Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
23.3.16 10:21

@trpaslinka jejda, chudinka malá. To je teda šílené. Ať je brzy líp :hug:

• Citovat
  • Upravit
3198
23.3.16 21:08

Ahoj holky, konečně jsem se dostala k tomu vám napsat. Cvičení teď moc nedám, ale snažím se držet aspoň v jídle. Děti jsou neustále nemocný, takže času na cvičení je málo. Od příštího týdne půjde starší opět do školky, tak snad toho času bude víc. Taky chci o víkendu vytáhnout brusle a kolo. A jak to jde vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
24.3.16 10:45

Tak holky, priznavam, ze jsem s cvicenim asi sekla, ale prave jsem se nechala vyhecovat do vyzvy v chozeni. Takze hned, jak to pujde (pokud bude Melisa zdrava) budu vice chodit a budu chodit na prochazky. Jsem zvedava, kolik toho nachodim za mesic.. Alespon trochu poznam okoli mesta a snad najdu nejake pekne cesty na prochazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.3.16 17:57

@trybitka taky plánuju dát synátora do školky, podle dr už má po neštoicích, všechny pupínky má stroupky, tak bude určitě do úterý dobrej. Cvičení je u mě teďka taky ne vaedlejší koleji. Těším se, že až bude trochu tepleji, zkusím začít i běhat :-) ale jinak třeba včera jsme hráli se synem člobrdo asi hodinu a já, jak jsem u toho ležela, jsem zatínala a povolovala svaly na břiše. Takže taky takové cvičení, když už nic jiného :oops:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
24.3.16 17:57

@trpaslinka úplně jsi to vzdala? To je škoda. Ale zase je důležité, abys dělala rpo sebe něco, co Tě bude doopravdy bavit :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
24.3.16 18:22

@Lizzi no, budu vas chvilku sledovat, jestli me to treba zase nechyti, ale ted to obdobi s temi nemocemi a tak, tak proste neni nalada… Holky me ted vyhecovaly na chodici vyzvu v dubnu, tak zkusim vice chodit, abych nebyla ostuda skupiny, tak uvidim. S tim cvicenim je to horsi, ale obcas, kdyz treba stojim v kuchyni, tak si nohama jakoby prekracuju a pripadne vrtim bokama, takze alespon nejake nasledky na mne Tiff nechala :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.3.16 20:18

Ahoj holky, dneska odcvičeno, po týdnu jsem si dala konečně do těla :dance: nejdřív fittest winnet sexual healing, pak boxing a pak cvičení na pláži na břicho :-) jo! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12185
25.3.16 22:56

@Lizzi sikovna.. :palec:
ja nevim, co to se mnou dneska zase je, zase nalada takova nic moc.. Asi proto, ze nesnasim byt zavrena doma a kvuli holce jsem ted zalezla doma porad. O vikendu prselo a od pocatku tydne mi holka marodi. Takze uz tyden zalezla doma. Jestli zitra bude hezky, asi si vezmu zidli na chvilicku na zahradu a sednu si tam alespon na kafco ci caj, jestli mi to deti dovoli. Fakt bych potrebovala, aby si chlap vzal jeden dedinej den volno a ja mohla na pul dne vypnout a vypadnout ven bez deti a bez myslenek na uklid doma. Nekam do kavarny s knizkou, nebo treba i na prochazku, proste si od rodinky odpocinout. Miluju sve deti, to jo, ale fakt uz zacinam mit slusnou ponorku. A to myslim vazne a ne, ze se to jen tak rika… Pak by urcite zase ta chut do cviceni byla vetsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.3.16 17:31

@trpaslinka já tě chápu. Člověk potřebuje čas sám pro sebe. My jsme doma deset dní kvůli těm neštovicím, dneska poprvé jsme vyrazili na krátkou vycházku. Ale nedovedu si představit, že by mi manžel nepomáhal, to bych skočila z okna a to bydlíme v osmým patře.
Jinak dneska opět odcvičeno a jsem z toho fest zmožená, ale musím si vynahradit ten necvičící týden ;)

• Citovat
  • Upravit
1309
27.3.16 20:26

Ahoj holky, jak se máte? Jak bojujete? Přiznám se, že já už týden nic :zed: Syn byl taky nemocný, pořád ještě docela kašle, hlavně v noci. Hodně se budí, takže nebyla moc šance cvičit. Ale dneska jsem alespoň vyšlápla s kočárem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.16 13:00

@ElisC ahoj, ty nemoci a nocni vstavani jsou zabijaci cviceni. ja si dala v patek a sobotu do tela a vcera jsme cely den litli po lese, tak aspon to. dnesmam v planu posilovani, ale uvidime. ty bydlisnekde na venkove, ze muzes delat takove tury? u na na sidlisti se musi kousek vyjet, ale nastesti to mame taky blizko :-)

• Citovat
  • Upravit
1309
28.3.16 18:03

@Lizzi jj, na vesnici, ale je docela malá. Někdy jí projedu víckrát :) Nebo to vezmu do vedlejší vesnice :)
My dnes byli v zoo, tak mám taky něco nachozeno. Snad se taky dostanu k posilování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.4.16 14:55

Ahoj holky, tak jak se daří? U nás přešly neštovice plynule z jednoho potomka na druhého, takže naše batole se tu batolí s obličejem plným puchýřků :,( naštěstí si to vůbec neškrábe, tak aspoň to. Jinak jsem si v týdnu koupila boty na běhání, tak už se těším, až je půjdu rozběhat :-) nikdy jsem neběhala, tak musím naštudovat, jak správně na to ;-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
1.4.16 21:24

Holky, mám další super video, tentokrát hlavně na zadek https://www.youtube.com/watch?… po pěti minutách mi hořely půlky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
5.4.16 11:58

Ahoj holky :mavam: tak jak to jde? Doufám, že jste to všechny nevzdaly!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková