Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak dneska to na cvičení moc nevidím. Moc jsem toho v noci nenaspala a jsem úplně bez energie. ![]()
Tedy holky, ja jsem posledni dny takova nejaka unavena, ze se mi do toho cviceni nechce. Ale jdu na to.. dam si jen nejakou rychlovku, abych nevysla ze cviku a nenutila se k tomu moc. Ale ted jdu na to, takze jsem zpatky ve cviceni
Mala je vzhuru, takze me stejne dlouho cvicit nenecha
Doufam
Ono se lepe vymlouva na to, ze me nenechalo dite cvicit nez na to, ze jsem lina lemra ![]()
@alig ja myslim, ze cvicit 5× tydne 20-30 minut je mozna pro nekoho malo, ale pro nas, obycejne holky, je to mnohem, ale opravdu mnohem lepsi, nez necvicit vubec
Jo, ja myslim, ze to staci. Jinak samozrejme zalezi, ceho chces dosahnout, ale treba v mem pripade citim hodne velky rozdil mezi cvicenim par minut a necvicenim vubec.
@trybitka píše:
A co ty?
Já jsem to včera nedala
dala jsem si rozehřívačku a pak následoval záchvat kašle, načež se rozkašlal i junior, u toho se poblinkal a pokadil, tak bylo po všem… No sranda u nás. Dneska to snad bude lepší. Tak strašně jsem se nafoukla, že to fakt není možný! Ale kilově jsem stejně, falt jen mám břicho zas jak těhotná ![]()
@Lizzi Tak si dej ještě na pár dní pauzu než budeš fakt v pohodě. To břicho bude třeba ms nebo ovulace.
Já dneska dala asi jen 20 min. A teď večer jsem sežrala půl balíčku sušenek. ![]()
@trybitka ja zase sezrala pul manga. Sice se to tvari zdraveji, ale mango je zrovna ten druh ovoce, ktere neni zrovna nejlehci ![]()
@trpaslinka Fakt? to jsem netušila.
Dneska u nás byla děsná noc a moc jsem toho nenaspala, takže chutě na sladký budou i dneska ![]()
@trybitka no, u nas to se spanim dneska nebyla katastrofa, ale klidne spani jsem take nemela
Melisa se probudila asi 3× dnes v noci a navic mi byla hrozna zima. Az rano mi doslo, ze jsem zapomnela dat nabitou kartu na plyn do pristroje (ziju v anglii, takze mame plyn na predplacenou kartu) a proto nehreje topeni. No, proste jsem zimou v noci nespala a divila se, co to se mnou je, protoze vetsinou je mi horko a otviram okna. Rano jsem zjistila, ze tu je 16 stupnu ![]()
@trpaslinka studený odchov!
![]()
@trybitka my taky měli děsnou noc, už jsem dneska musela s juniorem k doktorce, protože cokoi sní, tak jakmile se rozkašle, tak je to venku
no a dneska musím zrovna večer ven a uspávat bude manžel, tak doufám, že bude líp.
Jinak já se dávám pomaličku dokupy, jestli děti dovolí, odpoledne si na chvíli zaposiluju na břicho. už chci zase cvičit, chybí mi to ![]()
@Lizzi Jojo, otuzujeme se ![]()
Ja dneska chtela byt vzorna a tak si zacvicit a byla jsem nadsena z toho, ze budu cvicit dva dny po sobe… celou dobu po mne ale Melisa leze, takze jsem schopna se divat na televizi, protoze to ji mohu mit na kline, ale nejsem schopna si zacvicit, protoze se mi povesi na nohavici. Ona potvurka pres poledne dneska neusnula ani na tech blbych par minut ![]()
Tak uvidim odpoledne, jeslti se pujdeme alespon trosku projit s detmi a nebo jestli se mi podari si zacvicit, az tu budu mit oba dva. Malokdy se mi chce cvicit dva dny po sobe a zrovna dneska je takovy den.