Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, já si o cvičení přes den můžu nechat jen zdát. Začínám až syn usne, takže cca v 8. A to je fakt těžký se dokopat ![]()
Ale dneska jsem si udělala radost a koupila si pořádný úbor, teď mi to půjde samo ![]()
Holky, ja to asi prehnala.. ja se nemuzu vubec hnout… sotva jsem sesla schody, musela jsem se opirat o zed, abych holku neupustila a bolesti mi slzy vytryskly z oci :S Tak nevim, mam zitra dat neco kratkeho, jen aby si telo zvykalo na pohyb a nebo mam radeji jeden den vynechat, aby se telo zpamatovalo? ![]()
Děvčaty, když dáte na youtube vyhledávat např. tiffany monday, tak vám to najde seřazené workouty podle jejího plánu na daný den. Koukejte vydržet, ať se k vám můžu po šestinedělí přidat ![]()
@trpaslinka protahovat, promazat a zítra necvičit, ráno pořádně protáhnout, uvidíš zítra, ale moc bych se neradovala, druhý den to bývá ještě horší
já mám olej z arniky, ten je na bolavé svaly výborný! nebo pak sehnat takové to hřejivé mazání třeba z konopí nebo takové to pro sportovce, fakt to pomáhá, teplo uvolňuje svaly.
Příspěvek upraven 05.01.16 v 20:54
@Lizzi
jj, Lidi. Už jsem ho i „zajela“ cvičí se v něm docela dobře. Dneska jsem zkoušela nový workout- get sexy back, nebo tak nějak. A docela dobrý, celkem jsem se i zapotila
@trpaslinka také bych se šetřila, pokud Tě to tak bolí. Pro mě je tedy nejhorší až ten 3 den. Ale můžeš třeba vyrazit na procházku, svaly se protáhnou a nebude to takový nápor.
@Yustýna taky jsem si plánovala, jak po šestinedělí začnu ![]()
Ale nakonec jsem se pořád vymlouvala, že po císaři se musím šetřit ![]()
Takže Ti fandím, abys to dotáhla do konce ![]()
@ElisC No já vím, že může být všechno jinak…jen teď jsem fakt jak koule, sotva se pohnu, takže se nemůžu pohybu dočkat! Ono mě to pak asi přejde ![]()
@ElisC na prochazku musim stejne. Pul hodiny se synem do skoly, pak asi 15 minut do Waitrose pro par drobnosti a pak zase pul hodiny domu z mesta. Odpoledne pak znovu do skoly (sama jdu 20 minut sviznou chuzi) a pak se synem domu
A to mam na zitra naplanovanou hromadu prace doma. Jsem se ted 2 tydny valela doma, nikam nechodila a tak je to asi znat. No, uvidim zitra. Sama ty schody vyjdu i sejdu, ale vse me boli, ale kdyz do toho mam nest jeste malou, tak to proste nedavam.
A to jsem si dnes naivne myslela, ze jeste vecer bych mohla nejakou tu desetiminutovku hodit
Ale uz me boli i ramena a zada okolo lopatek.. To si u Jill nepamatuju tohleto. Vim, ze kazdy nadaval na to, ze si druhy den nemohl sednout, ale ja ne. Sice mne take vse bolelo, ale ne az takhle moc
A to jsem si myslela, ze je Jill narocnejsi ![]()
@DeTer Trpaslinka to jenom predstira.. je to hrozny lenoch a nema vubec zadnou vuli. Zdrave se stravovat nevydrzi ani jeden den, takze v obdobi, kdy chce schodit, tak se stravuje lepe nez normalne, ale nikoli spravne
No a cviceni ji vydrzelo zatim jen 2×. Pred 2,5 lety 3 tydny do prvniho nachlazeni a pul roku na to dala dokonce 6 tydnu, nez ji to prestalo bavit
Pak se k tomu uz nevratila a zacala zase jen pomalicku pribirat… jeste, ze mela to mimino, takze se muze vymlouvat na tehotenstvi ![]()
@trpaslinka
klid.. Nikdy není pozdě. Já taky pořád z jídlem bojuju. Zrovna píšu nákup. Taky jedu zdravě a doufám, že to vydrží a že budou výsledky ![]()
@trpaslinka já to mám naštěstí doma podobně, ymslím ty večery, manžel se vrací z práce docela pozdě, ale chvíli s klukama poblbne, vykoupe je a já si pak beru mladšího až na krmení a spaní