Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
12.1.16 15:03

Tak dneska jen 20 minut.. Melisa se probudila :( A to jsem jeste tech poslednich 10 minut cvicila s ni za zady. To jeste byla klidna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
12.1.16 15:25

Jo a perlicka z dnesniho cviceni. Prisel ke mne kluk, kouknul na video, na mne a „hlasil t-shirt down (sundat tricko), pani pupika“. No jo.. kdybych mela takoveho pupika jako ona, tak se mi to svleka :mrgreen: Jeste, ze to pupika rika cesky, protoze jak nekde spatri zenskou, ci treba jen obrazek, kde kouka bricho, uz hlasi, ze tam pupika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.1.16 17:43

@trpaslinka :lol: to je bystrej klučina ;-) můžu se zeptat, jak dloužo žiješ v Británii? A manžel je Čech nebo Brit?
Já se dneska dostanu ke cvičení nejdřív v sedm, manžel přišel dřív z práce tak jsme zasedli k večeři a po jídle jsem si řekla: A sakra! no s plným břichem toho moc neodcvičím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1309
12.1.16 18:38

@trpaslinka to je šikovný klučík :mrgreen:

Holky já dnes ještě nic, odpoledne jsem byla s kočárem, ušla jsem 6km ve vražedném tempu a hodinu pak rozdýchávala infarktový stav :lol:
Snad zítra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
12.1.16 18:46

@Lizzi ziju tu 10 let (2. brezna to bude 10 let), partner je turek :mrgreen: Toho jsem poznala tady hned prvni rok, takze letos to bude 10 let, co jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.1.16 20:30

@ElisC 6km to je slušná procházka, to máš dneska místo cvičení. A je Ti už dobře?
@trpaslinka a jak jsi se do Británie dostala? Já jezdila na vejšce na maliny do Skotska a úplně jsem si to tam zamilovala. Skotský venkov, to je prostě nádhera. A Edinburgh je pro mě město snů :srdce:
Jinak jsem dneska dala slabých 20 minut posilování, nic moc, ani jsem se nezapotila, zítra na to musím pořádně šlápnout!

• Citovat
  • Upravit
12185
12.1.16 20:38

@Lizzi to je na delsi vypraveni. Ale kdyz to zkratim, tak byla jsem blba a nekomu verila a rucila na uver. Asi tusis, jak to dopadlo. Ja po zaplaceni uz nemela zadne penize pro sebe, tak jsem prodala byt (druzstevni), zaplatila z toho ten dluh a zbytek jsem mela pro zacatek tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.1.16 20:44

@trpaslinka no jo, to jsou někdy těžké životní osudy.. ale zase díky tomu jsi poznala svého partnera a otce svých dětí ;-)

• Citovat
  • Upravit
1309
12.1.16 21:24

@Lizzi Ještě sem tam zakašlu, ale víceméně jsem už ok :dance: Můžu se do toho pustit.
I 20 min je dobrých. Vše se počítá :palec:

Mimochodem, dneska jsem narazila na Tvoje album s perníčky. Jsi fakt šikovná, já to mám vždy nazdobené jako prvňák. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.16 14:04

@ElisC děkuju :*
už se těším, až se dneska zase vrhnu na Tiffany, dvakrát jsem teďka cvičila jen svoje posilování, ale už to chce zase nějaký řád :)

• Citovat
  • Upravit
12185
14.1.16 10:18

Tak co holky? Jak to jde? Já včera necvičila. Pořád jsem se těšila, jak si zacvičím, až malá usne, ale ona ne a ne spát. No a když usnula, dělala jsem něco jiného. Kluk mi ji vzbudil po pár minutách :pocitac: a tak byla celé odpoledne nepříjemná a ta nálada se přenesla i na mne. Vůbec mi syn dával poslední 2 dny zabrat. Jsem šťastná, že dnes konečně šel do školy. Já si dopoledne vyřídím nákupy a snad se dnes k nějakému cvičení dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
14.1.16 14:22

@trpaslinka Ahoj, já taky necvičila :oops: těšila jsem se, ale nějak to už večer nešlo. Mladší dostal zase rýmu a teploty, má to skoro nepřetržitě od podzimu a je to takový mazlík, takže se ode mě nehne na krok a pokud se nechová, tak se toho dožaduje, takže jsem byla večer utahaná.. Snad dneska :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
14.1.16 14:37

@Lizzi no, ja mam dneska horko tezko odcviceno. Mala nechela spat, takze jsem to dala s ni pod nohama. Nastesti se ani moc nepletla :mrgreen: Dneska jsem dala pul hodiny. Jen nechapu, ze vetsinou jsem po 20 minutach hotova a tuhle, jak jsem dala skoro hodinu, tak jsem nemela nejak pocit, ze by to bylo narocne :) Jinak se musim pochvalit… vaha uz po ranu ukazuje pod 89 :dance: Jako cekala jsem, ze prvni 2 kila pujdou dolu rychle, ale tohle je extra kilo navic… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
14.1.16 14:41

@trpaslinka no super :palec: já se k tomu nikdy dřív než navečer nebo večer nedokopu, to je hrůza…

• Citovat
  • Upravit
12185
14.1.16 17:14

Já když to nechám na večer, tak to jsem už moc líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková