Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ElisC jams take jednu takovou aplikaci, ale tu zapomínám zapínat a nebo naopak vypínat. Pak, když se podívám na podrobný výpis, tak mi to hlásí, že jsem šla třeba půl hodiny normálně (cesta do školy) a pak třeba patnáct minut rychlosti 0 a ušla 0 metrů, ale spalila jsem X kalorií. Ale všimla jsem si, že i když stojím, tak mi to stále počítá spálené kalorie, pokud to nevypnu či nedám pauzu. A následovala jsem to natolik, abych mohla s jistotou říct, že to počítá v tu chvíli jen bazální energetický výdej, či jako průměrnou chůzi či to počítá něco mezi.
Holky, musím se hned pochlubit
![]()
Právě jsem se vrátila ze druhé procházky. Nachodila jsem 8,5km, tzn. 16km za dnešek
![]()
@ElisC uau, to je perfektni
chuze je super! a hlavne ty chodis fakt pravidelne, to je super!
@Lizzi Děkuju ![]()
Konečně se mi zase trochu hnula váha
Snažím se teď víc si hlídat jídelníček a pitný režim. I v největším teple mi stačí 1/4 litru vody denně, nemívám pocit žízně, tak musím mít pití neustále na očích, abych na to pamatovala.
A jak se daří synovi? Má i teploty?
Holky, zkoušela jste některá toto cvičení: https://www.youtube.com/watch?…
Chvílemi vypadá docela náročně
možná zítra ![]()
@ElisC naštěstí nemá teploty a ani ho to moc nesvědí, jen ty maličké pupínky, které se mu čerstvě udělají, jinak ty větší stroupky už ne. Celý den je úplně čilý, ale večer chodí spávat o dvě hodiny dříve než normálně, takže to asi nápor na tělo fakt je, v sedm zalehne a hned usne úplně unavený.
To ručníkové cvišení jsem už viděla, ale ještě nezkoušela. Necvičila jsem zase pár dní ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem si dala tři workouty s nadpisem „post baby“ ručníky plus další dvě boxing a řeknu vám, takhle jsem se dlouho nezapotila! ale bomba ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
je tam Tiffany 3, 6 a 9 měsíců po porodu ![]()
Ja cviceni take dost sidim
Ve ctvrtek jsem si dala jen 10 minut, jen na protazeni, protoze po tom mem radeni den predtim jsem hrozne citila nohy. No a protoze odpoledne synacek nasel, ze se vleze na kocarek na oporu na nohy, tak se vezl a ja v patek rano take chvatala, takze jsem mu to povolila a pak me silene bolela zada. Takze jsem necvicila vubec. A dneska.. jsem hotova, protoze kluk mel v noci nejake krece nebo co v brise, budil se vzdy s volanim „auuu“ a Melisa se v noci rozhodla, ze dnes spat nebude, takze po mne celou noc lezla a ja ji ne a ne uspat.. Jedna z nejhorsich noci, co jsem zazila od te doby, co mam deti. Ne-li uplne nejhorsi.
@trpaslinka to muselo být šílený! Já když se v noci nevyspím, tak nejsem schopná přes den fungovat, neudělám nic a na děti jsem jako pes.. Pomáhá Ti trochu manžel?
@Lizzi no, s chlapem rozhodne ne… dneska jsem mu uz rekla, ze je nacase, aby se take nekdy naplanovalo neco pro mne, protoze pracuje 7 dni v tydnu a po praci prijde domu se najist a zase jde ven. Ja mu to neberu. Fakt maka dost, tak at si to volno nekdy uzije. Ale ne denne. To, ze ja jsem doma a i kdyz treba toho tolik neudelam a mnohdy jen sedim u pocitace nebo s malou prohlizim knizky ci zpivame nejake pisnicky a tak podobne, tak to jeste neznamena, ze ja nepotrebuju nekdy „vypnout“ a odpocinout si. Tak mi slibil, ze zitra nekam mohu jit
Ale kam, kdyz je v tomhle meste v nedeli vse zavreno uz od 4
Do kebabu se vybavovat nepujdu a kino tu neni. ![]()
Ahoj holky
tak se přiznám, že teď jsem cvičení za poslední dva týdny úplně vypnula
nejdřív měla malá zánět na průduškách, starší taky kašlala, pak malý nezabírala antibiotika takže lítání po doktorech, a minulý týden na nás všechny sedla střevní chřipka jako hrom
dneska se na to chci opět vrhnout.
@Kacik1988 Ahoj
jak jsou děti nemocný, tak není na cvičení čas, chuť a vlastně ani síla. Hlavně, aby byly už děti v pořádku. U nás naštěstí neštovice u staršího synáčka probíhají hodně v klidu, pupínky mizí, tak jen čekáme, kdy se to ukáže u mladšího.
Já jsem včera taky necvičila, byla jsem po těch boxovacích workoutech úplně rozbolavěná. Záda a lopatky úplně v háji. Dneska jeto lepší, snad se k tomu dostanu ![]()
Holky, pomoc, od soboty jsem necvičila
jsme pořád zavření doma s klukama kvůli těm neštovicím, jsem z toho na palici, ale hlavní problém je ten, že jsem se zase začala ládovat čokoládou
uááá, moje nervy!
@Lizzi ja take zrovna necvicim. Pres vikend jsem o tom premyslela a rikala si, ze cviceni bude pro mne ted vedlejsi, ze se potrebuju hlavne nejak zamerit na tu stravu. Nejak proste neni nalada a tak bude lepsi, kdyz nejdrive udelam neco z vahou a pak teprve vylepsim kondicku. No, obcas jsem si chtela alespon tu desetiminutovku dat, abych nezakrnela uplne, ale zrovna mi onemocnela mala. Ma silnou bronchitidu a krome antibiotik tentokrat dostala i steroidy. To jsem ani nevedela, ze se na prudusky dava. Pry bez nich by se ji mohly uzavrit plice, protoze je infekce opravdu silna