Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
3.1.16 22:30

@Sasha001 tak to jsem rada, ze jsou videt vysledky… jen si musim vybrat, ktere jeji cviceni bude nejvhodnejsi.. prohlidnu si vsechna ta videa toho orange is the new fit a mozna si dam pokazde nejake jine.. treba postupne.. jeden den jedno ci dve cviceni, dalsi den dalsi dil… :think: Mozna to tak bude pestrejsi, nez kdyz bych cvicila kazdy den totez. To by byla po case nuda.. Si vzpominam u Jill, jak jsem podle cviku pocitala, kolik minut mi jeste zbyva a nakonec se mi to diky tomu dost vleklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
3.1.16 23:19

Taky cvičim Tiff a musím uznat že z jednoho toho videa (onetuším jak se jmenuje ale je tam v bílých věcech ) bolí boky jako prase :mrgreen: a obecně dost často s ní dělám to její tč a nebo
Do rytmu elbow down :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.16 10:51

Jé ahoj všichni :mavam: jsem ráda, že se nás tu tolik sešlo! My byli s ElisC na Jill, ale tohle nás oslovilo víc :-) Máte holky to cvičení rozvrhnuté podle jejícho týdeního plánu, nebo cvičíte nahodile? Já cvičila Booty Shaking a tři dny jsem nemohla na záda, fakt ty svaly od posledních žeber až do beder jsem měla pěkně namožené. Pak Beautiful Booty jsem dala jednou a měla jsem též dost 8o a to jsem si myslela, že už nějakou fyzičku mám :lol: no omyl! Mám malý rozestup břišních svalů, jsem 10m po porodu a Jill mi nedělala dobře, tohle je ale v pohodě :-) líbí se mi, že je to takové ženské, člověk se u toho ještě naučí hýbat :)

• Citovat
  • Upravit
4462
4.1.16 11:00

@Lizzi Souhlasím. Já jill nedám na kotníky a kolena a tohle je nenásilný cvičení s násilím schovaným v pozadí. Navíc se mi líbí to její očo očo :mrgreen: :mrgreen: Myslím tím že dost se krouží a bouncing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
4.1.16 12:30

Holky jak to cvičení máte seskládané? Dala jsem si body shaking na rozehřátí a pak beautiful booty a abs nakonec. Každý workout jsem cvičila jednou. Přemýšlím, jestli si třeba na každý den nevybrat jednu partii a tu cvičit 3×, jak tam zmiňuje. Ale to střídání mi vyhovuje víc. Spíš přemýšlím, co bude víc efektivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
4.1.16 16:31

@DeTer Jo člověk si to odcvičí a říká si paráda to je lehký a druhý den ho bolí svaly o kterých ani nevěděl, že je má. :lol:

@ElisC Tiffany má natočené asi dvě rozcvičování jedno tříminutové a jedno asi 10 inutové a doporučuje se alespoň podle toho krátkého trochu rozcvičit a rozehřát, než se půjde na nšjaký její další trénink. Já když jsem loni Tiffany cvičila, tak jsem si udělala vlasní trénink, každý na cca 30 - 40 minut včetně rozcvičení a sestavila jsem si to podle toho, jak mi to vyhovuje, střídala jsem to na co jsem se cítila a výsledky byly. Takže podle mě je lepší si to sestavit tak, jak to vyhovuje tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.1.16 16:46

Holky, muzu se pridat? Kde si stahujete ta videa? A je nejaky harmonogram cviceni? Dekuju za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.16 17:21

@Elianto74 ahoj :mavam: na youtube zadej Tiffany Roth, na předchozí straně jsou taky nějaké odkazy.
@Sasha001 já se taky rozehřívám, jedu tuhle rozehřívačku

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
4.1.16 19:02

Tak dneska jsem si dala shaking+beautiful booty+shaking a jsem zvědavá, co na to budou moje záda říkat zítra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12185
4.1.16 19:27

Tak ja jsem slaboch, dala jsem dneska asi jen 7 minut cviceni :( Ale onehda u Jill Michaels jsem take prvni den dala jen par minut a na konci mesice jsem skoro zvladala zacatecnickou verzi. Tak snad to take brzo dam. Preci jen ted zacinam na vyssi vaze a navic me skoro denne boli kycel. Ta mi sice dela problemy uz 20 let, jeste z dob, kdy jsem byla stihla, ale s kazdym porodem a pribivajici vahou je to horsi a horsi. Takze nejen, ze bych se rada citila lepe, ale take doufam, ze se ta kycel zase zklidni, kdyz neco shodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.16 19:52

@trpaslinka důležité je, že jsi cvičila ;)
holky, máte nějaký konkrétní cíl, čeho chcete dosáhnout? Já potřebuju shodit v pase, zmenšit břicho, ideálně alespoň 10cm přes pas. Břicho mám děsně vypouklé, nemám žádné svaly, jen vytahanou kůži, kterou mažu každý den jako blázen. Mám pocit, že to cvičení „Booty Shaking“ bude na ten pas dobré, co myslíte? žádné jiné jsem takhle konkrétně zaměřené nenašla.
Dneska jak jsem cvičila, jsem už stihla trochu vnímat co Tiffany říká a jak se u toho tváří a je mi děsně sympatická! Má rytmus v těle, perfektně to komentuje. U rychlejšího cvičení je perfektně pozitivně naladěná, u toho pomalejšího cvičení vkleče a vleže je zase celá perfektně zklidněná a empatická. Moc se mi líbí :-)

• Citovat
  • Upravit
4462
4.1.16 20:11
@Sasha001 píše:
@DeTer Jo člověk si to odcvičí a říká si paráda to je lehký a druhý den ho bolí svaly o kterých ani nevěděl, že je má. :lol:

No jak mě bolely po prvé boky, to jsem nevěřila 8o to je ta ta tá, ta ta tá a já si bloknu krční páteř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
4.1.16 20:17

Tohle je pro mě nechutně chytlavý a nechutně bolavý video :mrgreen: :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
4.1.16 20:46

Ahoj holky :mavam:
já dneska warming + shaking + beautiful booty + lower abs 2
a jsem mrtvá :mrgreen: kyčle bolí jak blázen

@Lizzi Já bych ráda krom zhubnutí zpevnila celé tělo. Dřív jsem měla pěkné ploché břicho.
Teď musím silně zadržet dech, abych vypadala alespoň jako v 5m, ale jakmile se ohnu, je to nechutný kus vytahaného špeku :mrgreen:

@trpaslinka souhlasím, důležité je, že jsi cvičila, každý den se to bude zlepšovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
4.1.16 21:15

@ElisC Jo přesně. Já taky mám břicho. Ve stoje je to jakž takž ale v sedu je to na poblití ( pardon) :mrgreen: a vadí mi ta hmota jako taková. Takže ted jedu jako blázen. Jedu jídelníček, jedu cvičení, to by bylo aby nebylo. Mám slíbený bazén ( ne za hubnutí - o tom chlap ani neví) a tak k tomu musím nějak vypadat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková