Zkušenosti s posilovačem Gymbit Wonder Core Smart

55
28.9.15 13:37

Zkušenosti s posilovačem Gymbit Wonder Core Smart

Maminky, nemáte některá zkušenosti s tímto posilovačem? Jsem po druhém porodu a potřebuju zpevnit hlavně břišní svaly. Přístroj mě hodně přesvědčuje, ale nikdy jsem nebyla příznivcem teleshopingů :-) http://www.liveactive.cz/…e_smart.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.9.15 13:53

Za ty prachy si raději kup permanentku do fitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.9.15 15:18

Zkušenost nemám, ale líbí se mi taky.
Rozhodně vypadá, že se tim svaly posílit daj :D
Po porodu jdu do toho taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.9.15 13:52

@Run Fitko u mě nepřichází v úvahu. Mám 2 malé děti a bydlím na vesnici a do městě je to 15km a čas mám spíš večer když děti usnou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.9.15 13:54

@loveyme já se nejdřív podívám třeba do Sportisima, jestli tam nemají nějaký podobný cvičící stroj a jinak si ho možná koupím pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 20:34

@Mia666 Ahoj, jak jsi spokojená s tímto posilovačem. Také o něm uvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.1.16 21:13

Cvicim na nem od Vanoc a prvni 2 dny me bolely brisni svaly.Ted uz to necitim ale urcite to svaly posiluje. Hlavne kdyz dam vyssi zatez a cvicim pomaleji.Je to fajn takhle u televize. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 23:11

@Mia666 Takže můžeš tento přístroj doporučit? Je něco co ti na něm nevyhovuje? Projevuje se to posílení svalů i na úbytku centimetrů v pase? Děkuji mockrát za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.1.16 17:50

Cvičím tak 14 dní, takže zatim úbytek váhy nepozoruju, chce to ještě aspoň cvičit měsíc. Ale na stroji mě to baví. Jediná nevýhoda je možná v nastavování odporu. Chce to cit, aby byly obě strany stejně vyrovnané a trochu od těch válců bolí záda. Zkus se mě zeptat tak za měsíc. Pak už určitě budu vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 14:02
@Mia666 píše:
Cvičím tak 14 dní, takže zatim úbytek váhy nepozoruju, chce to ještě aspoň cvičit měsíc. Ale na stroji mě to baví. Jediná nevýhoda je možná v nastavování odporu. Chce to cit, aby byly obě strany stejně vyrovnané a trochu od těch válců bolí záda. Zkus se mě zeptat tak za měsíc. Pak už určitě budu vědět víc.

Tak jak jde cvičení? Je to znát? Chci objednat :)

• Citovat
  • Upravit
55
1.2.16 21:57

Cvičím tak 3× týdně, ale chtělo by to možná obden. Zatím pozoruju tak půl kilo dole. Ale já jsem drobné postavy. Měřím 160cm a mám 50kg. Začala jsem i pravidelně jíst v menších porcích. Ale přístroj fakt doporučuju. Jestli koupiš, tak to rozhodně nepřežeň a ze začátku si nedávej tak těžký odpor, mně z toho pak bolela záda. Nejdřív sem posilovala jen břicho, ale jsou bezva cviky i na nohy a zadek a úplně super je ten cvik, kdy si sedneš na židli a posiluješ nohy jako na kole. A kdyby jen přece zklamal, tak ho můžeš vrátit, ale já nevrátila. Manžel mi ho bere a posiluje ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
19.3.16 15:34

Ahoj holky, tak co jak jde cvičení? Pozitiva negativa gymbicoru? Zvažují jeho nákup tak mne napadlo ozivit diskuzi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 09:08

@lecka kdybyste měla zájem, mám ho na prodej. Kupovala jsem ho v březnu letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.5.16 23:12

Zájem

@kacenka-tulipan dobrý den, proč hi prodáváte? A jaká je cena prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
7.6.16 15:17

gymbit

Ahoj děvčata, víte někdo jaké jsou rozměry sedáku? Aby se mi tam ten zadek vešel :D a neprodavate někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková