Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
jsme menší skupina holek které jsou odhodlané zhubnout jednou provždy.
Přijmeme mezi sebe členky ( pouze nad 85 kg) které hubnutí myslí OPRAVDU vážně a nevzdají to po týdnu.
Budeme se těšit ![]()
@erdora Byla jsem u vás ve skupině, měla odhodlání i chuť, ale protože jsem si dovolila odjet na 4 dny k rodičům, oznámila to dopředu, tím pádem jsem nemohla přispívat ani se měřit a vytvářet tabulku, tak jsem byla vykopnutá. Teď jsem v jiné hubnoucí skupině, jsem spokojená, navzájem se podporujeme a tolerujeme, když náhodou některá z nás nepřispívá každý den.
@kackakrteckova moje milá nic jsi neoznamila a nepřispívala jsi.
Ps: na emiminu jsi byla ![]()
@erdora Ano byla na pár minut z telefonu, abych pak měla čas vytvořit tu tabulku a nemusela dočítat vaše příspěvky. Oznámila jsem to, psala jsem, že jedu pryč a že se vrátím až v pondělí. Teď už je to jedno. Přeji pohodu a příjemné hubnutí.
Všem, co váhají se přidat:)
Ve skupině jsem od začátku, jsem moc spokojená, holky jsou tam prima, všechny jedeme na stejné lodi, podporujeme se, skupina mi moc pomáhá
Přispívám úměrně svému času, dokonce jsem na začátku odjela na pár dnů a nikdo mě bezdůvodně nevyrazil ![]()
Pokud chcete někdo hubnout - společně, myslím, že v nás najdete dobré spojence ![]()
Ahojky, moc ráda bych se prodala, sem teď ve fázi, kdy mi schází nakopnuti ![]()
Ahoj, taky bych se rada pridala. Uz jsem neco zhubla a ted potrebuji nakopnout.