Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
16.1.16 18:11

@trpaslinka no jo, to tahání dětí je strašně unavující. Náš malej 11m má už od podzimu rýmy, lezou mu zuby, starší je na něho někdy hodně zlej.. Taky by se pořád tahal. Je to fkt mazlík a mamánek. Někdy taky celý dny jen nosím a nosím..

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
16.1.16 19:46

Tak dnes odcvičeno, půl hodiny posilování + Tiffany Beautiful Booty :dance:

• Citovat
  • Upravit
12185
16.1.16 22:03

@Lizzi no vidis.. jednou sis zacvicila driv jak ja.. ja se teprve chystam :)) A to je uz devet hodin (mame tu o hodinu mene) :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.1.16 23:10

Tak uz mam take odcviceno. Dneska pul hodiny :) Zitra ale asi cvicit nebudu. Dnes jsme sli do mesta (pres 2 km pesky) do hraciho centra, ci jak se v CR jmenujou takova ty centra s prolezackama a balonkama s Deniho kamaradem a zitra zase budu muset do mesta (skoro 2 km, opet pujdeme pesky, pokud pocasi dovoli), protoze strycek deti je chce videt. Obcas tu brachum vypomaha o vikendu a po praci ho rovnou veze dalsi bracha do Londyna (ten dojizdi denne). Takze po praci se za nama stavit nemuze, protoze bracha chvata za svou rodinou :) No, takze neco malo nachodim. Neni to velka aktivita, ale lepsi, nez sedet doma na pr… na zadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.1.16 16:41

@trpaslinka přesně, aktivita přes den je taky hrozně důležitá. My šli dneska na zvířátka na step, já tahala jednoho a manžel druhýho synáčka, takže jsme oba vyřízení :mrgreen: dneska si tak amximálně zakroutím prdelkou těch 10 minut, víc nedám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1309
17.1.16 20:44

Ahoj holky :mavam:
Hlásím dnes odcvičeno. Pátek a sobotu jsem flákala, ale snad se procházky kolem 7 km počítají :think: :)
Synovi teď rostou stoličky a asi všechny 4najednou, tak je hodně tahací. V noci věčně pobrekává ze spaní a chce být u prsu, tak když večer usne, jsem ráda, že si hodím nohy nahoru a vypiju čaj, než si mě v 9 zase zavolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.1.16 20:46

Koukám, že se taky nezastavíte. My budeme tak krásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.1.16 21:11

@ElisC budeme! už se těším, až se na začátku února změřím a uvidím tu změnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
12185
17.1.16 21:34

No, ja se prave dneska zase zastavila.. dneska jsem necvicila, nemam naladu vubec na nic.. Jako jak sveho synka miluju, tak v posledni dobe zacina byt fakt zralej na par facek.. Jenze ho mlatit nechci a tak se snazim situaci resit v klidu. Jenze on me ma na haku. No co ja budu delat za 10 let, az bude v puberte, to si to asi fakt hodim. :zed: Takove zlate dite to byl :)) Do toho mala v posledni dobe furt rve. No, dneska uz je pres hodinu klid (obe deti ulozeny), takze ja si tu uzivam chvilku klidu, ale jak rikam. Uplne bez nalady, takze z toho klidu ani radost nemam. :nevim: Kdybych alespon mela naladu na to cviceni. Vcera jsem se na nej docela i tesila a pak ze sebe mela radost, ze jsem si zacvicila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.1.16 21:58

@Lizzi Toho se dost děsím, vážím se každý den ráno a zatím nic moc :D Kdo by se taky divil, dneska „padla za vlast“ celá milka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.1.16 22:02

@trpaslinka Relaxace je taky důležitá. Navíc si myslím, že nemá cenu cvičit s odporem. Pak to snad ani nemůže mít efekt :nevim:

Luky mě má taky těžce na háku a je mu teprve 10m ( příští týden). Nechci to vidět, až začne mluvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.1.16 11:19

@ElisC no, tak Denis je starší, ale Melisa má 9 měsíců. No u ní bych si občas přála, aby mne měla na háku :mrgreen: Ale co. Nějak to zvládneme, hlavně, že jsou živé a zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.1.16 12:09

@trpaslinka @ElisC koukám, že máme podobně stará mrňata, náš junior má dneska 11m :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12185
18.1.16 14:06

Tak ja dneska odcviceno, ale zacinam byt nejaka unavena. Premyslim, jestli nemam zvysit prijem jidla. Kdyz cvicim a tak.. snazim se jist tak do tech 2000kcal (bazalni metabolismus mam 1600 a neco), takze mam dost, ale protoze se mnohem vice hybu jak drive, tak to asi nestaci. :think: Nebo ze by ta unava byla jen z toho, ze je zima? :think: potrebovala bych dotat trochu energie.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.1.16 14:18

@Lizzi no, moje mrne si ze mne behem cviceni udelalo sloup a stalo a drzelo mne za nohavici. Takze jsem po 20 min cviceni zase vzdala. Ale docela mne to jedno cviceni hrozne bavi (na trup, ale neni nijak narocne, takze stiham a zvladam i ja), takze je mozne, ze pokud odpoledne budu stihat, ze si mozna dam jeste jednou dvacet minut (10 minut to cviceni, jak slouzi jako rozcvicka + tohle). Kdyby po mne Melisa tak nelezla a nezacala brecet, tak bych si tu desetiminutovku asi take dala jeste jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková