Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, umite povzbudit.. hned z toho nemam az tak blbej pocit a hned mam vetsi chut zitra to zkusit znovu
@DeTer píše:
Tohle je pro mě nechutně chytlavý a nechutně bolavý video![]()
https://www.youtube.com/watch?…
jo to přesně cvičím
dneska jsem to dala 2×, jsem zvědavá na zítřek ![]()
@Lizzi píše:
jo to přesně cvičímdneska jsem to dala 2×, jsem zvědavá na zítřek
Když to dělám pořádně a já dělám, tak už na konci nemůžu
jsi dobrá, že to dáš, povíme si zítra
![]()
@DeTer já mám slíbenou dovolenou u moře, tak ať se nemusím stydět ![]()
Také jsem upravila jídelníček a celkem se i držím, až na malé sladkosti 2× denně.
Těch se nějak nemůžu zbavit.
@trpaslinka však jsme tu od toho, abychom se vzájemně podporovali. ![]()
Ale reknu vam, ze i tech par minut stacilo k tomu, abych citila stehna. Hlavne vzadu a pod sedinkou.
skoro se dalsiho cviceni bojim.. ja jsem takovy maly srab a obrovsky lenoch ![]()
Ahoj ženy, tak jsem to včera asi nějak odflákla nebo co, ale dneska necítím nic
je to určitě špatně. To bude asi tím, jak se po mě plazilo 10m batole a já co pět minut volala na manžela, ať si ho vezme a on se stejně hajdalák dobatolil zpět a kousal mě do palců u nohou ![]()
Jinak mám ještě kruhový trénink, který jsem si sestavila s jedním trenérem na netu
cvičí se dokolečka, kolikrát to člověk zvládne. Já to dám zatím max.2×
Tak to já mám naopak. Včera mi těch pár minut stačilo k tomu, abych dneska cítila stehna. Hlavně zepředu.
Mě stačily dva dny Jillian a bolí mě stehna, že si ani sednout nemůžu.
Takže dnes zakotvím asi u Tiffany a jejího Bikini abs workout.
@trpaslinka já si vždycky říkám, že když to pak cítím, že to všechno pracuje a budou výsledky, ta bolest za to stojí ![]()
@Lizzi a kdyz jsem to psala, to jsem jen sedela a neuvedomila si, ze kdyz si budu chtit stoupnout, tak ucitim vse, vcetne pr*ele
Ale myslim, ze par minut neceho dneska zase dam.. jdu se obleknout a jdu na to
Tak dnesni kratke cviceni hotovo.. dala jsem si dneska ten box, i kdyz v mem podani to bylo spis poskakovani.. Mozna jsem moc svalu neprotahla (uvidim pozdeji), ale kardio to bylo
Sice jsem v polovine uz koukala, jak dlouho jeste, protoze jsem vubec nezvladala ty cviky v tom jejim tempu a ruzne kolem sebe jen machala, ale na konci jsem byla v soku, ze je uz konec a premyslela jsem, ze si dam jeste neco. Tak jsem si dala jeste desetiminutovku
Jeste bych mohla trosku, kdybych jen zvladala jeji cviky.. vzdy v tom pomalejsim tempu zvladam, ale jak zrychli, tak tu skacu nebo se motam jako tajtrdlik.
No, rekla jsem si, ze to nebudu prehanet, abych si neublizila, preci jen me klouby ani svaly na tom nejsou nejlepe a budu pridavat postupne.. takze zatim budou 2 cviceni stacit a treba do mesice budu davat i celou hodinu cviceni. Pokud bude cas a nalada a deti me nechaji, tak si vecer mozna jeste neco lehciho dam
@trpaslinka jsi dobrá, že se k tomu dostaneš i takhle přes den
já vždy až večer, nejdřív v šest a to už není na cvičení vůbec ideální čas ![]()
@Lizzi no prave ono pres den je to nejjednodussi. Chlap neni doma, abych pred nim nevypadala jako blbec, kluk je ve skole a mala mi tu sice leze, ale dalo se to s ni
Vecer mam zasadne rada svuj klid a to jsem si uz chlapa vycvicila k tomu, ze vecer krome kojeni proste deti ignoruju.