Bolesti podbřišku po sklapovačkách

689
28.9.15 15:24

Bolesti podbřišku po sklapovačkách

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte některá zkušenost? Už cca dva měsíce cvičím. Pár cviků na zadek, nohy, ale hlavně na bříško… Do teď bylo vše ok. Vždy cvičení provázela jen bolest svalů od cviků - taková ta zdravá :lol: Ale před třemi dny jsem dělala sklapovačky a začalo mě bolet břicho - podbřišek - po stranách. Cvičila jsem i tak. Další den jsem už nemohla udělat ani jeden cvik jak mě to bolelo, taková tupá pichlavá bolest a ani dnes cvičit nemůžu, stále mě to bolí. Mám až pocit, že mi v břiše něco praskne. Nevíte čím by to mohlo být? Přetáhla jsem svaly nebo čím to je? A hlavně kdy to přejde? Ráda bych zase pokračovala :think: Děkuju moc za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11092
28.9.15 17:55

@AnnaP Tak v prvé řadě je chyba cvičit na plno přes bolest. Ano, mohla jsi si ublížit, nevím s jakou razancí jsi sklapovačky dělala. Myslím, že existuje vhodnější cvičení…

Pokračuj až to přejde, pokud jsi si svaly namohla klidně i dva týdny. A osobně bych sklapovačky nedělala. Pokud jsi si svaly jinak poškodila, tak i mnohem déle.

Zjisti, co ti dělá na tu bolest dobře. Zda teplé, či studné. Pořídila bych si nějaké adekvátní mazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
28.9.15 17:57

@AnnaP Jo a ještě bych popřemýšlela, zda cviky provádíš dobře. Zda jsi dostatečně rozehřátá, poněvadž tohle poukazuje na chybně provedený cvik, včetně nepřichystaného těla na takovou zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková