Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ženy, tak dneska jsem si dala dvě úžasná cvičení
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
je to obojí hodně ženské, některé pohyby jsem se musela učit při pauznutým videu, ale dala jsem to a jsem úplně zpocená! JO! ![]()
@DeTer Zkoušela jsem i to co jsi sem dala a nebyla jsem schopná, to je jiný level ![]()
@trpaslinka Ať jsou děti zdravé
Já cvičím bez bot
jo jo myslíš ty twist jak tomu řiká. Jo to bolí na boky. To je pravda
![]()
@Lizzi píše:
@DeTer taky si dávám prkno, dáš ho déle než minutu? já teda ne
prkno dám s přehledem na 30 sekund. O víc neusiluju, protože nechci další den nedýchat ![]()
@Lizzi píše:
@DeTer Zkoušela jsem i to co jsi sem dala a nebyla jsem schopná, to je jiný level
ona to dělá hrozně rychle. Já jsem se snažila tu rychlost dodržet, ale stejně jsem si jela pomaleji aele o to víc se zapojením boků.. Je to skoro jako zumba. Tak jestli jsi ji někdy cvičila, tak to jsou základní kroky. Téměř ![]()
@DeTer dneska jsem se ke cviceni vubec nedostala, ale myslim, ze bych mohla dat alespon desetiminutovku pred spanim. Myslite, ze mohu dat neco s toho tezsiho, nebo pred spanim radeji neco lehciho?
Ale zase, kdyz si dam neco lehkeho, aby to cviceni vubec melo nejaky smysl jeste?. Vubec nevim, jak je to se cvicenim pred spanim ![]()
@trpaslinka dej si to, na co se těšíš.. Mě je to úplně jedno. Usnu tak i tak ![]()
@DeTer ja nevim, po tom, co jsem googlovala. Predstava, ze mezi kojenim sebou budu mrskat, protoze nemohu spat
Ale zase ten pocit, ze jsem nedala ani blbejch par minut ![]()
@trpaslinka ahoj, tak jaka byla noc?
ja cvicim vetsinou vecer, driv to proste nedavam, koncim okolo osme, pak sprcha, lehka vecere a uz jen leharo.
Příspěvek upraven 11.01.16 v 12:59
@DeTer zumbu jsem nikdy nezkousela, musim se trochu naucit kroutit, abych se na to mohla znovu vrhnout. jsem v zenskych pohybech hodne ztuhla, proto jsem rada, zjsem narazila na Tiffany, naucim se hybat ![]()
To vše vypadá pěkně žensky
tak třeba najdu čas na vyzkoušení
![]()
Holky, ja se do toho vrhnu dneska vecer poprve, musiiim…jsem po druhem porodu asi 9tydnu, snad uz je to v pohode zacit, co myslite? zadny rozestup brisnich svalu snad nemam, to bych vedela, nebo ne
?potrebuju i zhubnout, ale hlavne zpevnit…a mela jsem i driv celulitidu na stehnech, ale po porodu mam fakt hodne a nezmizela…snad s tim pomuze to cviceni. nejsem zvykla cvicit, ale chci to dat
.tak se drzte a makejte
!
@DeTer taky si dávám prkno, dáš ho déle než minutu? já teda ne