Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
10.1.16 14:33

@DeTer taky si dávám prkno, dáš ho déle než minutu? já teda ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
10.1.16 16:54

Ženy, tak dneska jsem si dala dvě úžasná cvičení
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
je to obojí hodně ženské, některé pohyby jsem se musela učit při pauznutým videu, ale dala jsem to a jsem úplně zpocená! JO! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
10.1.16 16:54

@DeTer Zkoušela jsem i to co jsi sem dala a nebyla jsem schopná, to je jiný level :lol:

• Citovat
  • Upravit
4462
10.1.16 20:00

@trpaslinka Ať jsou děti zdravé :kytka: Já cvičím bez bot :lol: jo jo myslíš ty twist jak tomu řiká. Jo to bolí na boky. To je pravda :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.1.16 20:01
@Lizzi píše:
@DeTer taky si dávám prkno, dáš ho déle než minutu? já teda ne :lol:

prkno dám s přehledem na 30 sekund. O víc neusiluju, protože nechci další den nedýchat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.1.16 20:05
@Lizzi píše:
@DeTer Zkoušela jsem i to co jsi sem dala a nebyla jsem schopná, to je jiný level :lol:

ona to dělá hrozně rychle. Já jsem se snažila tu rychlost dodržet, ale stejně jsem si jela pomaleji aele o to víc se zapojením boků.. Je to skoro jako zumba. Tak jestli jsi ji někdy cvičila, tak to jsou základní kroky. Téměř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.1.16 21:49

@DeTer dneska jsem se ke cviceni vubec nedostala, ale myslim, ze bych mohla dat alespon desetiminutovku pred spanim. Myslite, ze mohu dat neco s toho tezsiho, nebo pred spanim radeji neco lehciho? :think: Ale zase, kdyz si dam neco lehkeho, aby to cviceni vubec melo nejaky smysl jeste?. Vubec nevim, jak je to se cvicenim pred spanim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.1.16 21:52

@trpaslinka dej si to, na co se těšíš.. Mě je to úplně jedno. Usnu tak i tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.1.16 22:02

@DeTer ja nevim, po tom, co jsem googlovala. Predstava, ze mezi kojenim sebou budu mrskat, protoze nemohu spat :mrgreen: Ale zase ten pocit, ze jsem nedala ani blbejch par minut :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.1.16 12:55

@ElisC ahoj,jak Ti je? :hug:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
11.1.16 12:56

@trpaslinka ahoj, tak jaka byla noc? :-) ja cvicim vetsinou vecer, driv to proste nedavam, koncim okolo osme, pak sprcha, lehka vecere a uz jen leharo.

Příspěvek upraven 11.01.16 v 12:59

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
11.1.16 12:58

@DeTer zumbu jsem nikdy nezkousela, musim se trochu naucit kroutit, abych se na to mohla znovu vrhnout. jsem v zenskych pohybech hodne ztuhla, proto jsem rada, zjsem narazila na Tiffany, naucim se hybat :lol:

• Citovat
  • Upravit
2730
11.1.16 13:10

To vše vypadá pěkně žensky ;) tak třeba najdu čas na vyzkoušení ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
11.1.16 13:16

Holky, ja se do toho vrhnu dneska vecer poprve, musiiim…jsem po druhem porodu asi 9tydnu, snad uz je to v pohode zacit, co myslite? zadny rozestup brisnich svalu snad nemam, to bych vedela, nebo ne :think:?potrebuju i zhubnout, ale hlavne zpevnit…a mela jsem i driv celulitidu na stehnech, ale po porodu mam fakt hodne a nezmizela…snad s tim pomuze to cviceni. nejsem zvykla cvicit, ale chci to dat :pankac:.tak se drzte a makejte ;) :hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.1.16 13:18

@wittis ahoj :mavam: urcite to vyzkousej, je to bomba!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková