Kdy začít s posilovacím cvičením?

30.9.15 04:35

Kdy začít s posilovacím cvičením?

Ahoj :mavam:, mám měsíc po porodu císařským řezem, nevíte někdo, kdy můžu začít s posilovacím cvičením břicha? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
30.9.15 06:03

@shadowofangels až ti to břicho dovolí… po druhém císaři jsem zkusila cvičit za půl roku a nešlo to, jizva fest bolela. Tak jsem to zkusila za další tři měsíce a už v pohodě
Každopádně bych počkala až po šestinedělí :) nech si při prohlídce zkontrolovat, jestli se všechno dobře hojí, jestli nemáš rozestup břišních svalů, a když bude všechno v pořádku, tak je to pak už na tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
30.9.15 07:57
@shadowofangels píše:
Ahoj :mavam:, mám měsíc po porodu císařským řezem, nevíte někdo, kdy můžu začít s posilovacím cvičením břicha? :)

Já mám dojem, že mi v porodnici říkaly nejdřív asi po třech měsících, spíš déle. Rozhodně bych to neuspěchala, mohla by sis tím spíše ublížit. Nedostala jsi v porodnici nějaké instrukce, jak cvičit? U mě několikrát byla rehabilitační sestra, která mi dala i přesný seznam cviků, které bych měla v prvních měsících dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 09:14

@Ancek @Etcetera78 Mě právě neříkaly vůbec nic.. O cvičení nepadla ani zmínka.. :nevim: Ale jak tady holky říkáte, raději počkám :palec: A co jste holky cvičily za cviky? Já mám oblíbené sedy lehy a sklapovačky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.9.15 09:37

@shadowofangels já dostala od rehabilitační celý seznam cviků :-D hele můžu se odpo doma mrknout, jestli to ještě mám a naskenované poslat…bylo to hlavně na pánevní dno a tak…
ale než se vrhneš na břicho, tak je dobré zkontrolovat, jestli tam není ten rozestup, protože posilováním by se mohl ještě zhoršit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 09:52

@Etcetera78 No to by jsi byla úžasná :palec:, avšak nechci tě nějak zdržovat :D.. Jinak raději teda počkám co mi řekne doktor teda, ale teda musím říct, že se mi tam vůbec nechce, ikdyž tam musím, fuu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.9.15 17:19

@shadowofangels tak bohužel nenašla. Nedávno jsem je měla v ruce, ale nejspíš jsem je vyhodnotila jako už nepotřebné a vyhodila :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 17:53

@Etcetera78 však v pohodě, to vůbec nevadí, i tak jsi hodná :kytka:.. A kolik už je tvymu zlatíčku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.9.15 17:56

@shadowofangels jednomu zlatíčku 4 a druhému 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 18:20

@Etcetera78 juu, teda letí to rychle viď? :) a jakého jsou pohlaví? My máme holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.9.15 18:30

@shadowofangels zapni si ve svém nastavení „Zobrazovat podpisy“ a můžeš vše vidět na metříkách :-D Starší holčička, mladší kluk - narozen přesně dva roky a den po ségře :-D
A letí to, no…jakoby to bylo včera, kdy se mladší narodil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 21:15

@Etcetera78 Ty brďo, tak to mají dobrý a zároveň je to zajímavý.. Mít narozky hned po sobě, to se jen tak nevidí :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.10.15 06:39

@shadowofangels nojo, o necelé tři hodiny jsme to nestihli..taky mohla ta bouřka začít dřív :-D Malá s námi jela do porodnice, počkali s tatínkem na chodbě a pak je sestra vzala dovnitř a Anežka si chovala miminko, zatímco mě šili :) Sestry mi chodily hlásit, jak je ta malá roztomilá, a když se dozvěděly, že má brášku téměř k narozeninám, tak dojetím slezely a neviděly na práci :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.15 07:38

@Etcetera78 Tak tobě k porodu dopomohla bouřka joo?? :D Se mnou to ani nehlo.. :lol: Ale já stejně měla plánovaný císař, takže jsem věděla, kdy budu rodit..
No jako fakt, kdyby začala dřív, Anežka by měla originální dáreček :D.. A narozky by se pak vzaly jedním vrzem a na celej rok by byl zase pokoj :jazyk:.. Když teda nepočítám tvoje a manžela :jazyk:..
No v té porodnici nám říkaly, že jaký máme krásný miminko, že tak krásný už dlouho neviděli.. No nemohli se vynadívat :lol:.. Ale pak se zjistilo, když manžela pak odvedli bokem, že o tom krásným miminku říkají všem.. To slyšel.. Nespravedlivý :cert: :lol: A naše hvězdička se jmenuje Tina :srdce:.. To taky bylo, ji chtěli psát na nožku, že je Kristýna, hlavně, že jsem jim vypisovala papír o jménu :cert:, blbouni :lol:.. Ale aspoň že byli milí :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.10.15 09:56

@shadowofangels já taky měla plánovanou sekci…ale Vojta byl férový a rozhodl se vylézt o týden dřív. Jsem ráda, narozky sfouknem jednou oslavou a jedním dortem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková