Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi No, chtěla bych něco málo shodit, ale hlavně potřebuju zpevnit…
Samozřejmě jsem se ke cvičení ještě nedokopala, od pondělí mám doma chlapa, a před ním se mi cvičit nechce… Ale tak aspoň jsme včera byli na prochajdě. Zítra s malou na jógu a snad se konečně dokopu i k nějakému pořádnému cvičení doma ![]()
@Lizzi proto se vážím a měřím jedině ráno na lačno a po záchodě ![]()
Po snídani mi okamžitě vyskočí břicho o 5 cm ![]()
@its.my.life to já se ráda před chlapem ukážu, aby viděl, jaká je to dřina ![]()
Vždycky říká, že musí cvičit se mnou, ale když vidí, jak ze mě lije, zase ho to přejde ![]()
Já se hlásím zpět. Nešel mi internet w tak jsem jen z mobilu sledovala. Budu si muset nějaké to cvičení stáhnout, abych si mohla něco zacvičit i když nejde ten Net. Nestává se často, ale o víkendu obvykle necvičím, a pak ten Net, takže už asi 4 či 5 dní nic. Dnes to budu muset napravit, jen co dorazím domů. V pondělí jsem tedy nechodila alespoň 12,500 kroků. Včera jsem tedy "povinné desítky nedosáhla
takže se fakt musím napravit.
@ElisC píše:
@Lizzi proto se vážím a měřím jedině ráno na lačno a po záchodě
Po snídani mi okamžitě vyskočí břicho o 5 cm@its.my.life to já se ráda před chlapem ukážu, aby viděl, jaká je to dřina
Vždycky říká, že musí cvičit se mnou, ale když vidí, jak ze mě lije, zase ho to přejde
u nás to samé
![]()
Tak holky, dneska jsem byla Tiff neverna. Sice jsem si dala 10 minut Tiff, ale pak mi tam skocilo nejake cviceni a ja tu skakala (tancovala) pres pul hodiny, ani nevim jak. Takze s Tiffany dohromady pres 45 minut. Tece ze mne, ale mam mnohem lepsi naladu. Jen nechapu, jak jsem to dala tak dlouho, kdyz jsem uz 2 noci moc nepsala (mala zlobi) a nalada byla pod psa. Ted, jak jsem prestala, opet bych nejradeji zalehla do postele, ale alespon ta nalade je fakt mnohem lepsi. Ani nevim, jak jsem se k tomu cviceni prinutila, protoze to bylo takove to „musim, protoze jsem dlouho necvicila“, coz vetsinou neni dobre. No, kazdopadne dnes mam po dlouhe dobe ze sebe dobry pocit a ted si jdu dat sprchu, takze mi bude snad jeste lip ![]()
Ahoj holky, synátorovi se vysypaly neštovice
navíc dneska manžel jde po práci na akci, takže dneska bez cvičení a navíc alespoň měsíc doma, protože mladší to určitě chytí taky
chjo…
@trpaslinka
Paráda. Změřil by ten krokoměr i lezení po čtyřech? To je teď moje častá činnost, honit se s prckem. A je to fakt náročné ![]()
@Lizzi Snad budou mít mírný průběh. ![]()
Synovec je měl v 6 měsících a byl kompletně osypaný
Bylo mi ho hrozně líto.
Taky nevím, jestli dneska zvládnu cvičit
Chlap se má vrátit až zítra pozdě večer a syn se teď hodně budí ( zuby). Kolikrát začnu cvičit a po 10 min. musím přestat. Ale dnes jsem využila hezké počasí a dopoledne jsem s kočárem ušla 4km a odpoledne 7km ![]()
Přidávám se do klubu! Kdysi jsem cvičila s Tiffany workouty na boky a pas, cvičila jsem to jednou denně a po 2 týdnech se mi krásně vytvaroval pas. Přidala jsem i něco dalšího, ale po čase mě to nějak omrzí
Takže teď si vypnu zvuk a jen koukám na Tiffany a druhým okem na TV. Doufám, že nějaké efekty brzy budou.
@leslie01 já mám taky vždycky po několika dnech poctivého cvičení pocit, že vypadám líp, hlavně mi vždycky slezou ta madla ![]()
@ElisC to neni krokomer, ale jen mobil… a zjistila jsem, ze mi nejak pocita jen polovinu toho, co opravdu nachodim.. on mi normalne hodi cast cesty jako modra cara a pry „zadna cinnost“
A ja se divila, ze mam pocit, ze opravdu nachodim vic ![]()
@trpaslinka aha, já používám aplikaci, když jdu ven, měří mi km, čas, rychlost, spálené kalorie a další. Ale na doma to nepoužívám, říkala jsem si, že by to nezvládlo takové malé přesuny ![]()
Tak včera jsem samozřejmě necvičila, usnula jsem při uspávání ![]()
Ale teď jsem přišla z procházky a mám nachozeno 7,5km ![]()
To by bylo, abych něco nezhubla ![]()
A chůze je dobrá na stehna a zadek
![]()
@ElisC no perfektní
to měření člověku fakt dodá jistotu, že se něco děje, i když třeba vágha stojí
já se potýkám s tím, že po ránu jsem štíhlejší než pak přes den, máš to taky? Jak se najím a pka během dne to už úplně všechno roste