Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
14.1.16 20:36

Holky, my jsme trojka, já včera taky nic :mrgreen: prcek usnul až o půl 9. Pak už se mi nic nechtělo, tak jsem snědla hrst chipsů a zapila to třešňovým cidrem :zed: :oops: a šla spát.
Teď jsem docvičila 30 minute Sweat workout 2016 a jsem mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
14.1.16 20:40

@trpaslinka Já jsem teda za těch 14 dní zhubla kilo. Měla jsem ve cvičení výpadek 6dní kvůli nachlazení, tak to není nejhorší. Pokud budu do dovolené hubnout 0,5kg týdně, splním si limit. :D A pokud přestanu „žrát jak prase“ (jinak se to opravdu vyjádřit nedá) Snad to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
14.1.16 22:14

@ElisC ale asi mas pocatecni vahu nizsi, nez ja, ne? Ono se to z vysoke vahy hubne snadno protoze clovek s vyssi vahou ma i vyssi spotrebu energie. Takze pri stejnem jidelnicku budu hubnout rychleji nez nekdo, kdo ma treba o 10 kilo mene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
14.1.16 22:24

@ElisC http://www.bazalnimetabolismus.cz/ tady si hod udaje a pak si zkus hodit treba o 10 kilo mene a uvidis ten rozdil. Ja treba jen za ty 3 kila mam bazalni metabolismus skoro o 40 kalorii nizsi, nez jsem mela pred 2 tydny. Nezda se to moc, ale mit o 20 kilo mene, tak je to uz 200 kalorii mene.. takze to, co ted snim, abych hubla, tak uplne stejna porce pri nizsi vaze mi uz k hubnuti uz treba nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
15.1.16 12:40

Tak nevim nevim, jestli se dokopu ke cviceni dneska. Zase mne boli kycel, mala samozrejme nespi a navic jsem nejaka unavena. Obe deti nachlazene, tak mozna, jestli se o mne neco nepokousi. Ale pro dnesek jsem zatim nachodila cca 6 km + courani po obchodech. Schanela jsem vlnu a chci zkusit uhackovat boticky male. Jeste ji mam v korbicce, ale chci neco teplejsiho, nez jen ponozky. No a odpoledne mne cekaji skoro 4 km. Synova skola je 1,5 km daleko, ale pak jeste musim do Tesca, ktere neni uplne po ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
15.1.16 12:41

Jinak mala perlicka ze vcerejska. Prisli jsme vecer domu a syn se mne ptal, jestli budu koukat na fu-fu-fu.. porad jsem nechapala, co tim mysli. Az kdyz zacal machat rukama, pochopila jsem, ze mysli cviceni. Asi u toho dost funim. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.1.16 12:53

@trpaslinka @ElisC holky, tak dneska! DNESKA musím něco odcvičit. JInak ten mabální metabolismus moc nechápu, vyšlo mi 1763kcal a nevím, co to pro mě znamená :nevim: aktivitu jsem si tam stanovila malou..

• Citovat
  • Upravit
12185
15.1.16 13:09

@Lizzi bazalni metabolismus s nulovou aktivitou je, kolik energie Tve telo potrebuje jen na to, ze zijes. To jest na funkce Tvych organu, jako je dychani, srdecni aktivita a podobne. Jak se zacnes hybat, je ta spotreba vyssi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.1.16 13:22

Aha, takže pokud mám bazální met. 1259kcal, tak jen takový příjem potřebuju na to, abych žila bez toho, aniž bych se hýbala? OK. Takže na malou aktivitu teda potřebuju jen 477kcal, vše nad je už na tloušťku? a kdybych chtěl zhubnout, tak musím přijímat míň?

• Citovat
  • Upravit
12185
15.1.16 13:48

@Lizzi asi tak.. ale v zadnem pripade bys nemela jit pod 1000 kcal denne. Lepsi je zvysit aktivitu nez mene jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.1.16 14:03

@trpaslinka aha, tak díky za vysvětlení, ne že bych to počítala, ale aspoň jsem o něco chytřejší :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
15.1.16 14:29

No a ja se preci jen dokopala ke cviceni, ale dala jsem jen asi 17 minut.. z toho 13 minut prodlouzene rozcviceni, jak se mi sekal pocitac. Kdykoli se seknul, tak jsem pokracovala ve cviku, co zrovna byl. No a pustila jsem jeste kardio, ale mala do toho zacala zlobit, tak jsem to vzdala. Ale lepsi par minut, nez vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.1.16 20:03

@trpaslinka fakt jsi dobrá, že to s těma dětma zvládáš! mně manžel přišel teprve teďka z práce, takže si o cvičení nechám dneska aspoň zdát :mrgreen: zítra na celodenní výlet, dáme si trochu do těla :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
15.1.16 22:04

@Lizzi moc prave nezvladam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
15.1.16 22:06

Navic jsem to nejak zakrikla, kdyz jsem rekla, ze Melisu preslo to obdobi, co jsem ji musela mit porad v naruci.. posledni 2 dny uz zase premyslim, jestli je jistejsi skocit z mostu a nebo pod vlak (jen vtipkuju, aby to nekdo nevzal vazne. Ale hlava me z ni uz boli a to je teprve druhy ci treti den)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková