Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky a kdy stíháte cvičit? Mám 2 měsíce od porodu a malá přes den spí snad jen co 30 minut, tak mi nezbývá, než po celým utahaným dnu cvičit až cca ve 20h kdy miminko spinká konečně
mimochodem, teď pomalu chci začít cvičit teprve tak jsem zvedava,,po porodu pořád 10 kg nahoře
@Markéta 24 Ahoj, důležitý je, jestli nemáš rozestup břšních svalů. To se musí nejdřív zatáhnout ten a pak teprve cvičit na zbytku těla. Jinak já mám čas na cvičení, až když je manžel doma, s dvěma to nezvládám vůbec, takže buď až večer, nebo pokud je dobrá konstelace hvězd, tak cvičívám i třeba v šest, ale dřív nestíhám ![]()
@Markéta 24 ja dneska nestiham… i ze skoly jsem vzala dneska taxika a dobre jsem udelala… jen jsme se vratili, stravila jsem na WC pres pul hodiny. Slo to ven z obou stran
No a od te doby jsem tam pravidelne a v prestavkach jsem stihla poklidit v kuchyni a obyvaku…
@trpaslinka teď prý střební chřipka dost řádí. Ségra byli na horách a chytla to skoro celá chata. já jsem cvičila naposled v úterý. Nějak se mi vrátilo nachlazení a navíc ani nestíhám. Od příštího týdne bude zas Kuba chodit do školky, tak bude víc času. ![]()
No, dneska je uz mnohem lepe, i kdyz tedy uplne fit bych to jeste nenazyvala, ale oproti vcerejsku se fakt citim skvele. Navic jsem rano stoupla na vahu a skoro 3 kila, co jsem za ten mesic nabrala jsou zase dole
Alespon neco dobreho z toho
I kdyz se tedy obavam, ze to muze byt trosku dehydratace. Sice jsem si dala vcera rehydratacni roztok, ale preci jen jsem asi prisla o hoooodne vody ![]()
@trpaslinka uau, 3kg, ať žije střevní chřipka
ne, sranda!
Ale dneska mamink na hřišti taky říkala, že měli celá rodina srajdu, je toho hodně, to je to mírné počasí ![]()
@Lizzi no, dneska je uz nastesti mnohem lip… sice beham na WC malicko casteji nez obvykle, ale uz tam nesedim celou dobu a nejde ze mne jen spinava voda. I celkove se citim mnohem lepe. Jen v tom brise mi porad tak nejak vselijak zblunka. A k tomu „At zije strevni chripka“, tak ne, ze bych souhlasila, ale kdyz to zacalo, tak jsem si rikala, „doufam, ze shodim alespon kilo, kdyz uz musim takhle trpet“.
Jen mam ted dost obavy o malou, protoze zrovna ted se mi zdalo, ze ma trosku teplotu a byla mrzuta. Uz usnula, tak snad byla mrzuta jen unavou a ta teplota snad nic nebude. Snad to ode mne nechytla a jsou to jen zoubky ci neco podobneho, co trapi batolata v tomto veku
@trpaslinka jo u těch dětí to není žádná sranda! tak držím palce, aby to nechytla!
Ahoj hoky, jaký byl víkend?
u nás docela pohodový, v sobotu hospůdka, dneska vycházka a hodinu cvičení, tak jsemráda, že jsemse k tomu dostala
Zítra se dozvím, jestli se náš starší dostal do školky, tak nám držte palce!
@Lizzi ja uz v pohode. Jeste vcera tedy malicko behani na WC bylo, ale uz jen malicko. Zato mala ma od patku teploty
Zvlada to relativne v pohode, ale mam ji porad u sebe. Jakmile usne a nahodou se neprobudi do 5 minut sama, tak ji probudi syn. Takze malicko na palici
Drzim pesti s tou skolkou.
Myslim, ze se pomalu vracim do formy. Tedy jestli se tomu da vubec „forma“ rikat, zase takovy zazrak to neni. Ale minuly tyden jsem horko tezko dala 2× 20 minut (pondeli a streda) a dneska tedy 25 minut a dala bych vic, ale na nohou mi zase visela potvurka a s ni se to fakt neda. Dala jsem jeste horko tezko 2 minuty s ni povesenou na nohou, ale vic se fakt nedalo
Jinak dneska jsem tedy preskocila rozcvicku
a sla rovnou na cviceni. To jeji cviceni neni zase tak narocne, aby se nedalo bez rozcvicky. Ta mne fakt uz doooost nudi
Takze jsem dala vse na spodek. 15 minutove, asi nejnarocnejsi, protoze u toho jsem fakt ty svaly citila, jak to tam pali, ale pritom mne bavi nejvice. Pak jednu desetiminutovku a pri te treti se na mne Melisa povesila. Nekdy ji podeziram, ze sleduje, kdy prepinam okna a na zacatku tretiho se na mne povesi
Ale uprimne, ona to zkousela otravovat uz koncem druheho videa. Jakoby mela nejake stopky v hlave a cca po 20 minutach zacne vzdy otravovat ![]()
@trpaslinka super, že se forma vrací a chuť cvičit taky
já jsem si včera dala dost na záda, dneska je dost cítím. To jógové cvičení je super na protahování, ale i na posílení právě zad, pokud se dodržují všechny jógové zásady - ramena dole, lopatky u sebe, to apk člověk fakt cítí.
Jinak Toník se nám dostal na dvě šklky, tak jsme moc rádi ![]()
@Lizzi tak to je super.. si Tonik muze vybrat, ktera skolka se mu libi vic
Ale vyber asi stejne zustane na mamince, co?
Kazdopadne gratuluju k ziskani mista ![]()
@trpaslinka aje, to je neprijemne
at je brzy lip!