Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi
a jak dlouho cvičíš na ty madla? To bych potřebovala jak sůl. Už jsem podle Tiffany jednou cvičila, ale pak jsem se přestala ze zdravotních důvodů hýbat a můžu začít znova
. Prvně právě přiberu na madlech.
@Lizzi merim jen na vaze.. asi to neni presne, ale pro pribliznou predstavu staci. Na vode vidim, jak se to kazdy den meni, ale tuky ani moc ne.. jen pomalicku ubyvaji..
@lamicina já tam taky vždycky přiberu nejvíc. Cvičím podle Tiffany od nového roku a určitě 4× - 5× týdně, jinak posiluju na břicho, zadek nebo nohy. Dávala jsem tu minule její tři cvičení, která mi přišla na to nejlepší.
Booty shaking 1 a 2:
https://www.youtube.com/watch?…
Swirl Girl:
Get Your Sexy Back:
@Lizzi
dík to zní povzbudivě za měsíc po madlech
. Get your sexy beck znám, zbytek asi ne, díky za inspiraci.
@lamicina záleží, jak je máš veliké, já jsem obecně docela mrňous, míry jsem psala výše, ale rozhodně pas, břicho a záda tímhle cvičením dostává na p*del ![]()
@Lizzi
já jsem celkově objemnější než Ty, větší kus mě je, nikdy jsem nebyla úplně subtilní, ale ty madla jsou blbý vypadá to děsně, já je vidím jako dooost velký
. Jinak jsem typ přesýpací hodiny, takže větší zadek mi až tak nevadí, jsem zvyklá, ale na madla a špeky na zádech si zvykat nechci.
@lamicina já mám zase hodně chlapeckou postavu, takže pas, boky a zadek skoro v jedné rovině a nejsem s tím vůbec spokojená. Hodně dlouho jsem hledala něco vyloženě na pas, doufám, že budu taky trochu jako ty hodiny ![]()
Ahoj holky, tak dnešní měření mě teda překvapilo. V pase -5cm, boky -3cm, zadek -1cm a stehna -0,5cm
s váhou jsem taky spokojená
snažím se měřit na stejných místech, opticky nejužší nebo nejširší místa, na jizvě po císaři a tak, aby to bylo co nejpřesnější
Dneska se na cvičení teda vrhnu opět jako drak, tohle mě fakt nastartovalo!
Taky jsem hodně změnila jídelníček. Chleba si peču sama, buchty jen z žitné mouky, sladkosti nekupuju a když už, tak jen synovi nějakou maličkost. Večer k filmu žádné slané dobroty, jen jednou týdně do malé mističky trochu brambůrek nebo tyčinek, pokud jsou doma. Na snídani jím pečivo s něčím sladkým - marmeládou nebo medem, abych si chuť na sladké odbyla už ráno a kupodivu ti docela funguje, protože ani ke kafi pak nepotřebuju nějakou dobrotu a to jsem dřív kafe bez buchty nebo sušenky či čokolády nevypila. Sladím třtinovým cukrem, medem nebo sladovým sirupem. Večer už nedojídám po dětech kaše, nejím čokokuličky s mlíkem, snažím se vyhýbat sladkostem s palmovým olejem, ale to mi moc nejde, protože to je všude. No změny jsem udělala docela razantní, ale přitom mi jakoby nic nechybí. Jím hodně ovoce a zeleniny.
@Lizzi
šikovná. Já se těšila dneska na cvičení, ale v noci při jisté aktivitě jsem dostala zase kašel a dnes ráno, jak jsem odváděla kluka do školy, tak šílený záchvat kašle, spousta hlenů že mne šla a přestalo to, až když jsem zpomalila na strašně pomalou chůzi. Takže na plné cvičení to také ještě nevidím. A fakt jsem se tak těšila, že kluk jde do školy a tak budu mít na cvičení klid. Přiznávám se, že i když cvičím nerada, tak mi to tak nějak chybí.
@trpaslinka zkus něco na odhlenění, třeba cibuli s medem, nebo skořici s medem. Taky bych chtěla chytnout nějaký záchvat u jisté noční aktivity, u nás jsme jaksi neaktivní
![]()
@Lizzi piju tymianovy caj. Ale preci jen porad kojim a tak to s tymianem neprehanim, protoze pry neni v dobe kojeni vhodny. Nevim proc. Ale kojeni neni tehotenstvi, tak si preci jen nejaky dam. Take cucam lekoricove bombony. A jak jsem doma v klidu, tak jsem vlastne skoro v pohode a skoro bys nepoznala, ze jsem nachcipana. Tedy krome te tuny kapesniku vedle mne
Ale jak zacnu by aktivni, zacnu silene kaslat. Jen tem bylinam prisuzuju, ze mne to jeste nedostalo uplne, protoze byly doby, kdy jsem si bylinkama moc nepomahala a to jsem mohla jen sedet jako ted u pocitace a uz se dusit hnusnym zahlenenym kaslem. Jinak neaktivitu Ti zavidim.. nejak mi to nechybi, ale kvuli chlapovi se jednou za cas premuzu
Nevim, jestli se ze mne stala frigidka a nebo to jen podelal chlap. Po prvnim porodu na mne dost tlacil a vubec ho nezajimalo, ze to i po sestinedeli stale jeste bolelo. No a od te doby mi tato aktivita moc nerika. Po letech konecne pochopil, ze kdyz me k tomu bude tlacit, tak nebude vubec nic, tak s natlakem alespon prestal. Diky tomu k teto aktivite uz nemam takovy odpor, ale opravdu ji nevyhledavam.
@trpaslinka tak to mě mrzí
Manžel sice netlačí, ale jak kojím, tak to jde vždycky všechno do pozadí, u prvního to taky tak bylo. Nebereš HA? Ta u mě způsobovala taky totální nechutenství. Teď je to jen kvůli hormonům z kojení, to vím.
@Lizzi nene, zadnou HA neberu. Davame si pozor s tim, ze sice s dalsim tehotenstvim nepocitame, ale kdyby k nehode doslo, tak to tak proste melo byt. Ale za tech 10 let jsme meli nehodu jen jednou a to byla Hanicka. Denis i Melisa byly oba planovane deti.
Ahoj holky, my byli na víkend u babičky, takže cvičení se nekonalo, ale od zítra jdu zase na to!
já se budu měřit zítra, dneska na to už nemám ani sílu, ale váhově jdu dolů, tak doufám, že centimetry taky ubyly 
Za měsíc opravdu úspěch! Jak měříš ty tuky, chodíš někam?
jsem na tom mírama podobně jak ty, 160/55, jen to břicho mám po dvou dětech otřesný. A Tiffany je na tohle super, koukala jsi už na nějaké cviky? Já jsem si našla přesně na ten pas a břicho pár jejích workoutů a musím říct, že fakt fungují. Takové ty špeky na zádech u ledvin, „madla lásky“ se tomu říká, už mám dole!
@ElisC gratuluju k prvním centimetrům!
@trpaslinka 5 kilo je super!
@Ortaine Ahoj, vítej mezi námi