to může třeba zkusit s namí ve skupině a bude to levnější než poradce. Doufám, že ti to nevadí, protože jsi správce a zakladatel skupiny. Ale vzhledem, k tomu, že jsme měly stejná napad, tak snad ne.
@kackakrteckova jasne ze mi to nevadí
k nám se muze přidat kdokoliv bude chtít a kdo se sebou opravdu chce něco dělat ![]()