Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@trpaslinka Jsem stejná
Pořád mám 100 důvodů proč se na to vykašlat
![]()
Dost mi pomohlo, když jsem si před lety zaplatila trenéra. Sepsal mi jídelníček + 3× týdně cvičení. Nikdy jsem nevypadala líp. Nedovolila jsem si podvádět, aby to nepoznal ![]()
Teď je to s jídlem horší, přes den se celkem držím, ale zrovna teď píšu s čokoládou v ruce ![]()
Jezis, holky, ja jsem tak rada, ze jsem se dostala mezi vas
Ja mela vzdy takovy pocit, ze holky vzdy drzi tak strasne moc poctive a kdyz nahodou hresi, tak je to hrozna katastrofa
Hned si pripadam normalnejsi ![]()
Nzdar holky, tak já včera necvičila, nebyl na to čas nic, zato dneska jsme byli se synáčkama celé dopoledne na sněhu, neproběhlo žádné kafíčko, takže ani žádná mlska
no hned mám ze sebe lepší pocit
hlavně, aby si to měl člověk jak odůvodnit, že?
![]()
@trpaslinka koukám, že žiješ v Londýně, jak se tam máte?
zrovna si v jiné diskuzi píšeme s Američanem a s jednou kočkou o Skotsku, fakt sranda ![]()
@Lizzi v Londyne uz neziju.. budu muset opravit profil.. uz jsme se prestehoveli trosku na sever od Londyna ![]()
Jinak co se tyceni tyce, tak jsem si dneska dala alespon desetiminutovku. Asi bych zvladla vice, ale nechci to fakt prehanet po tom, jake mam problemy s tim vyjit schody ci udrzet vlastni dite. Ale kdybych dneska vynechala, asi bych se ke cviceni uz nevratila, jak se znam. Takze jsem si rekla, ze nejaky kompromis. Neni to dostatecne cviceni, ale je to dost na to, abych s tim hned nesekla. Jak jednou vynecham, je hodne vysoka sance, ze se k tomu uz nevratim.
@trpaslinka tak ty se znáš nejlépe, tak musíš sama posoudit, jak se cítíš
my jdeme dneska ještě odpoledne na boby, takže lítání bude až až, já se ke cvičení zase dostanu až večer..
@Lizzi tak ja vim, ze ja musim vedet nejlepe, jak se citim. Ale pisu to sem 1) protoze mam radost, ze jsem se dokopala alespon k tem par minutam a 2) ono to sem napsat, to mi dava takovy vetsi pocit, abych u toho vydrzela. Proste pocit „oni vi, ze cvicim, kdybych prestala, byla bych za blbce“ Podobne, jako kdyz jedna znama, kuracka, rozhlasila vsude mozne, ze prestava kourit. To aby pak mela vetsi pocit, ze musi vydrzet. No, ona bohuzel nevydrzela. Ja doufam, ze v mem pripade to bude lepe fungovat ![]()
@trpaslinka chápu
taky jsem někde četla, že je dobré svá předsevzetí říct co nejvíce lidem, aby to člověka donutilo je dodržet ![]()
Ahoj holky, hlásím odcvičeno ![]()
Dneska jsem si dala Wednesday workout: https://www.youtube.com/watch?…
A jsem mrtvá, navíc na mě něco leze, takže cvičit téměř hodinu byl očistec, ale teď se tu plácám po zádech ![]()
@trpaslinka Myslím, že máš správný přístup, alespoň pár minut denně ![]()
@ElisC jsi dobrá!
já se k tomu dneska nějak nemůžu odhodlat, celý den jsem nosila desetikilové batole v nosítku, do toho tahat celé dopoledne staršího na bobech, mám dost ![]()
@Lizzi Ale tos taky měla pohybu víc než dost ![]()
Já už 2 dny nebyla se synem na kočáru, tak mě nic neomlouvá ![]()
@ElisC Tak jsem se nakonec taky hecla a dala jsem si alespoň 25 minut kruháč
dneska jsem zvládla tři minutová prkna ![]()
@Lizzi super ![]()
Prkna jsem vždycky nesnášela, celou dobu jsem se třepala jak ratlík a modlila se, aby už byl konec ![]()
@ElisC já právě taky, ale nějak jsem se naučila se celkově zpevnit, že těch cca 40sekund je to cajk a pak to už jen balancuju ![]()
@ElisC je, dekuju. Ale kdyz se tu doctu, ze nekdo cvicil hodinu, zase si pripadam uplne nemozna ![]()