Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
19.1.16 19:09

Hlásím odcvičeno, dneska tři cvičení na střed těla :-)
https://www.youtube.com/watch?…
holky, doporučuju, je to velmi ženské a už mám pocit, žese umím i trošku hýbat 8)

• Citovat
  • Upravit
12185
19.1.16 19:47

@Lizzi :palec: tak to ja se porad hybat neumim, ale musim Tiff jedno nechat. Od te doby, co ji cvicim, mne neboli zada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
19.1.16 19:57

Jinak swirl girl jsem jeste necvicila, to booty shaking casto. A to get your sexy back tusim jen jednou. To si take budu moc davat casteji :think:
Ja si dneska krome toho jejiho zakladniho cviceni pro rozcviceni dala tohle https://www.youtube.com/watch?… a pak jeste nejake kraticke cviceni (rozcvicka, ale i tak jsem se zadychala) od Jill Michaels (ne zamerne, ale vyskocilo to na mne, tak jsem to nechala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.1.16 20:01

@trpaslinka a jakou rozcvičku cvičíš? jinak s těma flaškama to vypadá dobře!

• Citovat
  • Upravit
12185
19.1.16 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
19.1.16 20:48

@Lizzi Dneska jsem se Tebou nechala inspirovat ;)
Také to booty shaking cvičím snad pokaždé. I get sexy back občas cvičím, ale swirl girl jsem cvičila poprvé. Taky to bylo znát, občas jsem se zamotala :lol:

@trpaslinka tuto rozcvičku taky často cvičím, dneska jsem si teda dala jen 3 min. verzi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
19.1.16 23:02

Holky, malicko od tematu, ale musim si tu ulevit. Jak jsem si tu stezovala na prcky, tak si na ne asi budu muset stezovat casteji.. Melisa dneska usnula doma, spala hodinu (samozrejme az po cviceni, to mi musela lezt po nohou :mrgreen: ), pak jsme museli ven pro kluka a ona si jeste trochu pospala. Odpoledne sice byla zase dost neprijemna, ale vecer jsem videla, ze je unavena a zkusila jsem ji pekne prebalenou a nakrmenou ulozit a ona sice asi minutu protestovala, ale zadne histericke rvani, jen malicko zabrecela, lehla a spi.. Kluk dneska take bez velkych problemu sel spat. Tedy nesel rovnou spat, ale zustal hezky v pokojicku, vzal si do postele knizky a prohlizel si knizky. Zadne litani po patre, lezeni do pokojiku k Melise a tak. Takze dneska jsem si konecne vyzehlila tu obrovitanskou hromadu pradla (zehlila jsem pres 2 hodiny 8o ), samozrejme trosku poklidila, ale jen malicko.. uzivam si chvilku naprosteho volna. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.1.16 10:14

@trpaslinka No tak to je príma, ne? :) Já jsem taky takhle jednou zkusila dát dítě do postýlky, co to udělá a on usnul 8o :mrgreen: Se starším musíme být v pokojíčku na usínání, začqlo u něj období strašidel a „já se bojííím“, ale taky nic hrozného.

• Citovat
  • Upravit
12185
20.1.16 13:31

Tak dneska na cviceni kaslu. Vubec neni nalada. Asi po tech par tezkych dnech, nevim. Navic se dneska citim hrozne demotivovana. O co lepe jsem shodila ty prvni kila, tak ted se to seklo a nic.. tyden proste nic. No, to neznamena, ze to vzdavam, jen si dneska davam oddych (nebojte, nesezeru vse, na co prijdu, to si porad hlidam), ale od zitra se do toho cviceni zase opru. Hlavne si ale musim hlidat ten pitny rezim. Mozna ten mne ted drzi zpatky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
20.1.16 14:05

@trpaslinka Určitě si odpočiň, nemá cenu to dělat násilím ;)
S pitným režimem mám také problémy, ráno dám 0,5l čaje v poledne hrnek cara a sem tam večer skleničku vody nebo další čaj. Vedu to takhle snad odjakživa. Ani v létě nemám větší potřebu :nevim: :zed:

No a co se týče hubnutí, dala jsem si za cíl 0,5kg týdně. No o víkendu jsem tak jedla, že jsem přibrala zhubnuté kilo zpátky + 0,5kg k tomu :zed: A to mám mít v neděli o další 0,5kg méně, teď teda o 2kg :pocitac: :pocitac:
Přes den nemám až tak problém, ale prcek usne, já odcvičím a už koukám, co bych snědla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.1.16 18:53

@ElisC @trpaslinka holky, já dneska taky necvičím :( po včerejšku mě bolí pr*el a navíc jsem si dala k večeři klobásek a teď se nemůžu ani pohnout. Manžel mi musel nalít štamprli :oops:

• Citovat
  • Upravit
1309
20.1.16 21:28

@Lizzi @trpaslinka Holky, tak abych netrhala partu :mrgreen:
Fakt jsem chtěla cvičit, ale prcek usnul až před 9. Pak už se mi fakt nechtělo. Zítra to doženeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
20.1.16 21:48

@ElisC tak alespon jsi fakt chtela cvicit.. ja dneska vubec cvicit nechtela :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.1.16 14:47

Tak dneska jsem dala jen 20 minut, ale aspon neco. Rano jsem courala po meste, dosla jsem domu az po poledni a Melisa spala jeste chvilku v kocarku. Proto jsem stihla alespon tech 20. Pak se probudila a rvala. Jinak i kdyz jsem nejaka unavena (a boli mne v krku), tak bych si klidne jeste neco lehciho dala, ale ono to s Melisou fakt moc nejde. :nevim:
Jinak tedy stoupla jsem rano na vahu (ostatne jako kazde rano :oops: ) a uz tyden nic.. porad si tvrdohlave ukazuje to same cislo, jakoby se na tom zasekla potvora jedna. Kdyby slo alespon 200g dolu, ale ono nic. :pocitac: Porad je to +- 100 g stejne cislo :nevim: Pritom kalorie si hlidam, mnozstvi bilkovin take, necvicim moc, ale cvicim a vaha se mi akorat vysmiva. No, ale jeden benefit tu je. Uvedomila jsem si, ze mne uz neboli zada a kycel mne uz take netrapi. Obcas se ozve, ale uz to neni takova silena trvanliva bolest, jako na zacatku roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
21.1.16 18:22

@trpaslinka S tpou váhou mě to mrzí, ale ta záda a kyčel je dobré znamení :palec: mě taky po cvičení s Tiffany přestala bolet záda!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková