Hubnutí - doporučí mi někdo nutričního terapeuta?

27
1.10.15 14:16

hubnutí - doporučí mi někdo nutričního terapeuta

Ahoj holky, tak nějak potřebuji po porodu zhubnout a jednalo by se o dost kilo.To co na mě fungovalo před několika lety, nefunguje už nyní a váha mi prostě nejde dolu ať se snažím sebevíc - o to je to možná ještě horší. Proto bych ráda našla nějakou odbornou pomoc, někoho kdo by na mě dohlédl a pomohl mi s jídelníčkem atd. např. nějaký výživový poradce. Jenže na netu je toho velice mnoho a nechci zrovna něco, kde si musíš kupovat nějaké koktejly a jejich produkty. Prostě hledám někoho, kdo mě naučí správnou skladbu jídla. Samozřejmě si jsem vědoma, že nejvíc bude záležet na ně, ale takové to nakopnutí by se hodilo :lol: Pokud by jste o někom veděly a je cenově dostupný nebo měly třeba i vlastní zkušenost, budu moc ráda za jakoukoliv radu. Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5514
1.10.15 14:59

.

Příspěvek upraven 09.01.25 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.15 18:00

@Betusak Ahoj Bětko, psala jsem sarse SZ, že to může třeba zkusit s namí ve skupině a bude to levnější než poradce. Doufám, že ti to nevadí, protože jsi správce a zakladatel skupiny. Ale vzhledem, k tomu, že jsme měly stejná napad, tak snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
1.10.15 18:18

@kackakrteckova jasne ze mi to nevadí :mrgreen: k nám se muze přidat kdokoliv bude chtít a kdo se sebou opravdu chce něco dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková