Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A ještě bych se chtěla zeptat na ty válečky, jestli masiruji záda, nebo je to spíš nepříjemný?
@kacenka-tulipan mám zájem koupit tento posilovací přístroj, máte ještě??
Prosím může někdo zhodnotit jaké jsou výsledky po delší době cvičení? Případně kolik cviků tak dělat aby měly efekt?
Dobrý den, jsem z Kladna (konkrétně z Vinařic, ale na Kladně jsem každý den
, ale není problém přístroj zaslat, jen bohužel nemám už originální krabici. Přístroj jsem si koupila cca měsíc zpět, cvičila jsem na něm asi 4×, ovšem díky zaměstnání mám zadarmo posilovnu, tak spíše využívám ji než přístroj. Nechci aby se mi na něj doma prášilo, protože si myslím, že je to celkem užitečná věc. Přišel mi k tomu i jídelníček a ukázkové cviky ![]()
@Majda21 píše:
Dobrý den, mám tento stroj také na prodej máte stále zájem?
Mela bych taky zajem pokud je jeste na prodej
Dobrý den,
dobře uvidím, co odepíše zájemkyně, co se ozvala první
Jinak aby jste byly informovány o ceně. Koupila jsem ho za 1400 Kč, tak prodejní cena by byla 1000 Kč. Samozřejmě by bylo nejlepší osobní předání, ale pokud to jinak nepůjde zašlu ![]()
Dobrý den. Děkuji za odpověď. Kladno máme trochu z ruky a poštou by se nám to už asi moc nevyplatilo
Takže to klidně nabídněte paní
Pěkný den
Tak jak hubnete? Ubývají vám na to kila nebo jen posilujete?
Mám objednáno tak se na to těším ![]()
@Mia666 píše:
Maminky, nemáte některá zkušenosti s tímto posilovačem? Jsem po druhém porodu a potřebuju zpevnit hlavně břišní svaly. Přístroj mě hodně přesvědčuje, ale nikdy jsem nebyla příznivcem teleshopingůhttp://www.liveactive.cz/…e_smart.html
Tak ja zrovna dneska docvicila
cvicim na tom 4 měsíce a zrovna teď tam praskla pruzina fakt skvělý ????